Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Aynen öyle katılıyorum tüm hayatını etkiliyor
Sonuca değer mi değer ama
Kolay bi süreç degil

Günaydın melse ve yazduru arkadaşlarım. Sızı com iyi anlıyorum. Şu an hiç iyilesmicekmis gibi geliyor insana
Benim ayin 21 inde 2 ay dolacak. Inanın 1 aydan sonra cook rastlıyorsunuz hiç merak etmeyin. Biz 3 arkadaş olduk biliyorsunuz. Hepimiz çok iyiyiz ben raporlu olduğum için ise başlamadım henüz ama tamamen normal hayattayım herşey eski rutine döndü. Sizde hiç canınızı sıkmayın. Dikişlerinize iyi bakın korsenizi asla ihmal etmeyin. Ilk 29 gün eğik yuruyunki dikişleriniz genişlemesin.

Günaydın R rubi teşekkürler ben iki korse war zaten biri lipo korsesi diğeride üstüne çırt çırtlı bir korse 4 gün sonra tek korseye düşücem bugün kontrolüm war doktora
Hiç geçmicek bugünler gibi

Günaydın rubi,teşekkürler,ödem beni en çok etkileyen,sabır edicez artık.

merhaba, geçmiş olsun doktorunuz 2 defa mı rapor düzenledi acaba

Bende tek korse var,iki daha zordur herhalde?
Ewet Y Yazduru iki korse dah Zor şimdi kontrolden geldim herşey yolunda çok şükür Çarşamba duş alıcam bantlarımı dökücem siyah korseme 1 ay kuşak korseme 15 gün kullanım dewam dedi
Ödemleri sordum 1 aydan sonra çözülmeye başlıyor dedi ödem atıcı ilaç tawsiye etmedi bitki çaylarınk gene söyledi

geç mis olsun canım ödem attırıcı içecekler tüketin doktorunuza danışın zamanla geçer insallah

Çok geçmiş olsun, öksürük çok kötü en berbat olanı boğazını sürekli ılık su ile ıslat, pastil çok iyi geliyor. Öksürürken iki elinle karnını bastır , geçecek ilk haftalar da oluyor

Teşekkürler Jelesec tawsiye için şuan öksürükden çok lipo dan kaynaklı belimde ödem oldu şişti onun ağrısını çekiyorum

Yanlarıma lipo yapıldı ama belim feci şişti normal mi ? Acaba
bide çift korse kullanıyorum
Bugün ameliyat olalı tam 6 gün oldu

Yanlarıma lipo yapıldı ama belim feci şişti normal mi ? Acaba
bide çift korse kullanıyorum
Bugün ameliyat olalı tam 6 gün oldu
Belinden çok yağ aldıysa olabilir bence,benimde belime lipo yapıldı ama çok az yağ vardı bende,benim bugün 11 gün oldu hala ağrıyor lipo yerlerim şişliğimde var ama aşırı değil.karnım ve göbeğimin üst tarafları daha şiş geliyor bana.yani benim fikrim ne kadar çok lipo yapıldıysa o kadar çok şişlik olabilir mi acaba?

Çok yanlarım yoktu doktor kendiside dedi zaten
Yağ oranım düşüktü arkamın şişliğinden karnımı çok anlamıyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…