Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Benide izlermisin canım

Amin ınsallah canım
Rabbim diğer tüm hasta arkadaslarıma tez zamanda iyileşmelerini nasip etsin

Kızlar nasıl resim ekliyorsunuz ben de ekleyeyim diyorum ama yapamadım
Meryem hane ekranın üst kısmında 3 çizgi var onu tıklarsan albümler yazıyor onu tıklarsan gerisini yapabilirsin bence.ayarlarını sadece izlediklerim yaparsan daha güvenli olur.

Allah ın izniyle bende pazartesi günü karın germe ve göğüs toparlama ameliyatı olacağım heyecen dorukta önden düğmeli pijama korse iç çamaşırı yedek kıyafet terlik havlu koydum başka aklıma bişey gelmiyor mutlaka al dediğiniz birşey var mı

Islak mendil ve kalın çorap (ayaklar üşüyormuş diye duymuştum ) alabilirsiniz. Bol şans diliyorum. Sağlıkla istediğiniz gibi çıkın inş ameliyattan.

Ben sadece 2 pijama götürdüm iç çamaşırı götürdüm terlik havlu vs hiçbirşey kullanmadim zaten orda veriyor lar sana terlik peçete vs herşey vardı odada birde yedek kıyafete hiç gerek kalmıyor ben düğmeli pijamalar ile geri ciktim orda ki hemşire bana keşke gecelik giyseydiniz daha rahat dedi evet keşke gecelik görürseymisim elbise çokta rahat olurmuş

Merhaba herkese dün bende ameliyat oldum korkulduğu kadar yokmuş sadece yatakdan kalkarken yatarken ağrı oluyor bide gıcık tutuyor öksürmek işkence oluyor şükür şimdilik herşey yolunda yarın taburcu olucam

Hadi geçmiş olsun. Çok sevindim iyi olmana artık iyileşme süreci insallah

Cok geçmiş olsun iyileşme süreciniz ınsallah
Hep böyle kolay geçer

geçmiş olsun cnm zoru gitti bundan sonrası ınsalhh kolay geçiş olsun.

Teşekkürler aslında doğru gecelik daha rahat olur hiç düşünmemiştim İzlediğiniz içinde teşekkür ederim ilk defa fotoğraf görebildim sonrası için az çok fikrim oldu inşallah ameliyattan sonra bende paylaşacağım

Geçmiş olsun melse,ilk çıktığımda ağrım çoktu bir iğne yaptılar bacaktan kesildi hemen bir dahada o kadar şiddetli olmadı,aynen öksürük 5-6 gün kadar ağrılı oluyor.sonra ağrı kesiliyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…