Bende yağ kalmadı ki artık. Bildiğin kemiğim geliyor elime.Aynen benimde korkum ohiç bir zaman dümdüz karnım olamayacak mı benim ? IRC’si de bizim sülalede ,kilolular çok. Çocukluğumdan bu yana da dümdüz bir karına sahip değildim.
Daha yeni ameliyatım, bekleyeceğim sabırla... yenilerde öğrendim, tv de gördüm aslında. De. Nüket Eroğlu.. ileride soğuk lipoliz düşünüyorum.
Önde yağ yoktu yanlarda vardı demişlerdi. Zaten ameliyat sonrası resim beni çok motive ediyor. İnşallah o görüntüye kavuşurum. Kontrolde öne yapıldı mı diye sorucam tekrarBişey daha söylemek istiyorum,ben sizin doktoruda araştırmıştım biraz bilgi sahibiyim,sizinki genel olarak çoğu hastasının ön karın duvarınada lipo yapıyor.hani o sizin ameliyattan hemen sonraki çektiği fotodaki kaslı görüntünüz varya,o görüntüyü oluşturmak için kendine has bir yöntemle yağları seçerek alıyor.yapmıştır diye düşünüyorum.bu konuda siz ne dersiniz?
Buradan yazmayayım doktorlar asistanları takip ediyor başıma iş almak istemiyorum!!! Zaten sürecin yenii tekrar dr arama operasyon düşünme yazdığın doktoru da çok iyi tanıyorum! Hiç acele etme.Aynen benimde korkum ohiç bir zaman dümdüz karnım olamayacak mı benim ? IRC’si de bizim sülalede ,kilolular çok. Çocukluğumdan bu yana da dümdüz bir karına sahip değildim.
Daha yeni ameliyatım, bekleyeceğim sabırla... yenilerde öğrendim, tv de gördüm aslında. De. Nüket Eroğlu.. ileride soğuk lipoliz düşünüyorum.
Bende yağ var halen diye düşünüyorum.Bende yağ kalmadı ki artık. Bildiğin kemiğim geliyor elime.
Bende yağ kalmadı ki artık. Bildiğin kemiğim geliyor elime.
Ay yok tekrardan bir Operasyon düşündüğüm yok. Daha bunu atlamamışsın...Buradan yazmayayım doktorlar asistanları takip ediyor başıma iş almak istemiyorum!!! Zaten sürecin yenii tekrar dr arama operasyon düşünme yazdığın doktoru da çok iyi tanıyorum! Hiç acele etme.
:) iyileşince insanın gözü kararıyor yazdığın doktoru ben tavsiye etmem o yüzden yazdımAy yok tekrardan bir Operasyon düşündüğüm yok. Daha bunu atlamamışsın...
Fotoğraf eklerken başkalarının görmemesi için neyi seçiyorsunuz kızlaKızlar şimdiye kadar çekindiğim için açıkcası foto eklemeyi düşünmemiştim. Bir cesaret geldi ekliyorum.
Sadece izlediklerim yapıcaksın cnmFotoğraf eklerken başkalarının görmemesi için neyi seçiyorsunuz kızla
İzlediklerimi yaparsan ayarlardan onlar görebilirFotoğraf eklerken başkalarının görmemesi için neyi seçiyorsunuz kızla
Tamam cnmSadece izlediklerim yapıcaksın cnm
Takip ettiklerimTakip ettiklerim mi ?
Beni takip edenlerimi seçiyorsunuz
Canım benide izlermisin:) iyileşince insanın gözü kararıyor yazdığın doktoru ben tavsiye etmem o yüzden yazdım
Aldım izlemeyeCanım benide izlermisin
Benim hala yanıyor 2ayım bittiAmeliyatımın 8. Günü Bugün ilk kez hapşurdum karnımın içi yandı uzun süre
Benim izlediklerim görebiliyor sadece... yani ben o seçenekleri tıkladım. Doğururdur inşallah ?!Fotoğraf eklerken başkalarının görmemesi için neyi seçiyorsunuz kızla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?