Lütfen beni izlermisin merak ettimMerhaba yeni ameliyat olmus olanlara gecmis olsun herkesin yeni yili hayirli olsun bu arada .. kizlar doktorunuzu iyi arastirin lutfen sadece guzel olan bir iki kisiye yada resime odaklanmayin gerekirse ozelden konusun cok kisi acik acik soylemekten cekiniyor burda yasadiklarini.. benim karnim malesef eskisinden kotu oldu hala sarkik ve gobek deligimin izleri bile belli iki sene gecti ama ayni durumda.. ameliat olmadan doktorunuza da sorun eger kotu olursa yenidzn ameliat etmeyi kabul ediyormu etmiyormu diye .. benim karnimi gormek isteyen izleyebilir ozelden de resim gonderirim sorun degil.
Benim gibi revizyon icin doktor arastiran varsa ozelden de konusabiliriz.
Bence korkma bisey olmazHerkese merhabalar.. dün 7. Haftama girdim. Yılbaşında dayanamadım yeni vücudumla azıcık salına salına oynayayım dedim dünden beri ağrım var. Aslında öyle çok oynamadım bu durumda be kadar rahat olunabilşr ki ama yanlış mı yaptım acaba? Sağ tarafta dikişim acıyo. Acaba açılırmı dikişler diyorum sonrada 6 hafta oldu ne açılması diyorum. Bebeğimide 2 gündür kaldırmaya başladım. Mama sandalyesine oturtup indiriyorum, giydirirken ayağa kaldırıyorum. Bu tarz küçük hareketler. Sizce bir şey olur mu?
Ben iz kremi ve kantaron yağına yeni başladım. Dikiş yerim koyu renk sizce normal mi? Birde bugün farkettim göbek deliğimin rengi sanki koyulaştı. Hala baticon ve tiocilin tedavisi uyguluyorum. Minik bir yer henüz iyileşmedi göbek deliğimde.
Benimle benzer durumunyaşamış olan ya da yaşayan var mı acaba?
çok haklısın ameliyat psikolojisini atmak lazım. Uzun ama her şeye değiyor. Giysiler yine üzerimde gayet güzel duruyor gören bir yıl önce çocuk doğurduğuma inanmıyorBence korkma bisey olmaz
Doktorum istesende patlatamassın demişti bana
İyi yapmışsın böyle böyle açılacağız
Benimde pembe çizgi dikişim Griye döndü
Göbek deligim hala pembe ici arada kabuk bağlıyor
Temizliyorum göbek deligi çukur oldugu icin iyileşmesi uzun olabilir demişti doktorum
Geceleri Korseyi takıyorum üşümesin karnım diye
Gündüzleri çıkarıyorum pentinin Yüksel bel sıkı
Taytlarından giyiyorum
Ama gerçekten uzun bi süreç
Bende de olmustu aman sakınKaşıniyorum arada ya dikişler çok fena oluyor kaşıntısı sizde de varmi yada oldu mu
Allah ım darısı bana inşallah hayırlı bir şekilde:)sizinde hayırlı olsun.sabah yola çıkıcaz ankara ya ertesi günde ameliyat olacağım inşallah,çocukları çok kaygı ediyorum.Allah un izniyle sağsalim olur gelirim inşallah:)Bugün direnim cikti kizlar ilk banyomu yaptim banyo yaparken heryeeimi inceledim allahimmm cooook pis mutluyum ben yaaa
Izledim canim gecmis olsun sanadaR
ica etsem izler misiniz beni?
Izledim canim evet drum ercan karacaogluLütfen beni izlermisin merak ettim
Kimde oldun bide doktor ismi verebiliyormusun
Cok kotu kasintisi oluyor ben kasidim ve daha da morardi siz kasimayinKaşıniyorum arada ya dikişler çok fena oluyor kaşıntısı sizde de varmi yada oldu mu
Gecmis olsun darisi herkesin basina boyle mutlulukBugün direnim cikti kizlar ilk banyomu yaptim banyo yaparken heryeeimi inceledim allahimmm cooook pis mutluyum ben yaaa
Yarın akşam özelden yazarım sizeÇok geçmiş olsun bende uzun zamandır karın germe ve liposuction araştırması yapıyorum fiyat yazarmısınız..
Canım beni izler misinyapıyla ilgili
Nerden aldin resim atar misin ne kadar bideBenim körsem cok guzel hemde rahat
İstersen özelden resimlerini atarım
Doktorum ameliyat sonrası giydirmişti bana
Biri cırt cırtlı digeri
Kancalı
Cırt cırt cok kalın ama kancalı olanı hala giyiyorum
Elbise altında etek altında hiç belli olmuyor
Hatta inçe gösteriyor seni
Bende bodrumdaBalat hastanesinde
Evet arkadaşım o dediğin şiş gibi bende de var ödem heralde geçecek diye düşünüyorum ama Salı günü bir ay kontrolüm soracakmış başka aynı olan varmı heryer dümdüz karnımın şimdide orası şiş gibi duruyorYa kzolar sizde de şeyiniz afedersiniz ama üst tuglu kısmı hani böyle sis gibimi yada öyle olmusmuydu
Neden acaba bende merak ettim şimdi???Evet arkadaşım o dediğin şiş gibi bende de var ödem heralde geçecek diye düşünüyorum ama Salı günü bir ay kontrolüm soracakmış başka aynı olan varmı heryer dümdüz karnımın şimdide orası şiş gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?