Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ben göğüs yaptıramadım çünkü 16 ay emzirdim emzirme bitince en az 1 yıl geçmesi gerekiyormuş gögüs için oyüzden
Bende sadece kas onarımı + lipo + karın germe oldum
Aynen benimde karnım öyle oldu kaslar resmen öndeydi senin dedi doktor hepsi geri çekilip onarildi yanlar lipo işte Karin germe oldum

Cok teşekkür ederim canım
Allah razı olsun
Senin küçük bebeğin var
Ona rağmen cok iyisin masallah

Benimde 3. Günüm ağrı giderek azalıyor ama geniz akıntı var çok öksürtüyor Dr toplara üfletiyor ama o daha da öksürtüyor ne yapsam bilemiyorum

Benimde 3. Günüm ağrı giderek azalıyor ama geniz akıntı var çok öksürtüyor Dr toplara üfletiyor ama o daha da öksürtüyor ne yapsam bilemiyorum
Geçmiş olsun cnm inşallah kolay atlatırsın bundan sonrası sanırım sabir ve zaman

Aynen benimde karnım öyle oldu kaslar resmen öndeydi senin dedi doktor hepsi geri çekilip onarildi yanlar lipo işte Karin germe oldum
Banada doktor iyiki yapmışız kasların çok ayrılmış derin çok gewşemiş bağırsakların yayılmaya başlamış dedi

Amin cnm inş
banada 1 ay eğik yürüceksin dedi
zaten dik olamıyor insan korselerden
benimde tek derdim ödem inş hayırlısıyla atlatıcaz

O toplada devam et ciğerlerini açacak
Ben cok yaptım diyordum aman bunun ne faydası olacak ama doktorum söz dinle dedi
Anlayacaksın faydasını dinledim
Bide pastil gibi Boğaz yumuşatıcı seyler
Kullan ıhlamur iç

O alet çok önemli kızlar,atelektazi diye bişey var ameliyattan sonra o olmasın diye yapılıyor,bende çok yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…