Allah ın izniyle bende pazartesi günü karın germe ve göğüs toparlama ameliyatı olacağım heyecen dorukta önden düğmeli pijama korse iç çamaşırı yedek kıyafet terlik havlu koydum başka aklıma bişey gelmiyor mutlaka al dediğiniz birşey var mı
Merhaba melse, sevindim rahat atlattığına canım :) kurtuldun stresden... kolay rahat bir iyileşme süreci dilerimMerhaba herkese dün bende ameliyat oldum korkulduğu kadar yokmuş sadece yatakdan kalkarken yatarken ağrı oluyor bide gıcık tutuyor öksürmek işkence oluyor şükür şimdilik herşey yolunda yarın taburcu olucam
Teşekkürler cnm yanlarıma lipo yapıldı onun ağrısı war karnımla ilgili şikayetım yok çok şükürGeçmiş olsun melse,ilk çıktığımda ağrım çoktu bir iğne yaptılar bacaktan kesildi hemen bir dahada o kadar şiddetli olmadı,aynen öksürük 5-6 gün kadar ağrılı oluyor.sonra ağrı kesiliyor canım.
TeşekkürlerMerhaba melse, sevindim rahat atlattığına canım :) kurtuldun stresden... kolay rahat bir iyileşme süreci dilerim
canım geç mis olsun fotolarini gördüm çok güzel olmuş kaç gün oldu ameliyat olalı sisler indikten sonra daha güzel olur darısı bana insallahAmeliyat olan arkadaşlar,öksürük beni çok yordu,sizlerdede olmuşmuydu?çok zorlanıyorum karnım çok ağrıyor öksürdükçe.ne zaman düzelir bu?
7 gün oldu aysel teşekkür ederim.canım geç mis olsun fotolarini gördüm çok güzel olmuş kaç gün oldu ameliyat olalı sisler indikten sonra daha güzel olur darısı bana insallah
Melse çay için erken daha diğer arkadaşlarda söylesinler ama 20 gün sonra bence en erkenKızlar ödem atıcı çay neler içiyorsunuz ?
Ben sormadım içebilirmiyim diye oda bişey demedi ben içiyorum ama yanlışmı yapıyorum acaba?hemen başlatan doktorlar yok mu böyle şeylere?Melse çay için erken daha diğer arkadaşlarda söylesinler ama 20 gün sonra bence en erken
Doktoruma sordum içebilirsin dedi kiraz sapı mısır püskülü yeşil vsBen sormadım içebilirmiyim diye oda bişey demedi ben içiyorum ama yanlışmı yapıyorum acaba?hemen başlatan doktorlar yok mu böyle şeylere?
4 ayı geçti halen acıyor benim. Yani iyileşme süresince bol sabır gerekiyorTeşekkürlerAlinda inş çabuk toparlarım lipo yem acıyor en çok
2 hafta bitki çayları içmememi söylemişlerdi bana!Kızlar ödem atıcı çay neler içiyorsunuz ?
Çok değil fakat halen acıyor benim. En kötüsü hapşırınca acıyorKızlar öksürükle ağrınız ne zaman geçti?
Benim kesildi sayılırda normal mi acaba?ağrı hissetmiyorum öksürünce birden kesilmesi garip geldi.normalmidir acaba?Çok değil fakat halen acıyor benim. En kötüsü hapşırınca acıyor
hııım hiç bilemiyeceğim ki şimdi canım! Benim acıyor halen... Bende anormaldir belki de. İyileşme sürecinde olduğumdan dolayı normal diyor doktor.Benim kesildi sayılırda normal mi acaba?ağrı hissetmiyorum öksürünce birden kesilmesi garip geldi.normalmidir acaba?
ağrın oyuyor mu7 gün oldu aysel teşekkür ederim.
Baya azaldı tabi ama eğik yürüyorum lipo yerlerim hala acıyor,bugün duş aldım dahada şişmiş karnım onu farkettim,sanki giderek şişlik artıyor.ben yürüyüşte yapamıyorum şu an ondan mıdır acaba.çok zor yürüyorum rahat değilim ağrım çok oluyor yürüyünce.ağrın oyuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?