Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Benimde karnımla ilgili ağrım war ama çok sorunum yok sadece lipo yerlerim acıyor oturup kalkerken yürürken 4 gün oldu daha çok yeni ama doktorum şişicek ve morarıcak dedi normalmiş karnım nasıl hal olur bilmiyorum

Zor bi süreç insan bi iyi oluyor bi bakıyor ertesi gün agrıları var
Benden size tavsiye Ağır seyler yemeyin
şişmenize sebep olacak yiyeceklerden uzak durun
Bana tuzu bile yasak etti doktorum
Bol bol su icin ınsallah
Korsenizi sıkı bağlayın sıksın karnınızı ki
Şişmesine müsade vermesin

Korsenin sıkmasından bişey yenmiyor ki
3 litre su içiyorum bide bitki çayları

Ödem benim bütün vücudumda oldu,sadece karnımda değil.sizdede öylemi oldu?ödem beni çok rahatsız ediyor.teşekkürler yardımcı olduğun için meryem

Ödem benim bütün vücudumda oldu,sadece karnımda değil.sizdede öylemi oldu?ödem beni çok rahatsız ediyor.teşekkürler yardımcı olduğun için meryem
Evet ellerim ayaklarım bile şişiyordu
Hatta varis çorabı giydim 1hafta
10gün sonra detox cayı verdi doktorum onu aldım
Evde kendim ödem atıcı çaylar Kürler yaptım
Hergün içtim karnım inince agrımda azaldı

Aynen bacaklarımda bile war
Bugün çok hareket ettim şuan baya şiştim
Varis çorabı giyin bacaklarınızın şişmemesi icin
Doktorum bana giydirmişti
Ben 1hafta çıkarmadım
Zor evet ama şişince damarlarda Ağrı’da oluyor

2ay olacak ameliyat olalı hala ödem oluyor
Şişlik oluyor
Yine detoks çayları kürleri
Doktorum verdiği ödem atıcı cayı içiyorum
Bir gün içmeyeyim yediğime dikkat etmeyeyim dikişlerim cok geriliyor ve taş gibi oluyor karnım

Senin içtiğin çaydan bende sipariş ettim,yarın gelicek ellerinde yoktu.kaç tane içebiliriz günde?

Yani iyileşme süreci toplamda 1 sene diyorlar ya ameliyattan önce öylesine söylenen bir söz dite düşünürdüm ama hiç öyle değilmiş,bugün iyi oluyorsun yarın yine kötü oluyorsun en önemlisi sonuç güzel olsun inşallah çektiklerimize değsin,bugünler unutulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…