Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

İç çamaşırda kalıyor canım karnım dümdüz olunca orası çok kaba durdu kilodan tabi ki inşallah kilo verdikçe düzelir
Bu bahsettiğiniz sorunu yaşayanları daha öncede okumuştum ben. Bende böyle bisey olması. Bende fazla kilo yok hatta kilo verdiğim için ordada bir tık sarkma olmuş doktorum orayı da toplamış germiş yani. Benim dikişlerim biraz daha yukarda sizinkilerden kontrole gittiğimde sordum doktora neden benimki yukarda diye.o da 2 sepetten dedi hem eğer daha aşağıdan yapsaydım dikine dikiş gerekecekti.hemde pubis bölgesini de toplamak icin dedi.
Bu ödem mevzuu da kişiye göre değişiyor ilk başta bende de ödem vardı ama çabuk attım
Her sabah yeşilçay ve at kuyrugu otunu karıştırıp demledim 2 büyük fincan. Ödem falan kalmadı. Deneyin isterseniz.hem saçlarda da cok etkili bu çay faydası var.
Birde bu hissizlik e sertlik olayı da bende çok azaldı sadece göbek deliğinin alt tarafında bir avuç içi kadar yerde var.onun dışında normale döndü.
Hergun günde 2 kere kantaron yagi ile masaj yapıyorum dikişlere ve sert yerlere.
Benim sanirim 50 gün kadar oldu artık saymıyorum şükürler olsun. Dün korseleri çıkardım. Normal giyinip gezmeye gittim geldim hicbir sorun yaşamadım.cok sukur.
Bu benim için çok iyi oldu. Çünkü inanın ben cook şişmanken bile korse giyemeyen insandım.simdi bu durumda hiiiç giymek istemiyorum.
Durumlar böyle bende ))

Rubicim masaja ne zaman başladınız?benim 5. Günüm bişey demedi doktorum ama erken mi daha acaba?

Ya bende karnımı acında dum düz durmuyor sis belli ama korkuyorum böyle sis göbekli hibi kalacam diye boşa mi gerdirdim diyorum acaba ne zaman inecek birde yeşil çay a baslasammiki dr bisey demedi bugün 15. Günüm siz ne zaman başladınız ki kızlar R rubi

Rubicim masaja ne zaman başladınız?benim 5. Günüm bişey demedi doktorum ama erken mi daha acaba?
Tabi tabi daha erken cnm. Sen göğüs ol.usmuydun? Göğüse 10 günden sonra ama karin için dikişler hani kabuk bağlıyor ya onlar döküldükten sonra masaj

Bende o civarda başlamıştım. Harikacim senin kilo varmıydı? Benim durumum yazduruyla aynı kilo olarak sanirim. Bende olmadı yağ yoktu. Kalan deriyi aldılar benim karin içe göçtü valla. Benim fotolara bak istersen. Şu an ondan daha içerde görünüyor. Bende bakayım fotolarına senin

Cnm sen karin foto atmamışsın atınca haber et bakalım duruma

Cnm benim şu an ki kg 63 160 boy ama daha ince duruyorum kimse demez 63 karnım şu an foto yok atayım bi çekmiştim önceki sonra si yapmıştı ama çok belli mi bilemem bakıver koyuyorum

10gün sonra Yeşilçay detoks çaylarına başlattı doktorum
Onların cok faydası var bide yürüyüş yapmak gerekiyor şişmemek icin kendini yormadan ev içinde cok yatmakta insanı şişiriyor

Yol arkadasım
Bende senin gibiyim cok mutluyum eski halime kavuştum rahatım hergün kantoron yağ
Ve iz giderici kremimi sürüyorum benim dikişler baya gitti agrı bisey yok cok şükür
bugünde Kartepe’sine kayak yapmaya gidiyoruz ondan sebep Korsemi giydim
kaymayacağım ama doktorum bisey olmaz dedi ufak mesafelerde oturarak kayabilirisn dedi

10gün sonra Yeşilçay detoks çaylarına başlattı doktorum
Onların cok faydası var bide yürüyüş yapmak gerekiyor şişmemek icin kendini yormadan ev içinde cok yatmakta insanı şişiriyor
doğru valla ben otelde olunca malum ankara da çok soğuk dışarıda çıkamıyorum şişlik oluyor.

Ayy ne guzell bu günleri hayal bile edemiyorduk dimi. Hep böyle kalıcam zannetmiştim bir ara ))
Sen yinede karlarda dikkat et cnm düşüp kalkma.
Normale dönmek çok mutluluk verici. Umarım bizden sonra olanlarda bizim gibi en kolayından atlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…