Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Herşeyin yolunda olmasına sewindim cnm inş gönlüne göre olmuştur

Maşallah sonuna kadar sıkıntısız gitsin evren canım bak korkmana gerek yokmuş :)

Ben Korseyi tamamen çıkardım takmana gerek yok dedi doktor Dikişlerim hiç acımıyor sadece
Cok oturduğum da orası katlandığı icin
sertlik ve gerilme oluyor

Doktorların tekniği farklı korseyi ben neredeyse 3 ay taktım, çıkarınca kendimi iyi hissetmemiştim, gerilme sertlik olur bunlar normal .

geç mis olsun canım lipo yu germeden sonramı yaptılar ben ameliyat olamadım çocukları sağlama al gel ameliyat ederim dedi doktorum darısı benim gibi isteyipte olamayan arkadaşlara olsun

geç mis olsun canım lipo yu germeden sonramı yaptılar ben ameliyat olamadım çocukları sağlama al gel ameliyat ederim dedi doktorum darısı benim gibi isteyipte olamayan arkadaşlara olsun
Yani önce sonra?ameliyat sıralamasını bilemiyorum sormadımda hiç.bende çocuklarımı kv bıraktım.inşallah darısı size.

3. Günüm.direnler çıkmadı.göbek deliğimi ben çok beğendim ama iyileşme süreci önemli biliyorsunuz.henüz çok erken benim için.inşallah güzel iyileşirim.
Çok geçmiş olsun sizede ıns sorunsuz iyileşme süreci geçirirsiniz bende çok beğeniyorum göbek deliğini küçücük düz ne güzel eskiiii hali gibi duruoo :) :)

Merhaba, ameliyatinizi hangi doktor yaptı? Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…