Buarada benim kontrolümde korseyi takabildiğin kadar tak dediler. Nekadar uzun süre takarsan okadar iyi şekillenirsin dediler.pazartesi 6 haftam doluyor takmaya devam edicem sanırım.Ameliyattan beri aynı Korseyi kullandım
Başlarda nefes alamıyordum o kadar çok sıkıyordu
Patlayacağım sanıyordum
Karnım şişmek istıyor korse müsade vermiyordu
Doktorum sabret dedi ödem olmasın diye
Cok sıkı dar giydirdim dedi inince rahatlayacaksın
Dedi
3/4 gün sonra rahatlamıştım sıkma geçmişti
Normal olmustu
Ondan belki hiç şişmedi karnım
Ben almadım doktorum ameliyatta giydirmiştiTeşekkürler gördüm cnm sen kaça almıştın
Doktorum bana ara ara çıkar dediBuarada benim kontrolümde korseyi takabildiğin kadar tak dediler. Nekadar uzun süre takarsan okadar iyi şekillenirsin dediler.pazartesi 6 haftam doluyor takmaya devam edicem sanırım.
Sana sporla ilgili birşey söylediler mi? Karın egzersizleri için 3 ay sonra dediler.
Senin şu an ko halin nasıl canm varmıydı foto yeni birde kaç haf oldu sana benim bugün 7. Günüm çok şükürrrrrBende spor icin
bu önümüzdeki hafta gidicem
Doktora bakalım ne dicek
bu hafta 7nci haftama girdimSenin şu an ko halin nasıl canm varmıydı foto yeni birde kaç haf oldu sana benim bugün 7. Günüm çok şükürrrrr
Korse bide 3kanca kademeli başlarda enBenimde bunun paçalısıydı ilz zamanlar çok sıkıydı ama 3 hafta sonra iyice bol gelmeye başladı. Ödemler inşnce bollaşmadı mı sana? Ameliyattan beri aynı korşeyi mi kullanıyosun?
Maşallah cnm darısı başımaa inssKorse bide 3kanca kademeli başlarda en
Baştaki kancayı takıyordum
Şimdi en sondaki kancayı takıyorum
Kontrolün Güzel geçmesine sevindimBugün 40.günüm kontrole gittim. Herşey yolunda. Korseye 20 gün daha gündüz devam. Dikişlerim çok güzel.problemsiz. iz kremine gerek kalmamış dedi. Bende kendisine zaten kantaron yagi sürdüğümu söyledim.oda böyle devam et o zaman iz kremine gerek yok dedi. Dikişlerin etrafında bazı yerlerde pembeminler varya onları sordum. Hepsi geçecek dedi. Sertlik de normalmiş o uzun zaman devam eder dedi.
Böyle işte...
Sen nasıl oldun canim nasıl gidiyorMaşallah cnm darısı başımaa inss
Iyiyim çok.sukur cnm bugün tam 1 hafta oldu dün ilk banyo nu yaptım dikişleri net gördüm ıyi gorunuyorlari ıns güzel olacak herseyyySen nasıl oldun canim nasıl gidiyor
Tabiki koy yaparimKızlar ben daha ameliyat olmadım 22 ocak a gün aldım ama hem korkuyorum hem de belki parayı denklestiremeyebilirim.Ama karnımın şimdiki halini koysam bi yorum yapar misiniz .
İlk günler pişmandın şimdi fikrin değişti sanırım değil miIyiyim çok.sukur cnm bugün tam 1 hafta oldu dün ilk banyo nu yaptım dikişleri net gördüm ıyi gorunuyorlari ıns güzel olacak herseyyy
Tamam yukledimFotoğraf nasıl konuyor kızlar
Iyiyim çok.sukur cnm bugün tam 1 hafta oldu dün ilk banyo nu yaptım dikişleri net gördüm ıyi gorunuyorlari ıns güzel olacak herseyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?