- 29 Kasım 2018
- 169
- 144
- 33
- 39
Aynen öyle katılıyorum tüm hayatını etkiliyorYani iyileşme süreci toplamda 1 sene diyorlar ya ameliyattan önce öylesine söylenen bir söz dite düşünürdüm ama hiç öyle değilmiş,bugün iyi oluyorsun yarın yine kötü oluyorsun en önemlisi sonuç güzel olsun inşallah çektiklerimize değsin,bugünler unutulur.
Tamam teşekkürlerGü
günde 2defa içiliyor
Insallah canımMeryem hane Y Yazduru
İyileşme süreci meşakatli hayli zor bende werdim bitki çayından sipariş inş bendede işe yarar
Günaydın R rubi teşekkürler ben iki korse war zaten biri lipo korsesi diğeride üstüne çırt çırtlı bir korse 4 gün sonra tek korseye düşücem bugün kontrolüm war doktoraGünaydın melse ve yazduru arkadaşlarım. Sızı com iyi anlıyorum. Şu an hiç iyilesmicekmis gibi geliyor insana
Benim ayin 21 inde 2 ay dolacak. Inanın 1 aydan sonra cook rastlıyorsunuz hiç merak etmeyin. Biz 3 arkadaş olduk biliyorsunuz. Hepimiz çok iyiyiz ben raporlu olduğum için ise başlamadım henüz ama tamamen normal hayattayım herşey eski rutine döndü. Sizde hiç canınızı sıkmayın. Dikişlerinize iyi bakın korsenizi asla ihmal etmeyin. Ilk 29 gün eğik yuruyunki dikişleriniz genişlemesin.
Günaydın rubi,teşekkürler,ödem beni en çok etkileyen,sabır edicez artık.Günaydın melse ve yazduru arkadaşlarım. Sızı com iyi anlıyorum. Şu an hiç iyilesmicekmis gibi geliyor insana
Benim ayin 21 inde 2 ay dolacak. Inanın 1 aydan sonra cook rastlıyorsunuz hiç merak etmeyin. Biz 3 arkadaş olduk biliyorsunuz. Hepimiz çok iyiyiz ben raporlu olduğum için ise başlamadım henüz ama tamamen normal hayattayım herşey eski rutine döndü. Sizde hiç canınızı sıkmayın. Dikişlerinize iyi bakın korsenizi asla ihmal etmeyin. Ilk 29 gün eğik yuruyunki dikişleriniz genişlemesin.
Merhabalar gecmis olsun. dr unuz kimdiTeşekkürler cnm yanlarıma lipo yapıldı onun ağrısı war karnımla ilgili şikayetım yok çok şükür
Bugün taburcu oldum pansuman yapıldı karnım dümdüzdü inanamadım
merhaba, geçmiş olsun doktorunuz 2 defa mı rapor düzenledi acabaGünaydın melse ve yazduru arkadaşlarım. Sızı com iyi anlıyorum. Şu an hiç iyilesmicekmis gibi geliyor insana
Evet hastaneden çıkarken 1 ay verdi sonra kontrole gittiğimde 1 ay daha verdi. Kombine ameliyattı benimki meme dikleştirme protez karin germe ve yüze yağ enjeksiyonumerhaba, geçmiş olsun doktorunuz 2 defa mı rapor düzenledi acaba
Ewet Y Yazduru iki korse dah Zor şimdi kontrolden geldim herşey yolunda çok şükür Çarşamba duş alıcam bantlarımı dökücem siyah korseme 1 ay kuşak korseme 15 gün kullanım dewam dediBende tek korse var,iki daha zordur herhalde?
Merhaba İstanbulda Dr Bülent TekerekoğluMerhabalar gecmis olsun. dr unuz kimdi
geç mis olsun canım ödem attırıcı içecekler tüketin doktorunuza danışın zamanla geçer insallahBaya azaldı tabi ama eğik yürüyorum lipo yerlerim hala acıyor,bugün duş aldım dahada şişmiş karnım onu farkettim,sanki giderek şişlik artıyor.ben yürüyüşte yapamıyorum şu an ondan mıdır acaba.çok zor yürüyorum rahat değilim ağrım çok oluyor yürüyünce.
Merhaba herkese dün bende ameliyat oldum korkulduğu kadar yokmuş sadece yatakdan kalkarken yatarken ağrı oluyor bide gıcık tutuyor öksürmek işkence oluyor şükür şimdilik herşey yolunda yarın taburcu olucam
TeşekkürlerÇok geçmiş olsun, öksürük çok kötü en berbat olanı boğazını sürekli ılık su ile ıslat, pastil çok iyi geliyor. Öksürürken iki elinle karnını bastır , geçecek ilk haftalar da oluyor
canım beni de izlermisinKızlar selam,ben albümüme foto ekledim.öncesini koyamadım henüz.var ama fotosu.izlediklerim görebilir.
Belinden çok yağ aldıysa olabilir bence,benimde belime lipo yapıldı ama çok az yağ vardı bende,benim bugün 11 gün oldu hala ağrıyor lipo yerlerim şişliğimde var ama aşırı değil.karnım ve göbeğimin üst tarafları daha şiş geliyor bana.yani benim fikrim ne kadar çok lipo yapıldıysa o kadar çok şişlik olabilir mi acaba?Yanlarıma lipo yapıldı ama belim feci şişti normal mi ? Acaba
bide çift korse kullanıyorum
Bugün ameliyat olalı tam 6 gün oldu
Çok yanlarım yoktu doktor kendiside dedi zatenBelinden çok yağ aldıysa olabilir bence,benimde belime lipo yapıldı ama çok az yağ vardı bende,benim bugün 11 gün oldu hala ağrıyor lipo yerlerim şişliğimde var ama aşırı değil.karnım ve göbeğimin üst tarafları daha şiş geliyor bana.yani benim fikrim ne kadar çok lipo yapıldıysa o kadar çok şişlik olabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?