Balat hastanesindeNerde olcaksınız
Benim körsem cok guzel hemde rahatDr um yeni atandı burada da alabileceğim yer yok korseyi araştırıp döneceğim çok fazla para verme dedi ama dönüş yapmadı geçen bi yine sordum bakayım dedi Dr uma güveniyorum ama sizler ne kullandınız kaça aldınız bi kaç çesidi var sanırım fermuarlı bandajlı gibi hangisi daha kullanışlı merak ediyorum
Beni izlemeye alirmisin canim resimlerini gormek isterim.25 şbatta kismetae bende olacagim lipo ve karin germe ameliyatimi
Onu banada at canim ya bana bitek cirt cirtli verdi kalin evet baya bide yeni ameliyat oldun ettim takili sürekli acayip kasinti yapiyo digerini bana desende bende bulup alsam cok sevsba girersinBenim körsem cok guzel hemde rahat
İstersen özelden resimlerini atarım
Doktorum ameliyat sonrası giydirmişti bana
Biri cırt cırtlı digeri
Kancalı
Cırt cırt cok kalın ama kancalı olanı hala giyiyorum
Elbise altında etek altında hiç belli olmuyor
Hatta inçe gösteriyor seni
Nasıl sizinki görebilir miyim benimki çok rahatsız biseyBenim körsem cok guzel hemde rahat
Biri cırt cırtlı digeri
Kancalı
Benimki bu cok rahat 6hafta oldu giyiyorumEki Görüntüle 2220291 Korsenin adı elmura
Canım yardımcı olmak isterim yorum yaparımKızlar ben daha ameliyat olmadım 22 ocak a gün aldım ama hem korkuyorum hem de belki parayı denklestiremeyebilirim.Ama karnımın şimdiki halini koysam bi yorum yapar misiniz .
Benimde son gün küçük kızım hastalandı bende hasta olmakdan korkuyorum ben bu süreçteyken ewde kimse hasta olsun istemiyorumSon 4 günüm kızlar ameliyata,çok heyecanlıyım,sevinçliyim.tek korkum şu an öncesinde hasta olmamak,çevremdeki herkes hasta çünkü
Benimde bunun paçalısıydı ilz zamanlar çok sıkıydı ama 3 hafta sonra iyice bol gelmeye başladı. Ödemler inşnce bollaşmadı mı sana? Ameliyattan beri aynı korşeyi mi kullanıyosun?Alt kilot kancasını ev içinde takmıyorum
Hiç kayma yapmıyor kalıp gibi Kalıyor
Vücuduna yapışıyor sanki
Ameliyattan beri aynı Korseyi kullandımBenimde bunun paçalısıydı ilz zamanlar çok sıkıydı ama 3 hafta sonra iyice bol gelmeye başladı. Ödemler inşnce bollaşmadı mı sana? Ameliyattan beri aynı korşeyi mi kullanıyosun?
Çok isterim cnm foto veyea İnternet adresi süper olurBenim körsem cok guzel hemde rahat
Biri cırt cırtlı digeri
Kancalı
Dün atmıştım ama bi daha atayım ınsÇok isterim cnm foto veyea İnternet adresi süper olur
Elmura korseÇok isterim cnm foto veyea İnternet adresi süper olur
Teşekkürler gördüm cnm sen kaça almıştınElmura korse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?