Ya inan benim karnımın güzel olacağı konusunda hiç şüphem yoktu.cok sukur öyle oldu. Ama göbek deliği ni özellikle belirttim birde kasları da düzeltiyorlar ya.onuda sporcu kasi gibi dursun dedim onlarida halletti saolsun ))
İzlemeye alıyorum sizi bakabilirsiniz. Bende buzusukluk falan yok .Ben denizli pamukkale üniversitesinde oldum amrliyatimiRubi doktorunuz kimdi? öncesi sonrası fotonuz var mı? ben hala hiçbirşey yaptıramadım. dikişlerde büzüşüklük görüyorum internette. onlar beni korkutuyor. Birde hiç 1 aylık 2 aylık 5 6 böyle dönmesel fotolar yok. keşke görebilseydik. en azından o zaman haa bu durum sonradan geçiyormuş en kötü hali bu falan diyebilirdik. Varsa fotolarınızı görebilir miyim?
Belli bir süre v şeklinde olmak gerekiyor diye biliyorumAmeliyat olan arkadaşlar bir doktor hastasına dik otur korse iz yapmasın demişbenim 3. Gün v şeklinde yatıyorum mecburen korse biraz katlanıyor hepinizde öyle olmadımı?cevaplarsanız sevinirim
tabiki canım insallah kısa sürede toparlanirsiniz benim ameliyat kaldı gibi şimdilik çocuklara bakacak birini bulamadım gündüz bakıcimiz var ama gece yanımda birinin kalması sart3. Günüm.direnler çıkmadı.göbek deliğimi ben çok beğendim ama iyileşme süreci önemli biliyorsunuz.henüz çok erken benim için.inşallah güzel iyileşirim.
foto atarsanız bende görebilir miyimtabiki canım insallah kısa sürede toparlanirsiniz benim ameliyat kaldı gibi şimdilik çocuklara bakacak birini bulamadım gündüz bakıcimiz var ama gece yanımda birinin kalması sart
Evet attığım zaman bakabilirsiniz tabi.ben toplamda 9 gün ankarada kalıcam.ama çocuklar yanımda olsaydı bakamazdım.yürürken aşırı sırt ağrısı oluyor.eğik duruyorum sürekli.uzun süre yürüyemiyorum.her şeyi planlayıp öyle olursanız sizde rahat edersiniz.foto atarsanız bende görebilir miyim
Hiç öyle birşey duymadım benim doktorum v şeklinde yatmam gerektiğini 2 hafta belirtti bunu dik yürüyebilir sin ama yürüyebilirsen demisti 5. Gün eğik yürümek çok normal demis ti başka da görüşmedik hetta cumartesi kont varAmeliyat olan arkadaşlar bir doktor hastasına dik otur korse iz yapmasın demişbenim 3. Gün v şeklinde yatıyorum mecburen korse biraz katlanıyor hepinizde öyle olmadımı?cevaplarsanız sevinirim
Teşekkür ederim.Hiç öyle birşey duymadım benim doktorum v şeklinde yatmam gerektiğini 2 hafta belirtti bunu dik yürüyebilir sin ama yürüyebilirsen demisti 5. Gün eğik yürümek çok normal demis ti başka da görüşmedik hetta cumartesi kont var
Geçmiş olsun, hangi doktora ameliyat oldunuz?
doğru canım doktor da öyle söyledi kaynanamı cagirdim hatay da oturuyorum gelirse olucam insallah gelmezse de kalacak yatılı bakıcı bulamiyorum hayırlısı olsun sizin adınıza sevindim insallah bu dönemi sıkıntısız atlatirsinizEvet attığım zaman bakabilirsiniz tabi.ben toplamda 9 gün ankarada kalıcam.ama çocuklar yanımda olsaydı bakamazdım.yürürken aşırı sırt ağrısı oluyor.eğik duruyorum sürekli.uzun süre yürüyemiyorum.her şeyi planlayıp öyle olursanız sizde rahat edersiniz.
Foti yukkedim ama benim karnim hala dumduz degil sis gibi tam 1 hafta oldu normalmi ama benim sarkikligim cok fazlaydi ondanmiki acabaInsaallahh daha cok yeni ama endiseluyim fiti nasil yuklrniyir bulmiyirum aslinda
Beni izle4misiniz bakayım fotolarınızaFoti yukkedim ama benim karnim hala dumduz degil sis gibi tam 1 hafta oldu normalmi ama benim sarkikligim cok fazlaydi ondanmiki acaba
1 hafta çok kısa bir süre.ödemlidir şu an.Foti yukkedim ama benim karnim hala dumduz degil sis gibi tam 1 hafta oldu normalmi ama benim sarkikligim cok fazlaydi ondanmiki acaba
Benide izlermisi cnmFoti yukkedim ama benim karnim hala dumduz degil sis gibi tam 1 hafta oldu normalmi ama benim sarkikligim cok fazlaydi ondanmiki acaba
Jnsaallah iyledir morale cok ihgiyacim vsr pisman miyim neyim1 hafta çok kısa bir süre.ödemlidir şu an.
Ayy beni de izler misin eminim güzel olmuşturJnsaallah iyledir morale cok ihgiyacim vsr pisman miyim neyim
Bende merak ettim benide izlermisinJnsaallah iyledir morale cok ihgiyacim vsr pisman miyim neyim
Bende iz olmadı da sütyen ile birlikte giydiğim için sürtmeden ötürü göğüs altında ve yanlarımda yara oldu. Hastahane sen çıkınca pamuklu çıtçıtlı body aldım ve korse altına onu 4 ay gıiymişimdir öyle... gayet rahattı hatta korseden sonrada giydim onu....dikişli bölgelerimi daha güvenli hissediyordum :)Ameliyat olan arkadaşlar bir doktor hastasına dik otur korse iz yapmasın demişbenim 3. Gün v şeklinde yatıyorum mecburen korse biraz katlanıyor hepinizde öyle olmadımı?cevaplarsanız sevinirim
Yaa v şeklinde yatmayınca gerilmedimi karnınız?aslınd bende karnımın ön tarafını taş gibi hissediyorum birde sanki benim değil hissiz yani.herkes yazmıştı zaten bunları.Bende iz olmadı da sütyen ile birlikte giydiğim için sürtmeden ötürü göğüs altında ve yanlarımda yara oldu. Hastahane sen çıkınca pamuklu çıtçıtlı body aldım ve korse altına onu 4 ay gıiymişimdir öyle... gayet rahattı hatta korseden sonrada giydim onu....dikişli bölgelerimi daha güvenli hissediyordum :)
V şeklinde de hiç yatmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?