Merhaba arkadaşım, ben 4 ay önce oldum. Meme küçültme dikleştirme, Karın germe ve lipo... ağrı hiç çekmedim şükür, acı oluyor tek. Oda gerginlik kasların kasılmalarından, ehhh ödem çok oluyor... uzun bir süreç iyileşmek için. İlk 10-12 gün yataktan yalnız kalkamadım, hareketlerın kısıtlanıyor...bol bol yürüdüm ve su içtim.Merhaba bayanlar bende 25 şubatta gogusdiklestitme+silokon+lipoşaksin ve karin germe olacagim inşallah. Bu ikisi birlikte yapilirsa cok dayanilmicak agrilarim olurmu???kafamda deli syorular birde böyle kombine ameliyat yaptiranlar biraz bilgi verebilirmi acaba. Doktorum ankarada dr.ferruh bingul
ameliyat olan varsa yorumlerinizi bekliyorum
Kişisine göre farklılıklar gösterir şişliklerin yok olmasında. Göbek çevremde daha var bende şişlik.Ay negüzel darisi başima inşallah en çok korkutan sey beni agrilarimin dayanilmicak seviyede olmasindan tirsiyorum.peki nekadar sürede sişlikler indi .
Ben ameliyattan önce göbeğini saklamak için pentiden almıştım korse tayt. Dediğiniz gibi çok rahat kullanıyorumTayt pantolon tarzı giyin,en rahatı onlar
Hatta ben şimdi Ten marka nın korse tayt larından aldım. Komple bacak,karın,basen,mide heryeri korse olan taytlarından giyiniyorum. Sımsıkı tutuyor ve çokta güzel gösteriyor vücudu,onlardan kullanıyorum. Süper birşey tavsiye ederim
Çok geçmiş olsun. Artık sizin için her şey çok daha güzel olacakKizlar pazartesi oldum cok sükür ameliyatimi düsündügüm kadar agir olmadi lipo ve karin gerdirme oldum bugün gayet güzel geziniyorum biraz agrim var ama katlanilmicak bisey degil karnimi simdiden dümdüz hissediyorum daha acip bakilmadi ama cok merak ediyorum ne durumdayim dr bey anlatti cok güzel oldu dedi heycanla görecegim ani bekliyorum
Penti nin bu tarzda taytı yok diye biliyorum . Ten markadaki çok farklı.Ben ameliyattan önce göbeğini saklamak için pentiden almıştım korse tayt. Dediğiniz gibi çok rahat kullanıyorum
Evet canim normalHepinize tek tek tskr ederim arkadaslar diren hala takili duruyor o biraz rahatsiz ediyor beni... ins sonrasida simdi gibi güzel gecer .. karbim kapali daha korsede var ama bugün giyinirken farkettim direnin oldugu tarafta baya bi morluk olusmus korktum bu normalmiki
Ben aldım online bir siteden,ameliyat sonrası hemen hazırda bulunsun diye.Penti nin bu tarzda taytı yok diye biliyorum . Ten markadaki çok farklı.
Merhaba nasıl bişey aldın yazduru bende araştırıyorumdaBen aldım online bir siteden,ameliyat sonrası hemen hazırda bulunsun diye.
Arzumun forumda paylaştığını aldım ben.valla bende dün gittim hastane için takım falan aldım ama öyle önden düğmeli falan değil.neden önden düğmeli acaba?meme demi olacak senin?Merhaba nasıl bişey aldın yazduru bende araştırıyorumda
Buaradaa doktorumun sağllık danışmanı hastaneye yanıma (Önden düğmeli yakası bol rahat geniş şeyler tercih edelim) dşye yazdı aklında bulunsun
Ben geçen yaz aldım yüksek bel ve beli oldukça sıkıPenti nin bu tarzda taytı yok diye biliyorum . Ten markadaki çok farklı.
Yaz duru kıyafetimle hastaneye girdim ameliyat önlüğü giydirdiler çok rahattı onunla çıkarttılar odada sıcaktı hiçbir şey giymedim Yanımda götürdüğüm pijamalari kullanmadım bile ama sen otelde kalacağın için al tabi Hastanede gerek kalmıyorArzumun forumda paylaştığını aldım ben.valla bende dün gittim hastane için takım falan aldım ama öyle önden düğmeli falan değil.neden önden düğmeli acaba?meme demi olacak senin?
Sk black ben de asistanını aradım.aynen senin dediklerini dedi.hastanede kıyafet gerekmez çıkış ve otel için alın dedi .öyle yapıcam.teşekkürler cnm:)Yaz duru kıyafetimle hastaneye girdim ameliyat önlüğü giydirdiler çok rahattı onunla çıkarttılar odada sıcaktı hiçbir şey giymedim Yanımda götürdüğüm pijamalari kullanmadım bile ama sen otelde kalacağın için al tabi Hastanede gerek kalmıyor
Superr ne guzell o tahta gibi his uzun zaman devam ediyormusBugün çıktım şükür şu an evdeyim bugün daha iyiyim erenler çıktı pansuman yapıldı karnıma karnım çok tuhaf ilginç his tahta gibi resmen :) :
Cnm foto eklicekmisin?Yaz duru kıyafetimle hastaneye girdim ameliyat önlüğü giydirdiler çok rahattı onunla çıkarttılar odada sıcaktı hiçbir şey giymedim Yanımda götürdüğüm pijamalari kullanmadım bile ama sen otelde kalacağın için al tabi Hastanede gerek kalmıyor
Sen oldun mu olacak mısın rubiSuperr ne guzell o tahta gibi his uzun zaman devam ediyormus
Ay askolusun o kadar özelden mesajlastik ya seninle ))Sen oldun mu olacak mısın rubi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?