Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Teşekkürler

Tabi kas onarıldıda,karın germelerin hepsinde oluyordur diye ayrı yazmadım melse.germe,kas onarımı,lipo ve yeni göbek deliği yapıldı:)
Bazıları mini karın germe yaptırıyor ya kas onarılmıyor oyüzden sordum
Şimdi nasıl hissediyorsun ? Görmedin dimi yeni karnınj

Hiç stress yapma,ben yaptım,kalp atışım çok artmış,sakinleştirici istedim ameliyattan önce,yaptılar heyecanım gitti.sende korkma inşallah kolay geçirsin rabbim ameliyatını.
Hadi ya benim iki sezeryan doğum war ama ikisinide epidural oldum beni tek korkutan genel anestezi tırsıyorum ondan

Kızlar ameliyat bitince odanıza geldiğinizde ayılmışmıydınız yoksa anestezinin etkisi dewam ediyormuydu ?

Kızlar ameliyat bitince odanıza geldiğinizde ayılmışmıydınız yoksa anestezinin etkisi dewam ediyormuydu ?
Melsecim ameliyattan sonra se i uyandırma odasında bir müddet bekletiyorlar sen orayı biliyorsun hatırlıyorsun. Uyandınmi seni götürelim o zaman diyorlar .sende uyandım ama agrım var diyorsun )) onlarda hiç merak etmeyin ağrı kesicileriniz hemen verilecek diyorlar ve odaya uyanık gidiyorsunuz. Tabii narkozun etkisiyle ara ara kopukluklar oluyor uyuyup uyanıyorsunuz.ida iyi oluyor ence.o ağrılı süreç geçmiş oluyor. Hiç korkmayın narkozdan.Allahin izniyle normal bir uykuya dalıp ordan uyanmak gibi
Hastaneye giderken ben önden düğmeli 2 pijama takimi götürdüm. Aslında baya biseyler götürdüm ama sadece bunları kullandım. Kalin çorap lazım uyanınca üşüyorsunuz.birde boğaz partili yada nane şekeri boğazı rahatlatacak bisey lazım. Çünkü boğaz biraz tahriş okuyor ya. Ben çok sukur bir iki kere gıcık tuttu. Ondada hemen pastil attım ağzıma o yumuşattı.

Kızlar ben korseti atlet üzerine taktım dün çünli cnm acıtıyor du özellikle alt kısmı korse cok sert çünki böyle cok rahat pldu demek cnm korse den yanıyor muşşş :) :)

Arkadaşlar ben de 8şubat ta İzmir de ameliyat olacağım. Ameliyat olmuş arkadaşlara bir sorum olucak. Göbek deliğinizin şekliyle ilgili konuştunuz mu doktorla ? Hangi şekilde olursa güzel ve genç bir göbek deliği olur sizce ?

Özgür ben özellikle istediğini belirtmiştim.k7cuk ve dikine olsun diye tam istediğim gibi oldu.

R rubi çok teşekkürler verdiğinn bilgiler için bende önden düğmeli 2 pijama aldım boğaz pastili koyiyim çantama onu ilk defa duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…