Dikiş sonlarındaki büzüşme ne kadar bilmiyorum ama benimde çok az vardı geçecek dedi doktorum ve 40 günü geçti şimdi oralar dümdüz hiç problem yok merak etme gexerSuan agrim yok arkadaslar ama dijis yerlerim uclar aciyir sadece bejim sag djkiste buzulme ilmus dr um gececekbdedi ama sizdede varmi benim akrnim cok sarkikti ondanmi acaba
Ya inan benim karnımın güzel olacağı konusunda hiç şüphem yoktu.cok sukur öyle oldu. Ama göbek deliği ni özellikle belirttim birde kasları da düzeltiyorlar ya.onuda sporcu kasi gibi dursun dedim onlarida halletti saolsun ))
Hastane danışmasına mı ?[/QUOTbülent beyin bir danışmanı var,telefonla bağlantı kuruyor hastalarla,bende görüşmüştümde ondan biliyorum.
Bülent beyin bir danışmanı var,hastalarla bağlantı kuruyor,bende görüşmüştüm ondan biliyorum.Hastane danışmasına mı ?
Ben göbek deliği konusunda çok takıntılıydım,çünkü çok kötüydü benim ki,o yüzden vazgeçtiğim dr bile oldu.ama şimdiki doktoruma güvendim,ben de küçük ve dikine istedim,ama size bırakıyorum elinizden gelenin en güzelini yapın dedim.Arkadaşlar ben de 8şubat ta İzmir de ameliyat olacağım. Ameliyat olmuş arkadaşlara bir sorum olucak. Göbek deliğinizin şekliyle ilgili konuştunuz mu doktorla ? Hangi şekilde olursa güzel ve genç bir göbek deliği olur sizce ?
Polo şeker veya boğaz pastili yymasitiyor.Ben göbek deliği konusunda çok takıntılıydım,çünkü çok kötüydü benim ki,o yüzden vazgeçtiğim dr bile oldu.ama şimdiki doktoruma güvendim,ben de küçük ve dikine istedim,ama size bırakıyorum elinizden gelenin en güzelini yapın dedim.
Ben görüşüyorum sağlık danışmanıyla o önden düpmeli pijama dedi ben hastaneye sordun sandımBülent beyin bir danışmanı var,hastalarla bağlantı kuruyor,bende görüşmüştüm ondan biliyorum.
MAllah ım darısı bana inşallah hayırlı bir şekilde:)sizinde hayırlı olsun.sabah yola çıkıcaz ankara ya ertesi günde ameliyat olacağım inşallah,çocukları çok kaygı ediyorum.Allah un izniyle sağsalim olur gelirim inşallah:)
Öksürük cok zorAmeliyat olan arkadaşlar,öksürük beni çok yordu,sizlerdede olmuşmuydu?çok zorlanıyorum karnım çok ağrıyor öksürdükçe.ne zaman düzelir bu?
Ben Korseyi tamamen çıkardım takmana gerek yok dedi doktor Dikişlerim hiç acımıyor sadeceDikiş bitiş veya başlangıç yerim açıyor bantlar çıktı artık korse takıyorum sadece ama içine atlat ile çok canımı acıtıyor korse sizinkiler nasıl
Cok sevindim senin adınaSelamlar herkese.ben bugün taburcu oldum otele çıktım.doktorumla konuştum tekrar.yağımın çok az olduğunu sadece arka yanlara lipo yaptığını söyledi.kaslardada ayrıklık azdı ama vardı yaklaştırdım dedi.ameliyat öncesi hemoglobinim 8 çıkmış.korktum cayıp yapmıcak diye ama ameliyata engel değil dedi.çok kanatmadan yaptım dedi.göbek deliğimi çok beğendim.1 saat sadece ona uğraştım dedi.doktorum çok titiz,inşallah sonuç güzel olur çektiklerime değer.bugün açtı şiş gibi geldi bana 48.saatte şişlik en pik seviyede olurmuş.ondanmış.
Bende yapıyorum onu.pastil alıcam.ama en zor kısmı bu diyebilirim.sigarada içmiyorum içen arkadaşların çok daha zor olur gibi geliyor bana.Öksürük cok zor
Nefes egzersizi icin bi sey vermişlerdi banada üfleyip dur ciğerlerin açılsın demişti devamlı yaptım
O iyi geldi bide Boğaz icin o tabletler iyi
Yumuşatıyor
Senin kaç gün oldu canımBen Korseyi tamamen çıkardım takmana gerek yok dedi doktor Dikişlerim hiç acımıyor sadece
Cok oturduğum da orası katlandığı icin
sertlik ve gerilme oluyor
Teşekkürler canım.inşallah.Cok sevindim senin adına
İçine sinmesi cok guzel
Güvenilir ellerde olmak gibisi yok
Tez zamanda da iyileşirsin ınsallah canım
Rabbim kolay eylesin
Biz atlattık darısı senin başına ınsallah
Ne zaman çıkarmıştın cnm Sen konseyi daha benim 13 günlük erken değil miBen Korseyi tamamen çıkardım takmana gerek yok dedi doktor Dikişlerim hiç acımıyor sadece
Cok oturduğum da orası katlandığı icin
sertlik ve gerilme oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?