Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ay askolusun o kadar özelden mesajlastik ya seninle ))
Benim 21 kasımdaydı 1 ayı geçti çok sukur iyiyim artık normal hayatımdayım
Cnm vallahi kafa kalmadi inan kii kimle konuştum kimle yazıştık bir çok kişi araştırdım bana bahseder mısın iyileşme sureciniiiii

Ben geçen yaz aldım yüksek bel ve beli oldukça sıkı
Hmmm,evet karın bölgesi sıkı olan modelleri var. Ten markanın komple korse şeklinde. Yani bacakları,kalça basenleri de topluyor,inceltip sıkı sıkı tutuyor. Karın kısmı da öyle tabi,mideye kadar çıkıyor,yanlardan sırttan arkadan heryeri topluyor.
Güle güle kullan canım,aklında olsun tekrar bu tarz birşey almak istersen mağazasına git dene. Ne demek istediğimi anlayacaksın

Teşekkür ederim bende internette görmüştüm o tayları. Benim basen dar bacaklar ince bide onu giyersem çöp adam gibi olucam:) ama denk gelirse denerim tabi

Beni izlemeye alirmisin canim resimlerini gormek isterim.25 şbatta kismetae bende olacagim lipo ve karin germe ameliyatimi

Benide alirmisin izlemeye cnm

Eski üyesiniz yazışmadık hiç ama alıyorum izlemeye sizi, normalde almıyorum herkes yenilerle kaynaşıp yeni karın germe olanları görsün amacındayım Y Yazduru özelden çok yazdı panik biraz korkuları var izlemeye de ondan aldım bende geçtim bu evrelerden zor ameliyat öncesi evre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…