Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Çok saol joupecim. Guzel dileklerin için. Inşallah hepimiz hayallerine ulaşır her konuda.
Diğer sordugun konularda sana yardımcı olamıcam. Bilmiyorum çünkü. Sadece söyle soylıyım sadece göbek deliği alt tarafında avuç içi kadar yerde sertlik kaldı. Doktorumda o sertlik zaman alır o bölgede kasları sıkıca topladığımız için dedi.

Geçmiş olsun, şifalar versin. Bende yaşamadım öyle bir durum..

Aslında yeni halinizi bilmiyoruz tekrar bir foto ekleyebilirsiniz.ben en başından beri içe çekebiliyorum içe gömük gibi duruyor çekince,yani benim daha 14 gün oldu şu anki görüntüsünden de memnunum.nacizane fikrim sanki lipo ne kadar çok yapılsa ödem o kadar çok oluyor gibi geliyor bana.sizin ön kısmada yapılmıştı değil mi?ondan olabilirmi ödemin uzun sürmesi?bende çok korkuyorum kaslar tekrar ayrılır mı diye,mesela benim karnımın ön kısmında yani tam kasların dikildiği yer de ben hissediyorum kasları sanki bir gerginlik hissi bir taş bağlamışlar gibi bir his.başka hisseden var mı bilmiyorum.ama hala tedirginim kaslarıma bişey olur diye.kendi doktorunuza olan birileriylede konuşabilirsiniz belki onlarında süreci böyledir.açıkçası ben ödemlerin çoğunu lipoya bağlıgorum.yanlış bir ifadem olduysa kusura bakmayın.

Merhaba canım, bende 5. Ayıma girmek üzereyim. 2 hafta kadar fotomu çekip yollamıştım doktoruma, iyileşme sürecindesin daha , normal dedi. Ödem varmış daha yani. Dediğin gibi bende de şişlik var halen göbek çevremde ve yanlarım bombili. Karnımı içine cekınce dümdüz oluyor bırakınca şişiyor karnım. 2 hafta diyet gibi birşey yaptım. Metabolizmam çalışmadığı için. Sabah uyanınca iyiyim karnım daha hafif. Su içtiğimde bile şişiyor hemen, akşama kadar da haliyle daha da şiş oluyor.
İç dikişlerimin zarar gördüğünü pek düşünmüyorum şahsen! Ki ben metall işinde çalışıyorum, haliyle çok dikkatli oldum, bazen kaldırmış da olabilirim ağırlık..karın hareketi halen yapamıyorum. Hapşırınca öksürünce halen acıyor..
sen daha yenisin bana göre bence evhamlanma, normal süreçttir yaşadıkların diye düşünüyorum.

Meraklanma rubicim aynı yaştayız :) maddi durumlardan ötürü bende bu kadar geç kaldım . Yoksa çok çok erken yaptırmayı isterdim, aslında karın germe spontane oldu bende ! Meme küçültmeydi en çok istediğim. Elime de para geçince kombine ameliyat oldum...

Rica ederim ifadenizde hiç problem yok. Benim yanlara ve sırtada lipo yapıldı. Bu tespitinizde haklı olabilirsiniz. Endişelendiğim tek şey o şişlik ödem mi? Yeni fotoğraf en kısa zamanda ekleyeceğim. Regl döneminden sonra bir hafta daha ödem devam ediyo demişlerdi o yüzden haftaya koymaya planlıyorum.
Nezaketiniz ve cevabınız için teşekkür ederim

Tamamen seninle aynı durumdayım. Sabah oldukça iyiyim ve sonrasında şişiyor biraz. Yanlarda hiç sorunum yok göbek kısmında problemim var. Benim diyet gerektirecek bir sıkıntım yok. Hazımsızlık veya kabızlık sorunumda yok. Bu fikre de şurdan kapıldım. Ameliyat olmuş üzerinden oldukça zaman geçmiş kişilerde bile karnının şişik olduğunu okudum bir yerlerde. Ve biri şöyle yazmıştı “benim zaten hiçbir zaman düz bir karnım olmadı. Dr da nedenini anlamıyor, kaslarda veya ameliyatta bir problem görünmüyor ama karnım hala düz değil” bu cümle hep aklımda. İnşallah zamanla her şey yoluna girer bizler için

Rica etsem son fotoğrafını bana özelden yollar mısın? Albüm yapmıyorsun galiba. Aynı şişlik mi ikimizin karşılaştırmak istiyorum

Bende hissediyordum bahsettigin gibi taş gibi tahta gibi ama geçiyor yavaş yavas

Cok geçmiş olsun sağlık gibisi yok
Rabbim muhafaza eylesin

Bence kötü durmuyorsun
Gayet iyi karnın evet şurda sana katılıyorum
Sana lipo yapmamış ondan çökme olmamıştır
Benim karın duvarıma da lipo yaptığını söyledi
Hatta yukardan göğüs altından da dikişim var küçük
Ordan girip üst taraflardan da yağ almış
Oyuzden çökme var bende karnımı içime çektiğimde
Kemiklerim kaslarım belli oluyor çekebiliyorum
Ama yer yer ara ara ödem oluyor oda yediklerime
Dikkat etmezsem sen bence yeni resim ekle ordan yorum yazanlar olur ınsallah

Yanları biliyorum ama ön tarafı sormak hiç aklıma gelmemişti. Sadece önde hiç yağ yoktu sadece yanlarda vardı dediğini hatırlıyorum.
Valla ne güzel bir site herkese çok teşekkür ederim her konuda yardımcı oluyorsunuz

Aynen benimde korkum o hiç bir zaman dümdüz karnım olamayacak mı benim ? IRC’si de bizim sülalede ,kilolular çok. Çocukluğumdan bu yana da dümdüz bir karına sahip değildim.
Daha yeni ameliyatım, bekleyeceğim sabırla... yenilerde öğrendim, tv de gördüm aslında. De. Nüket Eroğlu.. ileride soğuk lipoliz düşünüyorum.

Benimde ön tarafa lipo yapılmadı ama içe doğru giriyor benimkide,o belki kişinin yağ oranıyla alakalıdır.

Bişey daha söylemek istiyorum,ben sizin doktoruda araştırmıştım biraz bilgi sahibiyim,sizinki genel olarak çoğu hastasının ön karın duvarınada lipo yapıyor.hani o sizin ameliyattan hemen sonraki çektiği fotodaki kaslı görüntünüz varya,o görüntüyü oluşturmak için kendine has bir yöntemle yağları seçerek alıyor.yapmıştır diye düşünüyorum.bu konuda siz ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…