Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Benim körsem cok guzel hemde rahat
İstersen özelden resimlerini atarım
Doktorum ameliyat sonrası giydirmişti bana
Biri cırt cırtlı digeri
Kancalı
Cırt cırt cok kalın ama kancalı olanı hala giyiyorum
Elbise altında etek altında hiç belli olmuyor
Hatta inçe gösteriyor seni

Onu banada at canim ya bana bitek cirt cirtli verdi kalin evet baya bide yeni ameliyat oldun ettim takili sürekli acayip kasinti yapiyo digerini bana desende bende bulup alsam cok sevsba girersin

Nasıl sizinki görebilir miyim benimki çok rahatsız bisey

Herkese merhabalar,yıllar sonra tekrar kk'da olmak çok güzel 2 çocuk annesi olarak ben de gevşemiş bol çatlaklı karnım için ameliyat olmak istiyorum aynı zamanda toplamda 4 yıl emzirme sürecinden geçmiş memeleri toparlatmam gerekiyor Bunun için epeydir araştırma yapıyorum Samsun'da yaşadığım için önceliğim burası fakat yeterki istediğim gibi olsun heryerde ameliyat olabilirim.Sizlerin tavsiyelerine çok ihtiyacım var süreç nasıl ilerliyor merak ediyorum .İnternetten öncesi sonrası baktığımda bazı izler çok kırmızı kalın bazıları ise ince ve belirsiz ameliyat olanlarda nasıl izler merak ediyorum görme imkanım var mı acaba?

Son 4 günüm kızlar ameliyata,çok heyecanlıyım,sevinçliyim.tek korkum şu an öncesinde hasta olmamak,çevremdeki herkes hasta çünkü

Son 4 günüm kızlar ameliyata,çok heyecanlıyım,sevinçliyim.tek korkum şu an öncesinde hasta olmamak,çevremdeki herkes hasta çünkü
Benimde son gün küçük kızım hastalandı bende hasta olmakdan korkuyorum ben bu süreçteyken ewde kimse hasta olsun istemiyorum

Alt kilot kancasını ev içinde takmıyorum
Hiç kayma yapmıyor kalıp gibi Kalıyor
Vücuduna yapışıyor sanki
Benimde bunun paçalısıydı ilz zamanlar çok sıkıydı ama 3 hafta sonra iyice bol gelmeye başladı. Ödemler inşnce bollaşmadı mı sana? Ameliyattan beri aynı korşeyi mi kullanıyosun?

Benimde bunun paçalısıydı ilz zamanlar çok sıkıydı ama 3 hafta sonra iyice bol gelmeye başladı. Ödemler inşnce bollaşmadı mı sana? Ameliyattan beri aynı korşeyi mi kullanıyosun?
Ameliyattan beri aynı Korseyi kullandım
Başlarda nefes alamıyordum o kadar çok sıkıyordu
Patlayacağım sanıyordum
Karnım şişmek istıyor korse müsade vermiyordu
Doktorum sabret dedi ödem olmasın diye
Cok sıkı dar giydirdim dedi inince rahatlayacaksın
Dedi
3/4 gün sonra rahatlamıştım sıkma geçmişti
Normal olmustu
Ondan belki hiç şişmedi karnım

Çok isterim cnm foto veyea İnternet adresi süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…