Rica etsem beni izler misin?Insallah canım
Tamam canımRica etsem beni izler misin?
Şişlik zor,sabahları daha az ödemli oluyorum ama akşama doğru artıyor.daha benim 11 gün oldu.Çok yanlarım yoktu doktor kendiside dedi zaten
Yağ oranım düşüktü arkamın şişliğinden karnımı çok anlamıyorum bile
TeşekkürlerJelesec tawsiye için şuan öksürükden çok lipo dan kaynaklı belimde ödem oldu şişti onun ağrısını çekiyorum
Canım ödemler ikinci haftadan sonra daha artar şişersin normal süreç panik yapmaŞişlik zor,sabahları daha az ödemli oluyorum ama akşama doğru artıyor.daha benim 11 gün oldu.
Banada ağır spor için en az 3 ay dedi. Korseyide takabildiğin tak dedi. Gerçi benim durumum seninkinden farklı olduğu için olabilir. Ben çocukla uğraşırken yoruyorum kendimi o yüzden korse zorunlu olmasada hala gece gündüz takıyorum.Selam kızlar
2 ayım dolacak 20sinde
dün doktora gittim
Hersey çok guzel dedi
Kantoron yağ ile masaja iz kremine devam dedi
Korseyi daha giymene gerek yok dedi
Kendin bilirsin dedi
Spora cok kendini yormadan karın hareketlerinin dışında Başlayabilirsin dedi
Selam kızlar
2 ayım dolacak 20sinde
dün doktora gittim
Hersey çok guzel dedi
Kantoron yağ ile masaja iz kremine devam dedi
Korseyi daha giymene gerek yok dedi
Kendin bilirsin dedi
Spora cok kendini yormadan karın hareketlerinin dışında Başlayabilirsin dedi
O hafta inan benimde agrım ve açım vardı yanlar da benim de lipo var cnm 10 gün olunca cold aha iyi olmuştum tüm şu an 21 günlük coo şükür bisey kalmadı hapşırmak öksürmek bile zorlamıyor çok fazlaBaya azaldı tabi ama eğik yürüyorum lipo yerlerim hala acıyor,bugün duş aldım dahada şişmiş karnım onu farkettim,sanki giderek şişlik artıyor.ben yürüyüşte yapamıyorum şu an ondan mıdır acaba.çok zor yürüyorum rahat değilim ağrım çok oluyor yürüyünce.
Neler kullandım cnmEvet ellerim ayaklarım bile şişiyordu
Hatta varis çorabı giydim 1hafta
10gün sonra detox cayı verdi doktorum onu aldım
Evde kendim ödem atıcı çaylar Kürler yaptım
Hergün içtim karnım inince agrımda azaldı
M.allah toparlAnmana sewindim ben daha yolun başındayım tam 1 hafta olduO hafta inan benimde agrım ve açım vardı yanlar da benim de lipo var cnm 10 gün olunca cold aha iyi olmuştum tüm şu an 21 günlük coo şükür bisey kalmadı hapşırmak öksürmek bile zorlamıyor çok fazla
Benim lipo en kaynaklı yan kısım mos mordu dayak yemiş gibiydi inan ki görünce korktumTeşekkürlerJelesec tawsiye için şuan öksürükden çok lipo dan kaynaklı belimde ödem oldu şişti onun ağrısını çekiyorum
Bende o durumdayım şuan canımBenim lipo en kaynaklı yan kısım mos mordu dayak yemiş gibiydi inan ki görünce korktum
Inan senin gibiydim kendimi yatalak gibi hissedip psikolojim bozulmuştu birde çocuklar var bende 2 tane biri 3 yaşında zorlandım gerçekten zor iş mesakatliM.allah toparlAnmana sewindim ben daha yolun başındayım tam 1 hafta oldu
Bugün yıkandım biraz kendime geldim
Aynı hissi yaşıyorum bende Allah bağışlasın canımInan senin gibiydim kendimi yatalak gibi hissedip psikolojim bozulmuştu birde çocuklar var bende 2 tane biri 3 yaşında zorlandım gerçekten zor iş mesakatli
Amiin cnm cunlemizin seninkiler de çok küçük muş alalhim yardimcin olsun cnm benim meme karin lipo bir biraz zorlandım halen de zorlanıyorum kucağıma alıp wc ye götüremiyorum sallayamiyorim ev süpürmek işkence sankiii meme ler de açıyorAynı hissi yaşıyorum bende Allah bağışlasın canım
4 yaş biri 18 aylık 2 kız wAr bendede Allahdan yardımcım war
Ben göğüs yaptıramadım çünkü 16 ay emzirdim emzirme bitince en az 1 yıl geçmesi gerekiyormuş gögüs için oyüzdenAmiin cnm cunlemizin seninkiler de çok küçük muş alalhim yardimcin olsun cnm benim meme karin lipo bir biraz zorlandım halen de zorlanıyorum kucağıma alıp wc ye götüremiyorum sallayamiyorim ev süpürmek işkence sankiii meme ler de açıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?