Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

En kötüsü bogazda gicik olacagi icin yaniniza rahatlatici pastil almanizi öneririm. Cok aci verici bir durum. Ben yanima birsey almamıştım, hastahane önlüğü gıymıstım hep:) havalar soguk su an belkı sabahlık çorap gerekebılır....
Allah yardımcınız olsun, istediğiniz gibi olsun herşey bol şans

Merhaba melse, sevindim rahat atlattığına canım :) kurtuldun stresden... kolay rahat bir iyileşme süreci dilerim

Teşekkürler cnm yanlarıma lipo yapıldı onun ağrısı war karnımla ilgili şikayetım yok çok şükür
Bugün taburcu oldum pansuman yapıldı karnım dümdüzdü inanamadım

Ameliyat olan arkadaşlar,öksürük beni çok yordu,sizlerdede olmuşmuydu?çok zorlanıyorum karnım çok ağrıyor öksürdükçe.ne zaman düzelir bu?
canım geç mis olsun fotolarini gördüm çok güzel olmuş kaç gün oldu ameliyat olalı sisler indikten sonra daha güzel olur darısı bana insallah

Melse çay için erken daha diğer arkadaşlarda söylesinler ama 20 gün sonra bence en erken
Ben sormadım içebilirmiyim diye oda bişey demedi ben içiyorum ama yanlışmı yapıyorum acaba?hemen başlatan doktorlar yok mu böyle şeylere?

Benim kesildi sayılırda normal mi acaba?ağrı hissetmiyorum öksürünce birden kesilmesi garip geldi.normalmidir acaba?
hııım hiç bilemiyeceğim ki şimdi canım! Benim acıyor halen... Bende anormaldir belki de. İyileşme sürecinde olduğumdan dolayı normal diyor doktor.

Öncesi sonrası resim paylaştım kızlar
Benim bu hafta 2 ayım dolacak ınsallah
Benim tüm resim paylaşanlardan cok istifade
Ettim cok iyi oldu benim icin bende sizler icin
Paylaştım bakarsanız yorumlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…