Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba arkadaşım, ben 4 ay önce oldum. Meme küçültme dikleştirme, Karın germe ve lipo... ağrı hiç çekmedim şükür, acı oluyor tek. Oda gerginlik kasların kasılmalarından, ehhh ödem çok oluyor... uzun bir süreç iyileşmek için. İlk 10-12 gün yataktan yalnız kalkamadım, hareketlerın kısıtlanıyor...bol bol yürüdüm ve su içtim.

Ay negüzel darisi başima inşallah en çok korkutan sey beni agrilarimin dayanilmicak seviyede olmasindan tirsiyorum.peki nekadar sürede sişlikler indi .

Ben ameliyattan önce göbeğini saklamak için pentiden almıştım korse tayt. Dediğiniz gibi çok rahat kullanıyorum

Çok geçmiş olsun. Artık sizin için her şey çok daha güzel olacak

Hepinize tek tek tskr ederim arkadaslar diren hala takili duruyor o biraz rahatsiz ediyor beni... ins sonrasida simdi gibi güzel gecer .. karbim kapali daha korsede var ama bugün giyinirken farkettim direnin oldugu tarafta baya bi morluk olusmus korktum bu normalmiki

Ben aldım online bir siteden,ameliyat sonrası hemen hazırda bulunsun diye.
Merhaba nasıl bişey aldın yazduru bende araştırıyorumda
Buaradaa doktorumun sağllık danışmanı hastaneye yanıma (Önden düğmeli yakası bol rahat geniş şeyler tercih edelim) dşye yazdı aklında bulunsun

Arzumun forumda paylaştığını aldım ben.valla bende dün gittim hastane için takım falan aldım ama öyle önden düğmeli falan değil.neden önden düğmeli acaba?meme demi olacak senin?

Arzumun forumda paylaştığını aldım ben.valla bende dün gittim hastane için takım falan aldım ama öyle önden düğmeli falan değil.neden önden düğmeli acaba?meme demi olacak senin?
Yaz duru kıyafetimle hastaneye girdim ameliyat önlüğü giydirdiler çok rahattı onunla çıkarttılar odada sıcaktı hiçbir şey giymedim Yanımda götürdüğüm pijamalari kullanmadım bile ama sen otelde kalacağın için al tabi Hastanede gerek kalmıyor

Sk black ben de asistanını aradım.aynen senin dediklerini dedi.hastanede kıyafet gerekmez çıkış ve otel için alın dedi .öyle yapıcam.teşekkürler cnm:)

Cnm foto eklicekmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…