İzliyorum şu anBeni izlemiyor mussun şu an farkettim izler mısın
Benide izlermisin canımBenim biraz gergin kapanmış.yani dikine bir dikişim olacaktı,ameliyatta o olmasın diye doktorum biraz oturur pozisyona getirip öyle diktim gergin kapandı biraz dedi.ondan sanırım gerilme olmadın diye v şeklinde yatman önemli dedi.
Amin ınsallah canımAyy ne guzell bu günleri hayal bile edemiyorduk dimi. Hep böyle kalıcam zannetmiştim bir ara ))
Sen yinede karlarda dikkat et cnm düşüp kalkma.
Normale dönmek çok mutluluk verici. Umarım bizden sonra olanlarda bizim gibi en kolayından atlatır.
Benide izlermisin canımKızlar selam,ben albümüme foto ekledim.öncesini koyamadım henüz.var ama fotosu.izlediklerim görebilir.
Meryem hane ekranın üst kısmında 3 çizgi var onu tıklarsan albümler yazıyor onu tıklarsan gerisini yapabilirsin bence.ayarlarını sadece izlediklerim yaparsan daha güvenli olur.Kızlar nasıl resim ekliyorsunuz ben de ekleyeyim diyorum ama yapamadım
Cok teşekkür ederim canımMeryem hane ekranın üst kısmında 3 çizgi var onu tıklarsan albümler yazıyor onu tıklarsan gerisini yapabilirsin bence.ayarlarını sadece izlediklerim yaparsan daha güvenli olur.
canım b3nide izler misnKızlar selam,ben albümüme foto ekledim.öncesini koyamadım henüz.var ama fotosu.izlediklerim görebilir.
Islak mendil ve kalın çorap (ayaklar üşüyormuş diye duymuştum ) alabilirsiniz. Bol şans diliyorum. Sağlıkla istediğiniz gibi çıkın inş ameliyattan.Allah ın izniyle bende pazartesi günü karın germe ve göğüs toparlama ameliyatı olacağım heyecen dorukta önden düğmeli pijama korse iç çamaşırı yedek kıyafet terlik havlu koydum başka aklıma bişey gelmiyor mutlaka al dediğiniz birşey var mı
Beni de izler misin cnm ?doğru valla ben otelde olunca malum ankara da çok soğuk dışarıda çıkamıyorum şişlik oluyor.
Ben sadece 2 pijama götürdüm iç çamaşırı götürdüm terlik havlu vs hiçbirşey kullanmadim zaten orda veriyor lar sana terlik peçete vs herşey vardı odada birde yedek kıyafete hiç gerek kalmıyor ben düğmeli pijamalar ile geri ciktim orda ki hemşire bana keşke gecelik giyseydiniz daha rahat dedi evet keşke gecelik görürseymisim elbise çokta rahat olurmuşAllah ın izniyle bende pazartesi günü karın germe ve göğüs toparlama ameliyatı olacağım heyecen dorukta önden düğmeli pijama korse iç çamaşırı yedek kıyafet terlik havlu koydum başka aklıma bişey gelmiyor mutlaka al dediğiniz birşey var mı
Hadi geçmiş olsun. Çok sevindim iyi olmana artık iyileşme süreci insallahMerhaba herkese dün bende ameliyat oldum korkulduğu kadar yokmuş sadece yatakdan kalkarken yatarken ağrı oluyor bide gıcık tutuyor öksürmek işkence oluyor şükür şimdilik herşey yolunda yarın taburcu olucam
Cok geçmiş olsun iyileşme süreciniz ınsallahMerhaba herkese dün bende ameliyat oldum korkulduğu kadar yokmuş sadece yatakdan kalkarken yatarken ağrı oluyor bide gıcık tutuyor öksürmek işkence oluyor şükür şimdilik herşey yolunda yarın taburcu olucam
geçmiş olsun cnm zoru gitti bundan sonrası ınsalhh kolay geçiş olsun.Merhaba herkese dün bende ameliyat oldum korkulduğu kadar yokmuş sadece yatakdan kalkarken yatarken ağrı oluyor bide gıcık tutuyor öksürmek işkence oluyor şükür şimdilik herşey yolunda yarın taburcu olucam
Teşekkürler kızlar şimdi iyileşme süreci bekliyor beni R rubiHadi geçmiş olsun. Çok sevindim iyi olmana artık iyileşme süreci insallah
Teşekkürler aslında doğru gecelik daha rahat olur hiç düşünmemiştim İzlediğiniz içinde teşekkür ederim ilk defa fotoğraf görebildim sonrası için az çok fikrim oldu inşallah ameliyattan sonra bende paylaşacağımBen sadece 2 pijama götürdüm iç çamaşırı götürdüm terlik havlu vs hiçbirşey kullanmadim zaten orda veriyor lar sana terlik peçete vs herşey vardı odada birde yedek kıyafete hiç gerek kalmıyor ben düğmeli pijamalar ile geri ciktim orda ki hemşire bana keşke gecelik giyseydiniz daha rahat dedi evet keşke gecelik görürseymisim elbise çokta rahat olurmuş
Geçmiş olsun melse,ilk çıktığımda ağrım çoktu bir iğne yaptılar bacaktan kesildi hemen bir dahada o kadar şiddetli olmadı,aynen öksürük 5-6 gün kadar ağrılı oluyor.sonra ağrı kesiliyor canım.Merhaba herkese dün bende ameliyat oldum korkulduğu kadar yokmuş sadece yatakdan kalkarken yatarken ağrı oluyor bide gıcık tutuyor öksürmek işkence oluyor şükür şimdilik herşey yolunda yarın taburcu olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?