Evet gerildi, ayaklarımı iyice uzatınca daha da geriliyordu. Öyle öyle uyuyordum. Şu an da halen gerilme yapıyor. Hissizlik devam ediyor daha.Yaa v şeklinde yatmayınca gerilmedimi karnınız?aslınd bende karnımın ön tarafını taş gibi hissediyorum birde sanki benim değil hissiz yani.herkes yazmıştı zaten bunları.
Benim biraz gergin kapanmış.yani dikine bir dikişim olacaktı,ameliyatta o olmasın diye doktorum biraz oturur pozisyona getirip öyle diktim gergin kapandı biraz dedi.ondan sanırım gerilme olmadın diye v şeklinde yatman önemli dedi.
Valla şimdilik düz duruyor.inşallah güzel iyileşir ve değişmez.Senin dikişler nasıl, dümdüz mü ? Benim ki sol tarafı uç kısmı aşşağıya doğru iniyor, sağ taraf ise düz.
İnşallah Yazduru istediğin gibi olur. Bende sandım herkesin dikişleri aynı oluyor ! Bir doktoruma sorayım...Valla şimdilik düz duruyor.inşallah güzel iyileşir ve değişmez.
İnşallah Yazduru istediğin gibi olur. Bende sandım herkesin dikişleri aynı oluyor ! Bir doktoruma sorayım...
arzum77 senınle doktorumuz aynıydı, senin dikişler nasıl ? Dümdüz mü ? Yoksa benim ki gibi bir ta
teşekkürler alinda,inşallah öyle olur.İnşallah Yazduru istediğin gibi olur. Bende sandım herkesin dikişleri aynı oluyor ! Bir doktoruma sorayım...
arzum77 senınle doktorumuz aynıydı, senin dikişler nasıl ? Dümdüz mü ? Yoksa benim ki gibi bir tarafı aşşağı doğru mu ?
Yaaa kiloylamı ilgiliymiş yani?iç çamaşırı içinde kalmıyor mu?Ben hayal kırıklığı masajla zayıflamayla giderse gidecek karın dümdüz gerilince orası çıktı tabi
Resimlerinizi göremedim de,siz kime olmuştunuz?pişman olmayın yinede eskisinden iyi olmuştur mutlaka.Benife izleyebilursiniz duan cok pismanim bir bakiverin 8 gun oldu
Benife izleyebilursiniz duan cok pismanim bir bakiverin 8 gun oldu
Benim iki hafta oldu 8 kg vermisim kizlar hala ödem var ben hic egik yürümedim ameliyattan kalktiginda bitek düzlesemedim ama sonrasinda gayet normal yürüdükce diklestim..
Buarada benide izleyin bende izleyim takip edelim birbirimizi ben daha foto yüklemedim hala biraz sisim benim göbegim cok sarkikti eski fotograflarinida bulamiyorum tlfn sifirlandi yaa ama bulup öncesi sonrasi yapicam size en kisa zamanda
Bugun konuştum asistanıyla, doktorla görüşmüş. Daha iyileşme aşamasında olduğu icin normal sesi. Ödemde var daha ve gerginim çok. Hepsi normalmiş. Video ve fiti çekip yollamıştım. Zamanla düzelir dedi. 6. Ayımda tekrar foto çekip yollayacağım, bakalım... umarım öyle de olur.!Alinda Arzum cevap yazar mutlaka, benim bildiğim herkesin vücut yapısına göre galiba bu kesi işi, aynı doktora çok ameliyat olan arkadaşım var burada çoğu düz evet ama bir kaçı aşa doğru inik idi uç kısımları
Daha yeni ödemler kişiye göre değişir otursun belli olur, zaten yanları yukarda olmasın çamaşırdan çıkardı diye düşünüyorum, olur olur iyi düşün, geçmiş olsun tekrardanBugun konuştum asistanıyla, doktorla görüşmüş. Daha iyileşme aşamasında olduğu icin normal sesi. Ödemde var daha ve gerginim çok. Hepsi normalmiş. Video ve fiti çekip yollamıştım. Zamanla düzelir dedi. 6. Ayımda tekrar foto çekip yollayacağım, bakalım... umarım öyle de olur.!
İç çamaşırda kalıyor canım karnım dümdüz olunca orası çok kaba durdu kilodan tabi ki inşallah kilo verdikçe düzelirYaaa kiloylamı ilgiliymiş yani?iç çamaşırı içinde kalmıyor mu?
Zaman halbu ki hızlı geçiyor fakat bu ödemler halen varlar :) büyük sabır gerektiriyormuş bunu iyice anladım ! Teşekkür ederim , sana da aynenDaha yeni ödemler kişiye göre değişir otursun belli olur, zaten yanları yukarda olmasın çamaşırdan çıkardı diye düşünüyorum, olur olur iyi düşün, geçmiş olsun tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?