Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Teşekkürler jelesec:)haftaya bu saatlerde inşallah olmuş olurum.çok düşünmemeye çalışıyorum.

Tesekkur ederim..

Arkadaşlar çok önemli bu konuda lütfen bilgi verir misiniz göğüs dikleştirme ve karın germe olacağım lipo yok hangi korse leri nereden almalıyım özellikle karın için internette bandajlı var fermuarlı var bilemedim birde kaça aldınız

Sanırım ameliyat olacağınız doktora sormanız gerekiyor,yani en doğrusu böyle.o size şu korseyi alın der,ya da ben korseyi veriyorum diyebilir.bir danışın isterseniz.bende ameliyat olucam cuma günü,doktor takıcak benimkini.

Dr um yeni atandı burada da alabileceğim yer yok korseyi araştırıp döneceğim çok fazla para verme dedi ama dönüş yapmadı geçen bi yine sordum bakayım dedi Dr uma güveniyorum ama sizler ne kullandınız kaça aldınız bi kaç çesidi var sanırım fermuarlı bandajlı gibi hangisi daha kullanışlı merak ediyorum

Benimde karin germe oldu ama lipo yok yapılmadı. Benim korsem çirtli köşelerden verdi doktor şimdi markasına baktım istersen ariyim ozelden

Beni izlermisin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…