Canım senin kaç gün olduO seyde siskinlik bendede var kizlar görünce hatta bu ne falan dedim karnimdan göremiyordum acaba hepmi böyleydi diye düdündüm inaninki :)
Melse çok teşekkürler.evet çıktım ameliyattan.ağrım var.ama yinede sevinçliyim.inşallah sende sağlıkla olur kurtulursun canım.
Teşekkürler jelesec:)ilk amacım sağsalim ameliyattan çıkmaktı.inşallah güzelde olur,herşeye değer.
Teşekkürler jelesec:)ilk amacım sağsalim ameliyattan çıkmaktı.inşallah güzelde olur,herşeye değer.
Çok sevi dim iyi olmana gelmiş geçmiş olsun cnm. Zaten süreci burdan biliyorsun. En kısa zamanda iyi olmanı diliyorumMelse çok teşekkürler.evet çıktım ameliyattan.ağrım var.ama yinede sevinçliyim.inşallah sende sağlıkla olur kurtulursun canım.
Tekrar geçmiş olsun sağlıklı günlerde kullan karnını inş darısı başıma 10 ocak Perşembe büyük günümMelse çok teşekkürler.evet çıktım ameliyattan.ağrım var.ama yinede sevinçliyim.inşallah sende sağlıkla olur kurtulursun canım.
Buna şükür diyelim,biraz ağrım var ama çok değil.teşekkür ederim:)
Ben bi doktorla görüştüğümde oranında şiş durmaması için lipo yaptığınj belirtmişti bu ameliyat olucağım doktora sordum mu hatırlamıyorumSelam ben 20kasımda oldum ameliyat
Başlarda çok şişti şeyim yavaş yavaş indi
Ama yinede karnımın
Hizasına bakınca şiş gibi duruyor
Normal hali bence
Bende doktora gideyim bi sorucam
Olmassa alsın ordan da yağ
Bence hiç hoş durmuyor
Sağol melse,darısı sana:)Tekrar geçmiş olsun sağlıklı günlerde kullan karnını inş darısı başıma 10 ocak Perşembe büyük günüm
Şuan sende olunca heyecan bastı banaSağol melse,darısı sana:)
Sadece karın germe ve yanlara lipo oldum.
Benim de karın germe ve yanlar lipo olmuştuSadece karın germe ve yanlara lipo oldum.
Kas onarımı yok mu ? Tam karın germe mi ?Sadece karın germe ve yanlara lipo oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?