Herşeyin yolunda olmasına sewindim cnm inş gönlüne göre olmuşturSelamlar herkese.ben bugün taburcu oldum otele çıktım.doktorumla konuştum tekrar.yağımın çok az olduğunu sadece arka yanlara lipo yaptığını söyledi.kaslardada ayrıklık azdı ama vardı yaklaştırdım dedi.ameliyat öncesi hemoglobinim 8 çıkmış.korktum cayıp yapmıcak diye ama ameliyata engel değil dedi.çok kanatmadan yaptım dedi.göbek deliğimi çok beğendim.1 saat sadece ona uğraştım dedi.doktorum çok titiz,inşallah sonuç güzel olur çektiklerime değer.bugün açtı şiş gibi geldi bana 48.saatte şişlik en pik seviyede olurmuş.ondanmış.
MaşallahSelamlar herkese.ben bugün taburcu oldum otele çıktım.doktorumla konuştum tekrar.yağımın çok az olduğunu sadece arka yanlara lipo yaptığını söyledi.kaslardada ayrıklık azdı ama vardı yaklaştırdım dedi.ameliyat öncesi hemoglobinim 8 çıkmış.korktum cayıp yapmıcak diye ama ameliyata engel değil dedi.çok kanatmadan yaptım dedi.göbek deliğimi çok beğendim.1 saat sadece ona uğraştım dedi.doktorum çok titiz,inşallah sonuç güzel olur çektiklerime değer.bugün açtı şiş gibi geldi bana 48.saatte şişlik en pik seviyede olurmuş.ondanmış.
Ben Korseyi tamamen çıkardım takmana gerek yok dedi doktor Dikişlerim hiç acımıyor sadece
Cok oturduğum da orası katlandığı icin
sertlik ve gerilme oluyor
Canım senin kaç gün oldu
Insaallahh daha cok yeni ama endiseluyim fiti nasil yuklrniyir bulmiyirum aslindaDikiş sonlarındaki büzüşme ne kadar bilmiyorum ama benimde çok az vardı geçecek dedi doktorum ve 40 günü geçti şimdi oralar dümdüz hiç problem yok merak etme gexer
Teşekkürler inşallah jelesec:)Maşallahsonuna kadar sıkıntısız gitsin evren canım bak korkmana gerek yokmuş :)
Se inle aramızda 1 gün var galiba benimde salı tam 2 hafta oluyor 25 aralık ameliyat tarihim :) :)Yarin tam 2 hafta olcak
Yukarda forumlar yazıyor onun yanında 3 çizgi varya onu tıkla sonra albümler tıkla ordan foto yukleyebilirsinInsaallahh daha cok yeni ama endiseluyim fiti nasil yuklrniyir bulmiyirum aslinda
geç mis olsun canım lipo yu germeden sonramı yaptılar ben ameliyat olamadım çocukları sağlama al gel ameliyat ederim dedi doktorum darısı benim gibi isteyipte olamayan arkadaşlara olsunSelamlar herkese.ben bugün taburcu oldum otele çıktım.doktorumla konuştum tekrar.yağımın çok az olduğunu sadece arka yanlara lipo yaptığını söyledi.kaslardada ayrıklık azdı ama vardı yaklaştırdım dedi.ameliyat öncesi hemoglobinim 8 çıkmış.korktum cayıp yapmıcak diye ama ameliyata engel değil dedi.çok kanatmadan yaptım dedi.göbek deliğimi çok beğendim.1 saat sadece ona uğraştım dedi.doktorum çok titiz,inşallah sonuç güzel olur çektiklerime değer.bugün açtı şiş gibi geldi bana 48.saatte şişlik en pik seviyede olurmuş.ondanmış.
Yani önce sonra?ameliyat sıralamasını bilemiyorum sormadımda hiç.bende çocuklarımı kv bıraktım.inşallah darısı size.geç mis olsun canım lipo yu germeden sonramı yaptılar ben ameliyat olamadım çocukları sağlama al gel ameliyat ederim dedi doktorum darısı benim gibi isteyipte olamayan arkadaşlara olsun
insallah nsl oldunuz agriniz var mi direnler cikti mi memnunmusiniz yeni gobeginizdenYani önce sonra?ameliyat sıralamasını bilemiyorum sormadımda hiç.bende çocuklarımı kv bıraktım.inşallah darısı size.
3. Günüm.direnler çıkmadı.göbek deliğimi ben çok beğendim ama iyileşme süreci önemli biliyorsunuz.henüz çok erken benim için.inşallah güzel iyileşirim.insallah nsl oldunuz agriniz var mi direnler cikti mi memnunmusiniz yeni gobeginizden
7hafta giydim doktorum 6hafta giyeceksin demiştiNe zaman çıkarmıştın cnm Sen konseyi daha benim 13 günlük erken değil mi
50 gün olmuşSenin kaç gün oldu canım
Maasalalh cnm baya olmuş o zaman benimde ıns acimiooo olacak se an az dikiş bitiş yerinde acı oluyor arada yine buna şükür iyiyim50 gün olmuş
Çok geçmiş olsun sizede ıns sorunsuz iyileşme süreci geçirirsiniz bende çok beğeniyorum göbek deliğini küçücük düz ne güzel eskiiii hali gibi duruoo :) :)3. Günüm.direnler çıkmadı.göbek deliğimi ben çok beğendim ama iyileşme süreci önemli biliyorsunuz.henüz çok erken benim için.inşallah güzel iyileşirim.
Bugün 40.günüm kontrole gittim. Herşey yolunda. Korseye 20 gün daha gündüz devam. Dikişlerim çok güzel.problemsiz. iz kremine gerek kalmamış dedi. Bende kendisine zaten kantaron yagi sürdüğümu söyledim.oda böyle devam et o zaman iz kremine gerek yok dedi. Dikişlerin etrafında bazı yerlerde pembeminler varya onları sordum. Hepsi geçecek dedi. Sertlik de normalmiş o uzun zaman devam eder dedi.
Böyle işte...
Geçmiş olsun... Ameliyatinizi hangi Dr yaptı?Bende gecen hafta pazartesi oldum direnim hala duruyor yaa yarin cikarticak drum ins resmen koktum yaa yikanmak istiyorum bendeee :)
Geçmiş olsun, hangi doktora ameliyat oldunuz?Bende gecen hafta pazartesi oldum direnim hala duruyor yaa yarin cikarticak drum ins resmen koktum yaa yikanmak istiyorum bendeee :)
Ben de ankarada ozan bitik e oldum.ilgisinden ve ameliyattan çok memnunum.karın germe olmak isteyen arkadaşlara fikir olsun istedim.gerçekten işinde çok titiz bir doktor.Geçmiş olsun, hangi doktora ameliyat oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?