Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Teşekkürler jelesec:)ilk amacım sağsalim ameliyattan çıkmaktı.inşallah güzelde olur,herşeye değer.

İyi düşün pozitif düşünce :) sağlıkla atlatmışsın sevindim, sıkıntısız iyileşme süreci diliyorum, ağrın olur bir iki güne oda geçer, güzel karına odaklan :)

Melse çok teşekkürler.evet çıktım ameliyattan.ağrım var.ama yinede sevinçliyim.inşallah sende sağlıkla olur kurtulursun canım.
Çok sevi dim iyi olmana gelmiş geçmiş olsun cnm. Zaten süreci burdan biliyorsun. En kısa zamanda iyi olmanı diliyorum

Selam ben 20kasımda oldum ameliyat
Başlarda çok şişti şeyim yavaş yavaş indi
Ama yinede karnımın
Hizasına bakınca şiş gibi duruyor
Normal hali bence
Bende doktora gideyim bi sorucam
Olmassa alsın ordan da yağ
Bence hiç hoş durmuyor

Melse çok teşekkürler.evet çıktım ameliyattan.ağrım var.ama yinede sevinçliyim.inşallah sende sağlıkla olur kurtulursun canım.
Tekrar geçmiş olsun sağlıklı günlerde kullan karnını inş darısı başıma 10 ocak Perşembe büyük günüm

Ben bi doktorla görüştüğümde oranında şiş durmaması için lipo yaptığınj belirtmişti bu ameliyat olucağım doktora sordum mu hatırlamıyorum

Geçmiş olsun Y Yazduru . Rahat bir iyileşme süreci dilerim bundan sonra :)

Ayrıca kızlar bahsettiğiniz dikişlerdeki şişlikler ‘ granulom ‘ tıptaki adı. Gayet normal, endişelenecek bir durumun olmadığını söylemişti doktorum. Dikişlerin sıkışmasından dolayı olabileceğini, bazen vücudun verdiği tepki de olabileceğini, söylemişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…