Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Rubi doktorunuz kimdi? öncesi sonrası fotonuz var mı? ben hala hiçbirşey yaptıramadım. dikişlerde büzüşüklük görüyorum internette. onlar beni korkutuyor. Birde hiç 1 aylık 2 aylık 5 6 böyle dönmesel fotolar yok. keşke görebilseydik. en azından o zaman haa bu durum sonradan geçiyormuş en kötü hali bu falan diyebilirdik. Varsa fotolarınızı görebilir miyim?

İzlemeye alıyorum sizi bakabilirsiniz. Bende buzusukluk falan yok .Ben denizli pamukkale üniversitesinde oldum amrliyatimi

Ameliyat olan arkadaşlar bir doktor hastasına dik otur korse iz yapmasın demişbenim 3. Gün v şeklinde yatıyorum mecburen korse biraz katlanıyor hepinizde öyle olmadımı?cevaplarsanız sevinirim

Ameliyat olan arkadaşlar bir doktor hastasına dik otur korse iz yapmasın demişbenim 3. Gün v şeklinde yatıyorum mecburen korse biraz katlanıyor hepinizde öyle olmadımı?cevaplarsanız sevinirim
Belli bir süre v şeklinde olmak gerekiyor diye biliyorum

3. Günüm.direnler çıkmadı.göbek deliğimi ben çok beğendim ama iyileşme süreci önemli biliyorsunuz.henüz çok erken benim için.inşallah güzel iyileşirim.
tabiki canım insallah kısa sürede toparlanirsiniz benim ameliyat kaldı gibi şimdilik çocuklara bakacak birini bulamadım gündüz bakıcimiz var ama gece yanımda birinin kalması sart

foto atarsanız bende görebilir miyim
Evet attığım zaman bakabilirsiniz tabi.ben toplamda 9 gün ankarada kalıcam.ama çocuklar yanımda olsaydı bakamazdım.yürürken aşırı sırt ağrısı oluyor.eğik duruyorum sürekli.uzun süre yürüyemiyorum.her şeyi planlayıp öyle olursanız sizde rahat edersiniz.

Hiç öyle birşey duymadım benim doktorum v şeklinde yatmam gerektiğini 2 hafta belirtti bunu dik yürüyebilir sin ama yürüyebilirsen demisti 5. Gün eğik yürümek çok normal demis ti başka da görüşmedik hetta cumartesi kont var

doğru canım doktor da öyle söyledi kaynanamı cagirdim hatay da oturuyorum gelirse olucam insallah gelmezse de kalacak yatılı bakıcı bulamiyorum hayırlısı olsun sizin adınıza sevindim insallah bu dönemi sıkıntısız atlatirsiniz

Bende iz olmadı da sütyen ile birlikte giydiğim için sürtmeden ötürü göğüs altında ve yanlarımda yara oldu. Hastahane sen çıkınca pamuklu çıtçıtlı body aldım ve korse altına onu 4 ay gıiymişimdir öyle... gayet rahattı hatta korseden sonrada giydim onu....dikişli bölgelerimi daha güvenli hissediyordum :)
V şeklinde de hiç yatmadım

Yaa v şeklinde yatmayınca gerilmedimi karnınız?aslınd bende karnımın ön tarafını taş gibi hissediyorum birde sanki benim değil hissiz yani.herkes yazmıştı zaten bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…