Estetik mı yoksa doğallık mı?

Estetik ameliyat konusunda sadece burun estetiğine sıcak bakıyorum, burun şekli insanın ifadesini gerçekten çok değiştiriyor çevremde görüyorum resmen gençleşiyorlar yaptıranlar. Ayrıca eskisi gb yapmacık burunlar olmuyor artık pek, yapanlar da yaptırmak isteyenler de tecrübe ve bilgi birikimi sahibi artık.
Misal görümcem burun estetiği yaptırdı resmen 10 yaş attı. Drun becerisi tecrübesi çok önemli tabi

Bence de burun çok önemli yüz ifadesi için...
Kendimdeki kusurları aramaya kalksam oooo milyarlar ödemem gerekir o ameliyatlara
Tek istediğim kemersiz bir burun..
Kizlarimla cektirdigim fotoğraflara bakıp;amaann burnum da ne çirkin çıkmış demek istemiyorum artık

Sonuçtan mutlu olup enerjiniz yükselecekse tabiki yaptırın, kendinizi nasıl mutlu hissedecekseniz öyle yapın

Ya her seyin doğalı guzel degil sonucta. 'Dogali en guzelidir.' Düşüncesi sacma. Bazisi guzel degil iste.
Ben olsam beni mutsuz edecek bir yerim olsaydi hic acimaz degistirirdim. Tabii ne kadar mutsuz olduğuma bagli ama her aynaya baktigimda burnuma bakmaya gicik olsam mesela, hic düşünmezdim bile.
Yaptırmaya karae verirseniz hic kbb doktoruna gitmeyin. Iyi bir plastik cerrahina gidin. Kbb pismanliktir.

Sonuçtan mutlu olup enerjiniz yükselecekse tabiki yaptırın, kendinizi nasıl mutlu hissedecekseniz öyle yapın
Teşekkür ederim...
İyi ki yazmışım buraya...
Ne yazık ki estetiğe öcü gözüyle bakan insan dolu etrafımda..sadece burada sizlerle paylaşmakla doğru yaptığıma inanıyorum

Teşekkürler tavsiyeniz için

Teşekkür ederim...
İyi ki yazmışım buraya...
Ne yazık ki estetiğe öcü gözüyle bakan insan dolu etrafımda..sadece burada sizlerle paylaşmakla doğru yaptığıma inanıyorum
Ya bu ön yargılar hep estetikli ünlüler yüzünden :) boşverin siz kendi hislerinize bakın, istiyorsanız yaptırın gitsin, kendini beğenmek, kendini sevmek gbsi yok...

Kendini nasıl daha iyi hissedeceksen öyle yap. Yakın çevrene planından bahsetmek zorunda değilsin, bazen ayak bağı oluyorlar en masumane fikirlere bile.

Nerden bu kaniya vardiniz ki? Sahsen her yanım dogal
çevremdeki arkadaslarımın, akrabalarımın illa bir yerlerinde oynama var

tv lerde de artık
sacı kaynaksız hatun tok,
silikonsuz göğüs yok
herkesın dudagı kalın ve yapma
kirpikler takma

yuzlerde gram çizgi yok
popolar kalkık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…