Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Herkese merhabalar.. dün 7. Haftama girdim. Yılbaşında dayanamadım yeni vücudumla azıcık salına salına oynayayım dedim dünden beri ağrım var. Aslında öyle çok oynamadım bu durumda be kadar rahat olunabilşr ki ama yanlış mı yaptım acaba? Sağ tarafta dikişim acıyo. Acaba açılırmı dikişler diyorum sonrada 6 hafta oldu ne açılması diyorum. Bebeğimide 2 gündür kaldırmaya başladım. Mama sandalyesine oturtup indiriyorum, giydirirken ayağa kaldırıyorum. Bu tarz küçük hareketler. Sizce bir şey olur mu?
Ben iz kremi ve kantaron yağına yeni başladım. Dikiş yerim koyu renk sizce normal mi? Birde bugün farkettim göbek deliğimin rengi sanki koyulaştı. Hala baticon ve tiocilin tedavisi uyguluyorum. Minik bir yer henüz iyileşmedi göbek deliğimde.
Benimle benzer durumunyaşamış olan ya da yaşayan var mı acaba?

Lütfen beni izlermisin merak ettim
Kimde oldun bide doktor ismi verebiliyormusun

Bence korkma bisey olmaz
Doktorum istesende patlatamassın demişti bana
İyi yapmışsın böyle böyle açılacağız
Benimde pembe çizgi dikişim Griye döndü
Göbek deligim hala pembe ici arada kabuk bağlıyor
Temizliyorum göbek deligi çukur oldugu icin iyileşmesi uzun olabilir demişti doktorum
Geceleri Korseyi takıyorum üşümesin karnım diye
Gündüzleri çıkarıyorum pentinin Yüksel bel sıkı
Taytlarından giyiyorum
Ama gerçekten uzun bi süreç

Ço
çok haklısın ameliyat psikolojisini atmak lazım. Uzun ama her şeye değiyor. Giysiler yine üzerimde gayet güzel duruyor gören bir yıl önce çocuk doğurduğuma inanmıyor Detaya girmeye gerek yok değil mi

Bugün direnim cikti kizlar ilk banyomu yaptim banyo yaparken heryeeimi inceledim allahimmm cooook pis mutluyum ben yaaa
Allah ım darısı bana inşallah hayırlı bir şekilde:)sizinde hayırlı olsun.sabah yola çıkıcaz ankara ya ertesi günde ameliyat olacağım inşallah,çocukları çok kaygı ediyorum.Allah un izniyle sağsalim olur gelirim inşallah:)

Çok geçmiş olsun bende uzun zamandır karın germe ve liposuction araştırması yapıyorum fiyat yazarmısınız..

Nerden aldin resim atar misin ne kadar bide

Ya kzolar sizde de şeyiniz afedersiniz ama üst tuglu kısmı hani böyle sis gibimi yada öyle olmusmuydu

Ya kzolar sizde de şeyiniz afedersiniz ama üst tuglu kısmı hani böyle sis gibimi yada öyle olmusmuydu
Evet arkadaşım o dediğin şiş gibi bende de var ödem heralde geçecek diye düşünüyorum ama Salı günü bir ay kontrolüm soracakmış başka aynı olan varmı heryer dümdüz karnımın şimdide orası şiş gibi duruyor

Neden acaba bende merak ettim şimdi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…