Teşekkürler jelesec:)haftaya bu saatlerde inşallah olmuş olurum.çok düşünmemeye çalışıyorum.
Teşekkürler jelesec:)haftaya bu saatlerde inşallah olmuş olurum.çok düşünmemeye çalışıyorum.
Tesekkur ederim..
Aminn cnm tesekkurlerBende güzel yorumların için tşk ederim darısı başına daha güzeli olsun inşallah.
Ay güldüm valla buna:)tam o kafadayım ama ahaha:))İki duble çek :)) şaka şaka :) herşey güzel olsun senin adına ve yeni olacak arkadaşlar adına
:))))))Ay güldüm valla buna:)tam o kafadayım ama ahaha:))
Sanırım ameliyat olacağınız doktora sormanız gerekiyor,yani en doğrusu böyle.o size şu korseyi alın der,ya da ben korseyi veriyorum diyebilir.bir danışın isterseniz.bende ameliyat olucam cuma günü,doktor takıcak benimkini.Arkadaşlar çok önemli bu konuda lütfen bilgi verir misiniz göğüs dikleştirme ve karın germe olacağım lipo yok hangi korse leri nereden almalıyım özellikle karın için internette bandajlı var fermuarlı var bilemedim birde kaça aldınız
Dr um yeni atandı burada da alabileceğim yer yok korseyi araştırıp döneceğim çok fazla para verme dedi ama dönüş yapmadı geçen bi yine sordum bakayım dedi Dr uma güveniyorum ama sizler ne kullandınız kaça aldınız bi kaç çesidi var sanırım fermuarlı bandajlı gibi hangisi daha kullanışlı merak ediyorumSanırım ameliyat olacağınız doktora sormanız gerekiyor,yani en doğrusu böyle.o size şu korseyi alın der,ya da ben korseyi veriyorum diyebilir.bir danışın isterseniz.bende ameliyat olucam cuma günü,doktor takıcak benimkini.
Benimde karin germe oldu ama lipo yok yapılmadı. Benim korsem çirtli köşelerden verdi doktor şimdi markasına baktım istersen ariyim ozeldenDr um yeni atandı burada da alabileceğim yer yok korseyi araştırıp döneceğim çok fazla para verme dedi ama dönüş yapmadı geçen bi yine sordum bakayım dedi Dr uma güveniyorum ama sizler ne kullandınız kaça aldınız bi kaç çesidi var sanırım fermuarlı bandajlı gibi hangisi daha kullanışlı merak ediyorum
Beni izlermisin canim resimlerini gormek isterim 25 şbatta benimde karin germe ameliyatimvar
Kısmetse ben 10 Ocakta tam karın germe kas onarımı lipo olucam Bülent beyeBülent Tekerogluna ameliyat olan var mı? Meme ve lazer lipoliz..
Bugün çıktım şükür şu an evdeyim bugün daha iyiyim erenler çıktı pansuman yapıldı karnıma karnım çok tuhaf ilginç his tahta gibi resmen :) :[/Ateşte sıra bizde canım çok geçmiş olsun dikkat et nerde olfun
Nerde olcaksınızKısmetse ben 10 Ocakta tam karın germe kas onarımı lipo olucam Bülent beye
Beni izlermisi canim resimlerini gormek isterimSelam, son halinin resmini albüme koydum. Oradan bakıp yorum yapabilirsiniz.
Canim beni izlermisin bende ankarada 25 şubatta ameliyat olacagim inslahhAnkara’da oldum ben ameliyatımı...
Beni izlermisin canimBenim ödemler baya azaldı ilk haftaya bakış ama hala var.morluklarımda baya azaldı ama ama tam gecmedi, göbek deliğiiii beni tek düşündüren bu suan neden delik deil düzelmicenden cok korkuyorum birde kesi yerinin üstündeki ödem hiç eksilmeden duruyo nezaman normale dönücek acaba? Korseden heryerim pişik yara oldu lastikli olan yerler derimi kesiyo resmen kaşıntıda ayrı heryerim kaşınıyo uyuz gibi işte bende süreç böyle kızlar yakında yine bi resim koyucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?