Doktora sordunuz mu?Neden acaba bende merak ettim şimdi???
Salı günü kontrol üm soracamDoktora sordunuz mu?
Cnm bende olmadı o tarz bisey. Birde kaşıntı sormuştun. Oda dikişlerimde değil ama nadiren mide kısmında daha doğrusu göbek deliğinin üst kısımlarda arada oluyorYa kzolar sizde de şeyiniz afedersiniz ama üst tuglu kısmı hani böyle sis gibimi yada öyle olmusmuydu
Teşekürler cnm ya bilemedim sis mu hep böyle di de ben böyle net görünce mi Anladım korse den otu ru sis mi duruyor acaba:) :)Cnm bende olmadı o tarz bisey. Birde kaşıntı sormuştun. Oda dikişlerimde değil ama nadiren mide kısmında daha doğrusu göbek deliğinin üst kısımlarda arada oluyor
Aynen baya da gergin ya sis sanirsamEvet arkadaşım o dediğin şiş gibi bende de var ödem heralde geçecek diye düşünüyorum ama Salı günü bir ay kontrolüm soracakmış başka aynı olan varmı heryer dümdüz karnımın şimdide orası şiş gibi duruyor
Ya evet din iyice baktım kremler ken baktım iyice gergin siz kocaman olmuş ya :) :)O seyde siskinlik bendede var kizlar görünce hatta bu ne falan dedim karnimdan göremiyordum acaba hepmi böyleydi diye düdündüm inaninki :)
Ya evet din iyice baktım kremler ken baktım iyice gergin siz kocaman olmuş ya :) :)
Hahahhay demii söylenmiyor ama napayım çok meral ettim koca şeyden başka varmo diyeBen valla kimseyede diyemedim sizdede öyleyse demekki bu durum normal bi kac zaman böle kocaman seyle yasicaz :):):)
Ahan da bir diğer merak ettiğim konu ama nu şişliği soracağım cnm haftaya kont var ilişki konusu nı bende merak ediyorum amaAyyyy kirildim gülcem diye yaa simdi doktorun kardisina gecip ben diyememde benim seyim neden böle kocaman tombik duruyo diye :):)kizlar soran sorabilen olursa bizide aydinlatin ya bu konuda... iliski mevzusu hakkinda ne dendi size nekadar süre sonra oluyomus
Aynen bende soracağım zaten andan doğma dr heryeri gördü :) bana hiçbir şey demesi ilişki için zaten yapamam şu an imkansız dediğiniz gibi e hafta dan sonra belkiiiBenim doktorum üç hafta demişti Arkadaşlar bugün bir ay oldu Kendinizi iyi hissettiğiniz zaman üç hafta dam sonra deneyebilirsiniz Vallahi o bölgedeki Şişlide muayene sırasında soracağım neden burası böyle duruyor diye soramıycak bir şey yokki
Bende bazen öyle diyorum karın dan görmedim bu zamana kadar oramıArkadaslar 31 aralikta bende tam karin germe ve meme kucultme oldum suan iiim ilk 2 gun sikintim oldu ama suan gayet iiim karnimda hafif sislikler var ve benim de orasi sis duruyir bence hep oyleydi de ben gibekten goremiyordumgogusler gayet iii cok guzel girunuyir yarin dr kontrolum var henuz cok yeniyim tecrubelerinizi oaylairsaniz sevinirim
Ne güzel. Tebrik ederimm zor kısmını atlattın. Bundan sonra da hızlıca toparlan inşallah. Fotoğraf koyucak mısın yeni halini.Bugün direnim cikti kizlar ilk banyomu yaptim banyo yaparken heryeeimi inceledim allahimmm cooook pis mutluyum ben yaaa
Ya kzolar sizde de şeyiniz afedersiniz ama üst tuglu kısmı hani böyle sis gibimi yada öyle olmusmuydu
Arkadaslar 31 aralikta bende tam karin germe ve meme kucultme oldum suan iiim ilk 2 gun sikintim oldu ama suan gayet iiim karnimda hafif sislikler var ve benim de orasi sis duruyir bence hep oyleydi de ben gibekten goremiyordumgogusler gayet iii cok guzel girunuyir yarin dr kontrolum var henuz cok yeniyim tecrubelerinizi oaylairsaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?