Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Buarada benim kontrolümde korseyi takabildiğin kadar tak dediler. Nekadar uzun süre takarsan okadar iyi şekillenirsin dediler.pazartesi 6 haftam doluyor takmaya devam edicem sanırım.
Sana sporla ilgili birşey söylediler mi? Karın egzersizleri için 3 ay sonra dediler.

Doktorum bana ara ara çıkar dedi
6haftadan sonra istediğin zaman giy dedi
Cok giymekte dedi kasları eritiyor dikkat et dedi

Senin şu an ko halin nasıl canm varmıydı foto yeni birde kaç haf oldu sana benim bugün 7. Günüm çok şükürrrrr
bu hafta 7nci haftama girdim
Gayet iyiyim Korseyi çıkardım
Dikişlerimin agrısı geçti
ince pembe çizgi şekilde şimdi
İz kremi bide kantoron yağ sürmeye devam ediyorum
Spora ınsallah sömestr tatilden sonra
Başlayacağım

Benimde bunun paçalısıydı ilz zamanlar çok sıkıydı ama 3 hafta sonra iyice bol gelmeye başladı. Ödemler inşnce bollaşmadı mı sana? Ameliyattan beri aynı korşeyi mi kullanıyosun?
Korse bide 3kanca kademeli başlarda en
Baştaki kancayı takıyordum
Şimdi en sondaki kancayı takıyorum

Bugün 40.günüm kontrole gittim. Herşey yolunda. Korseye 20 gün daha gündüz devam. Dikişlerim çok güzel.problemsiz. iz kremine gerek kalmamış dedi. Bende kendisine zaten kantaron yagi sürdüğümu söyledim.oda böyle devam et o zaman iz kremine gerek yok dedi. Dikişlerin etrafında bazı yerlerde pembeminler varya onları sordum. Hepsi geçecek dedi. Sertlik de normalmiş o uzun zaman devam eder dedi.
Böyle işte...

Kontrolün Güzel geçmesine sevindim
Zorlar bitti elhamdulillah

Bende rubi Arkadaşımla beraberim
40gün doldu
Yeni ameliyat olan ve ilk haftalarını geçiren
Arkadaşlarım Rabbim kolaylık versin
Bugünlerin gelip geçecek olduğunu
Unutmayın agrılara yada sertliğe takılmayın
Geçecek ınsallah Hepsi
Ve sonuç sizi çok mutlu edecek

Merhaba yeni ameliyat olmus olanlara gecmis olsun herkesin yeni yili hayirli olsun bu arada .. kizlar doktorunuzu iyi arastirin lutfen sadece guzel olan bir iki kisiye yada resime odaklanmayin gerekirse ozelden konusun cok kisi acik acik soylemekten cekiniyor burda yasadiklarini.. benim karnim malesef eskisinden kotu oldu hala sarkik ve gobek deligimin izleri bile belli iki sene gecti ama ayni durumda.. ameliat olmadan doktorunuza da sorun eger kotu olursa yenidzn ameliat etmeyi kabul ediyormu etmiyormu diye .. benim karnimi gormek isteyen izleyebilir ozelden de resim gonderirim sorun degil.
Benim gibi revizyon icin doktor arastiran varsa ozelden de konusabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…