- 16 Aralık 2018
- 169
- 94
- 18
- 33
Aynen benimde karnım öyle oldu kaslar resmen öndeydi senin dedi doktor hepsi geri çekilip onarildi yanlar lipo işte Karin germe oldumBen göğüs yaptıramadım çünkü 16 ay emzirdim emzirme bitince en az 1 yıl geçmesi gerekiyormuş gögüs için oyüzden
Bende sadece kas onarımı + lipo + karın germe oldum
Cok teşekkür ederim canımBanada ağır spor için en az 3 ay dedi. Korseyide takabildiğin tak dedi. Gerçi benim durumum seninkinden farklı olduğu için olabilir. Ben çocukla uğraşırken yoruyorum kendimi o yüzden korse zorunlu olmasada hala gece gündüz takıyorum.
Kantaron yağına da çok soruluyor ama bilimsel bir kanıtı olmadığı için bir şey demiyorum istersen kullan dedi.
Ben senin son halini gerçekten çok beğendim gerekli özeni gösterince her şey daha hızlı oluyor sen bunın kanıtısın.en başından beri her şeye dikkat ediyordun.
15 gün sonra başladımHerşeyin yolunda olmasıba sewindim senin için
Kantoron yağı ile masaja ne zaman başladın cnm
Benimde 3. Günüm ağrı giderek azalıyor ama geniz akıntı var çok öksürtüyor Dr toplara üfletiyor ama o daha da öksürtüyor ne yapsam bilemiyorum
Geçmiş olsun cnm inşallah kolay atlatırsın bundan sonrası sanırım sabir ve zamanBenimde 3. Günüm ağrı giderek azalıyor ama geniz akıntı var çok öksürtüyor Dr toplara üfletiyor ama o daha da öksürtüyor ne yapsam bilemiyorum
Benimde 3. Günüm ağrı giderek azalıyor ama geniz akıntı var çok öksürtüyor Dr toplara üfletiyor ama o daha da öksürtüyor ne yapsam bilemiyorum
Geçmiş olsun ılık şeyler iç en zoru öksürükBenimde 3. Günüm ağrı giderek azalıyor ama geniz akıntı var çok öksürtüyor Dr toplara üfletiyor ama o daha da öksürtüyor ne yapsam bilemiyorum
Banada doktor iyiki yapmışız kasların çok ayrılmış derin çok gewşemiş bağırsakların yayılmaya başlamış dediAynen benimde karnım öyle oldu kaslar resmen öndeydi senin dedi doktor hepsi geri çekilip onarildi yanlar lipo işte Karin germe oldum
Amin cnm inşBugün 12. Gün benim.aslında çok kötü sayılmam,en büyük şikayetim ödem.karnımda ağrı hiç yok,öksürükle ağrı 6. Gün kesildi benim,ağrı yok ama böyle bir hassasiyet var öksürünce koruma güdüsüyle belki oluyor.tezgah falan topluyorum.eğik yürüyorum 3 hafta zorlama dedi doktor.zaten dik yürüyemezmişim gibi geliyor.evden çıkmıyorum ama.lipo yerlerimde hala ağrı var.yan yatma dediği için uykum çok rahat değil hep sırt üstü yatıyorum.yani olacak olanlara demek istediğim en uzun süren ödem diğer şikayetler bendeki durum yani 1 haftada geçiyor.ilk hafta biraz zor.rabbim herkesinkini kolay eylesin.
O toplada devam et ciğerlerini açacakBenimde 3. Günüm ağrı giderek azalıyor ama geniz akıntı var çok öksürtüyor Dr toplara üfletiyor ama o daha da öksürtüyor ne yapsam bilemiyorum
Canım Benide izlermisinMerhaba arkadaslar ben 5. ayımı doldurdum; eskisi kadar olmasa da hala karnım şiş ve hissizlik kısmen devam ediyor.
Hala oluyor mu yaa bende 2aylık oldumMerhaba arkadaslar ben 5. ayımı doldurdum; eskisi kadar olmasa da hala karnım şiş ve hissizlik kısmen devam ediyor.
O alet çok önemli kızlar,atelektazi diye bişey var ameliyattan sonra o olmasın diye yapılıyor,bende çok yaptım.O toplada devam et ciğerlerini açacak
Ben cok yaptım diyordum aman bunun ne faydası olacak ama doktorum söz dinle dedi
Anlayacaksın faydasını dinledim
Bide pastil gibi Boğaz yumuşatıcı seyler
Kullan ıhlamur iç
canım geçmis olsun benide izlimeye alırmısın15 gün sonra başladım
Ben seni izliyorum canım sen beni izlemiyorsuncanım geçmis olsun benide izlimeye alırmısın
Merhaba, benimde 5. Ayım bende de şişlik ve hissizlik halen var, gayet normal diyor doktorum. Endişe edilecek bir durum değil.Merhaba arkadaslar ben 5. ayımı doldurdum; eskisi kadar olmasa da hala karnım şiş ve hissizlik kısmen devam ediyor.
hııım o aleti bana vermediler, ben kullanmadım...ilginç cidden her doktor farklı teknikler uyguluyor.O alet çok önemli kızlar,atelektazi diye bişey var ameliyattan sonra o olmasın diye yapılıyor,bende çok yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?