- 16 Aralık 2018
- 169
- 94
- 18
- 33
Evet cnm ama zir bit ameliyatmis gerçekten ilk 3 gün içinİlk günler pişmandın şimdi fikrin değişti sanırım değil mi
Direnin neden o kadar uzun kaldı com geçmiş olsun bu aradaaBende gecen hafta pazartesi oldum direnim hala duruyor yaa yarin cikarticak drum ins resmen koktum yaa yikanmak istiyorum bendeee :)
Merhabalar bende subat ayı içinde olucam ve tek korkum direnler çok can yakiolarmi WC ye fön nasıl gidiosunuzBende gecen hafta pazartesi oldum direnim hala duruyor yaa yarin cikarticak drum ins resmen koktum yaa yikanmak istiyorum bendeee :)
Resimlerinizi gorebilirmiyizMerhaba yeni ameliyat olmus olanlara gecmis olsun herkesin yeni yili hayirli olsun bu arada .. kizlar doktorunuzu iyi arastirin lutfen sadece guzel olan bir iki kisiye yada resime odaklanmayin gerekirse ozelden konusun cok kisi acik acik soylemekten cekiniyor burda yasadiklarini.. benim karnim malesef eskisinden kotu oldu hala sarkik ve gobek deligimin izleri bile belli iki sene gecti ama ayni durumda.. ameliat olmadan doktorunuza da sorun eger kotu olursa yenidzn ameliat etmeyi kabul ediyormu etmiyormu diye .. benim karnimi gormek isteyen izleyebilir ozelden de resim gonderirim sorun degil.
Benim gibi revizyon icin doktor arastiran varsa ozelden de konusabiliriz.
Tabiki ben sizi izlemeye aldim sizde alirsaniz gorursunuzResimlerinizi gorebilirmiyiz
Beni de izlemeye alır mısın cnmTabiki ben sizi izlemeye aldim sizde alirsaniz gorursunuz
Beni de izler miisn cnm resimlerim var tabiki eski yeni azcik yeni cunki çok yeni ameliyat im:)Yanliz resimleri olmayan kisileri izlemem zor olacak gucen acisindan
Hiç korkma direnlerden benimde bir hafta kaldı uzun Kalması içerde sıvı birikmemesi için Çıkarırken de ağrı yok Sadece 5 saniye de iş bitiyorMerhabalar bende subat ayı içinde olucam ve tek korkum direnler çok can yakiolarmi WC ye fön nasıl gidiosunuz
Mandalları var geceliğin üzerine takıyorlar düşmesin diye ayakta yürüyüş e kalktığında oda rahatsız edici değil İnanHiç korkma direnlerden benimde bir hafta kaldı uzun Kalması içerde sıvı birikmemesi için Çıkarırken de ağrı yok Sadece 5 saniye de iş bitiyor
Merhaba yeni ameliyat olmus olanlara gecmis olsun herkesin yeni yili hayirli olsun bu arada .. kizlar doktorunuzu iyi arastirin lutfen sadece guzel olan bir iki kisiye yada resime odaklanmayin gerekirse ozelden konusun cok kisi acik acik soylemekten cekiniyor burda yasadiklarini.. benim karnim malesef eskisinden kotu oldu hala sarkik ve gobek deligimin izleri bile belli iki sene gecti ama ayni durumda.. ameliat olmadan doktorunuza da sorun eger kotu olursa yenidzn ameliat etmeyi kabul ediyormu etmiyormu diye .. benim karnimi gormek isteyen izleyebilir ozelden de resim gonderirim sorun degil.
Benim gibi revizyon icin doktor arastiran varsa ozelden de konusabiliriz.
Direnin neden o kadar uzun kaldı com geçmiş olsun bu aradaa
Merhabalar bende subat ayı içinde olucam ve tek korkum direnler çok can yakiolarmi WC ye fön nasıl gidiosunuz
Aldim canimBeni de izlemeye alır mısın cnm
Sagolun gecmis olsun sizede herseyon yolunda gitmesine cok sevindim umarim benim de iyi olur ilerde artik ne zaman yeniden yaparim bilmiyorum maddiyattan cok zamanim yok ben yurt disinda yasiyorum..Merhaba seninde yeni yılın kutlu olsun... adına üzüldüm, umarım bundan sonrası istediğin gibi olur.
4 ay oldum bende ameliyat olalı, Allah’ıma şükür şimdilik yolunda herşey. Tam oturmasını bekliyorum, uzun bir süreçmiş...
Teşekkür ederim. Bende yurtdışında yaşıyorum. Aynen zamansızlık yüzünden doktor araştırmak zor oluyor.Sagolun gecmis olsun sizede herseyon yolunda gitmesine cok sevindim umarim benim de iyi olur ilerde artik ne zaman yeniden yaparim bilmiyorum maddiyattan cok zamanim yok ben yurt disinda yasiyorum..
Direnler 10 günden çıkacak ve çok acıtacak dedi doktorum da metak içindeyimYok canim acitmiyo yani bende sorun yok geziyorum tozuyorum gayet iyiyim cok sükür
4. Günümde çıkardılar benimkini, hiç acımıyor.. bilemedim şimdi, size doktorunuz niye öyle dediğini ?Direnler 10 günden çıkacak ve çok acıtacak dedi doktorum da metak içindeyim
ica etsem izler misiniz beni?Tabiki ben sizi izlemeye aldim sizde alirsaniz gorursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?