- 29 Kasım 2018
- 169
- 144
- 33
- 39
İzledim canımMeryem hane Sakıncası yoksa bende görebilirmiyim resimlerini, merak ettim.
Ben yapmadım hiçO alet çok önemli kızlar,atelektazi diye bişey var ameliyattan sonra o olmasın diye yapılıyor,bende çok yaptım.
Banada vermediler her doktorun tekniği farklıhııım o aleti bana vermediler, ben kullanmadım...ilginç cidden her doktor farklı teknikler uyguluyor.
Banada verdiler. Daha önceki tüp mide amelsti dada vermişlerdi.doktorum önemini anlattı. Hep yaptım onu. Buvameliatimdada verdi bundada hep yaptım. Ciğerlerin sönük kalmaması için çok inemliymisBanada vermediler her doktorun tekniği farklı
Everett cnm. 6 sene önce oldum estetiklerde bu sene nasıp oldu çok sukur. Benim maceram uzun anlayacağın.inat ettim 40 yaşına zayıf giricem dedim 39 da tüp mide oldum. 45 dede estetik. Bu arada benim 24 yaşında üniversite mezunu işini gücünü bulmuş oglum var ben sizlerden baya büyüğüm sanirim ))
Masallaj gerçekten Azmi’nize hayran kaldım ablacıgımEverett cnm. 6 sene önce oldum estetiklerde bu sene nasıp oldu çok sukur. Benim maceram uzun anlayacağın.inat ettim 40 yaşına zayıf giricem dedim 39 da tüp mide oldum. 45 dede estetik. Bu arada benim 24 yaşında üniversite mezunu işini gücünü bulmuş oglum var ben sizlerden baya büyüğüm sanirim ))
Saol meryemcim. Allah hepimizin dualarını kabul etsin iyi gunler gostersin insallahMasallaj gerçekten Azmi’nize hayran kaldım ablacıgım
Cok daha genc duruyorsun
caınm benide izlemeye alırmsın ameliyat sonuçlarını görmek istiyorum müsadenleSaol meryemcim. Allah hepimizin dualarını kabul etsin iyi gunler gostersin insallah
caınm aldım seni izlemeye
Çok geçmiş olsun acil şifalarBende tüp mide oldum 2 yıl önce
idealime düştüm ama çok kötü görünüyordum mutsuz oldum biraz kilo aldım 69la estetiklerimide oldum ama 5 gündür hastanedeyim ameliyat ile ilgili bir problem yok nefes problemi devam ediyor bugün göğüsçü gördü tahlil istedi crp98 çıkmış tomografi isteyebilirim demişti bekliyorum sizde de oldu mu gece 3 te nefes alamayacak uyandım şimdide derin nefes alamıyorum yetmiyor sanki
Bende tüp mide oldum 2 yıl önce
idealime düştüm ama çok kötü görünüyordum mutsuz oldum biraz kilo aldım 69la estetiklerimide oldum ama 5 gündür hastanedeyim ameliyat ile ilgili bir problem yok nefes problemi devam ediyor bugün göğüsçü gördü tahlil istedi crp98 çıkmış tomografi isteyebilirim demişti bekliyorum sizde de oldu mu gece 3 te nefes alamayacak uyandım şimdide derin nefes alamıyorum yetmiyor sanki
Geçmiş olsun insallah önemli birşey değildir. Nefesten dolayımı 5 gün kaldınız hasyanedeBende tüp mide oldum 2 yıl önce
Iyi haberlerinizi en kısa zamanda bekliyoruz. Cumanın hürmetine Allahım tüm bekleyenlere şifa nasıp etsin
Çok geçmiş olsun doktor beni sürekli uyarıyordu nefes zorluğu olursa hemen hastaneye git beni ara diye.Bende tüp mide oldum 2 yıl önce
Çok geçmiş olsun.. allah şifa versinBende tüp mide oldum 2 yıl önce
Seni ve senin gibi içi yaşama sevinci dolu olanları hep çok takdir ederim. Yaşın hiç önemi yok. Yeni başlangıçlar yapmanın zamanı olmuyor gerçekten. Yeni ruhun ve yeni bedeninle bundan sonraki yılların mutluluk içinde geçsin.Saol meryemcim. Allah hepimizin dualarını kabul etsin iyi gunler gostersin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?