Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ya kzolar sizde de şeyiniz afedersiniz ama üst tuglu kısmı hani böyle sis gibimi yada öyle olmusmuydu
Cnm bende olmadı o tarz bisey. Birde kaşıntı sormuştun. Oda dikişlerimde değil ama nadiren mide kısmında daha doğrusu göbek deliğinin üst kısımlarda arada oluyor

Cnm bende olmadı o tarz bisey. Birde kaşıntı sormuştun. Oda dikişlerimde değil ama nadiren mide kısmında daha doğrusu göbek deliğinin üst kısımlarda arada oluyor
Teşekürler cnm ya bilemedim sis mu hep böyle di de ben böyle net görünce mi Anladım korse den otu ru sis mi duruyor acaba:) :)

Aynen baya da gergin ya sis sanirsam

Ayyyy kirildim gülcem diye yaa simdi doktorun kardisina gecip ben diyememde benim seyim neden böle kocaman tombik duruyo diye :):) kizlar soran sorabilen olursa bizide aydinlatin ya bu konuda... iliski mevzusu hakkinda ne dendi size nekadar süre sonra oluyomus

:) :)
Ahan da bir diğer merak ettiğim konu ama nu şişliği soracağım cnm haftaya kont var ilişki konusu nı bende merak ediyorum ama

Benim doktorum üç hafta demişti Arkadaşlar bugün bir ay oldu Kendinizi iyi hissettiğiniz zaman üç hafta dam sonra deneyebilirsiniz Vallahi o bölgedeki Şişlide muayene sırasında soracağım neden burası böyle duruyor diye soramıycak bir şey yokki

Aynen bende soracağım zaten andan doğma dr heryeri gördü :) bana hiçbir şey demesi ilişki için zaten yapamam şu an imkansız dediğiniz gibi e hafta dan sonra belkiii

Arkadaslar 31 aralikta bende tam karin germe ve meme kucultme oldum suan iiim ilk 2 gun sikintim oldu ama suan gayet iiim karnimda hafif sislikler var ve benim de orasi sis duruyir bence hep oyleydi de ben gibekten goremiyordumgogusler gayet iii cok guzel girunuyir yarin dr kontrolum var henuz cok yeniyim tecrubelerinizi oaylairsaniz sevinirim

Bende bazen öyle diyorum karın dan görmedim bu zamana kadar oramı

Ya kzolar sizde de şeyiniz afedersiniz ama üst tuglu kısmı hani böyle sis gibimi yada öyle olmusmuydu

O şişlik normal çoğumuz da oldu ödemler aşa indikçe belli oluyor ödemden yani hatta bazıları oraya lipo yaptırmıştı karın gerilince ora çıkık duruyor şiş duruyor diye, geçer ödemlerle birlikte sıkmayın canınızı

Çok geçmiş olsun, oradaki şişlik ödemden geçiyor merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…