Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Jelesec çok teşekkürler gerçekten feci ağrısı benim Y Yazduru ile aramda 1 hafta onu takip ediyorum bende demek daha şişicem şişince gündelik yaşantı etkileniyor resmen oturup kalkmak yatmak
Ben dün doktorun asistanına sordum
Kız cvpladı saolsun
Lipo yapılan bölgeler evet özellikle daha çok ödem tutar Çünkü biz oralara aynı zamanda bir sıvı veriyoruz vücut yağını alırken dengeyi koruyabilmek için onları böbrek yolu ile atacağız şu an çok normal bir süreçtesiniz Çünkü hala ödem topluyorsunuz tuzlu da bir şey yememeye gayret gösterin
Bir ay Dolana kadar çoğu ödemler geçmiş oluyor 3 ayınızda Gözde görüp görebileceğiniz çoğu ödem geçer ama 6 ayda da olsa minimal kalabilir 6 aylık bir iyileşme süreci içerisindeyiz

Selam kızlar
2 ayım dolacak 20sinde
dün doktora gittim
Hersey çok guzel dedi
Kantoron yağ ile masaja iz kremine devam dedi
Korseyi daha giymene gerek yok dedi
Kendin bilirsin dedi
Spora cok kendini yormadan karın hareketlerinin dışında Başlayabilirsin dedi

Banada ağır spor için en az 3 ay dedi. Korseyide takabildiğin tak dedi. Gerçi benim durumum seninkinden farklı olduğu için olabilir. Ben çocukla uğraşırken yoruyorum kendimi o yüzden korse zorunlu olmasada hala gece gündüz takıyorum.
Kantaron yağına da çok soruluyor ama bilimsel bir kanıtı olmadığı için bir şey demiyorum istersen kullan dedi.
Ben senin son halini gerçekten çok beğendim gerekli özeni gösterince her şey daha hızlı oluyor sen bunın kanıtısın.en başından beri her şeye dikkat ediyordun.

Herşeyin yolunda olmasıba sewindim senin için

Kantoron yağı ile masaja ne zaman başladın cnm

O hafta inan benimde agrım ve açım vardı yanlar da benim de lipo var cnm 10 gün olunca cold aha iyi olmuştum tüm şu an 21 günlük coo şükür bisey kalmadı hapşırmak öksürmek bile zorlamıyor çok fazla

M.allah toparlAnmana sewindim ben daha yolun başındayım tam 1 hafta oldu
Bugün yıkandım biraz kendime geldim

M.allah toparlAnmana sewindim ben daha yolun başındayım tam 1 hafta oldu
Bugün yıkandım biraz kendime geldim
Inan senin gibiydim kendimi yatalak gibi hissedip psikolojim bozulmuştu birde çocuklar var bende 2 tane biri 3 yaşında zorlandım gerçekten zor iş mesakatli

Inan senin gibiydim kendimi yatalak gibi hissedip psikolojim bozulmuştu birde çocuklar var bende 2 tane biri 3 yaşında zorlandım gerçekten zor iş mesakatli
Aynı hissi yaşıyorum bende Allah bağışlasın canım
4 yaş biri 18 aylık 2 kız wAr bendede Allahdan yardımcım war

Aynı hissi yaşıyorum bende Allah bağışlasın canım
4 yaş biri 18 aylık 2 kız wAr bendede Allahdan yardımcım war
Amiin cnm cunlemizin seninkiler de çok küçük muş alalhim yardimcin olsun cnm benim meme karin lipo bir biraz zorlandım halen de zorlanıyorum kucağıma alıp wc ye götüremiyorum sallayamiyorim ev süpürmek işkence sankiii meme ler de açıyor

Ben göğüs yaptıramadım çünkü 16 ay emzirdim emzirme bitince en az 1 yıl geçmesi gerekiyormuş gögüs için oyüzden
Bende sadece kas onarımı + lipo + karın germe oldum

Bugün 12. Gün benim.aslında çok kötü sayılmam,en büyük şikayetim ödem.karnımda ağrı hiç yok,öksürükle ağrı 6. Gün kesildi benim,ağrı yok ama böyle bir hassasiyet var öksürünce koruma güdüsüyle belki oluyor.tezgah falan topluyorum.eğik yürüyorum 3 hafta zorlama dedi doktor.zaten dik yürüyemezmişim gibi geliyor.evden çıkmıyorum ama.lipo yerlerimde hala ağrı var.yan yatma dediği için uykum çok rahat değil hep sırt üstü yatıyorum.yani olacak olanlara demek istediğim en uzun süren ödem diğer şikayetler bendeki durum yani 1 haftada geçiyor.ilk hafta biraz zor.rabbim herkesinkini kolay eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…