Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Resimlerinizi gorebilirmiyiz

Hiç korkma direnlerden benimde bir hafta kaldı uzun Kalması içerde sıvı birikmemesi için Çıkarırken de ağrı yok Sadece 5 saniye de iş bitiyor
Mandalları var geceliğin üzerine takıyorlar düşmesin diye ayakta yürüyüş e kalktığında oda rahatsız edici değil İnan

Merhaba seninde yeni yılın kutlu olsun... adına üzüldüm, umarım bundan sonrası istediğin gibi olur.
4 ay oldum bende ameliyat olalı, Allah’ıma şükür şimdilik yolunda herşey. Tam oturmasını bekliyorum, uzun bir süreçmiş...

Sagolun gecmis olsun sizede herseyon yolunda gitmesine cok sevindim umarim benim de iyi olur ilerde artik ne zaman yeniden yaparim bilmiyorum maddiyattan cok zamanim yok ben yurt disinda yasiyorum..

Sagolun gecmis olsun sizede herseyon yolunda gitmesine cok sevindim umarim benim de iyi olur ilerde artik ne zaman yeniden yaparim bilmiyorum maddiyattan cok zamanim yok ben yurt disinda yasiyorum..
Teşekkür ederim. Bende yurtdışında yaşıyorum. Aynen zamansızlık yüzünden doktor araştırmak zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…