Süper,güle güle kullan canım. Memnun kalacaksın eminimBen aldım online bir siteden,ameliyat sonrası hemen hazırda bulunsun diye.
Cnm vallahi kafa kalmadi inan kii kimle konuştum kimle yazıştık bir çok kişi araştırdım bana bahseder mısın iyileşme sureciniiiiiAy askolusun o kadar özelden mesajlastik ya seninle ))
Benim 21 kasımdaydı 1 ayı geçti çok sukur iyiyim artık normal hayatımdayım
Hmmm,evet karın bölgesi sıkı olan modelleri var. Ten markanın komple korse şeklinde. Yani bacakları,kalça basenleri de topluyor,inceltip sıkı sıkı tutuyor. Karın kısmı da öyle tabi,mideye kadar çıkıyor,yanlardan sırttan arkadan heryeri topluyor.Ben geçen yaz aldım yüksek bel ve beli oldukça sıkı
Beni izler misinnAy askolusun o kadar özelden mesajlastik ya seninle ))
Beni izlemeye alirmisin canim resimlerin varsa gorebilirmiyimAy askolusun o kadar özelden mesajlastik ya seninle ))
Aldım cnmBenide izlemeye alirmisin canim 25 şubatta ameliyatim kismetse .resinlerin varsa gormek ıstiyorum ...
Tmm cnm alıyorumBeni izler misinn
Bu hissi yaşayacağım günü heyecanla bekliyorum. Güzel güzel iyileşin inşallahBugün çıktım şükür şu an evdeyim bugün daha iyiyim erenler çıktı pansuman yapıldı karnıma karnım çok tuhaf ilginç his tahta gibi resmen :) :
Inş cnm iyileşmeyi dört gözle bekliyorum darısı başına kolayca atlat insBu hissi yaşayacağım günü heyecanla bekliyorum. Güzel güzel iyileşin inşallah
Teşekkür ederim bende internette görmüştüm o tayları. Benim basen dar bacaklar ince bide onu giyersem çöp adam gibi olucam:) ama denk gelirse denerim tabiHmmm,evet karın bölgesi sıkı olan modelleri var. Ten markanın komple korse şeklinde. Yani bacakları,kalça basenleri de topluyor,inceltip sıkı sıkı tutuyor. Karın kısmı da öyle tabi,mideye kadar çıkıyor,yanlardan sırttan arkadan heryeri topluyor.
Güle güle kullan canım,aklında olsun tekrar bu tarz birşey almak istersen mağazasına git dene. Ne demek istediğimi anlayacaksın
Bende 63 kıloyum gün aldım ameliyat için banada zayıfla dedi çizgini kısa tutuyor o zamanBen iki defa gittim doktora görüşmeye kontrole boyum ve kilom orantılı bişey demedi gerek görmedi kuzenim oldu bu ameliyatı o bana zayıflaya bildiğin kadar zayıf gir diyince kafam karıştı
Boyunuz kaç?63 çok kilolu değil gibi?Bende 63 kıloyum gün aldım ameliyat için banada zayıfla dedi çizgini kısa tutuyor o zaman
Kizlar pazartesi oldum cok sükür ameliyatimi düsündügüm kadar agir olmadi lipo ve karin gerdirme oldum bugün gayet güzel geziniyorum biraz agrim var ama katlanilmicak bisey degil karnimi simdiden dümdüz hissediyorum daha acip bakilmadi ama cok merak ediyorum ne durumdayim dr bey anlatti cok güzel oldu dedi heycanla görecegim ani bekliyorum
Boyunuz kaç?63 çok kilolu değil gibi?
Benide alirmisin izlemeye cnm
Benide alirmisin izlemeye cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?