- 2 Ağustos 2012
- 666
- 599
- 303
- Konu Sahibi Ufak_tefek
-
Kime ne ki? Söylemek zorunda değilsiniz. Öyle gizli saklı yapın demiyorum, bahsi geçerse düşünüyorum ya da yaptıracağım diyebilirsiniz.Öte yandan bu fikrimi yakın çevremden saklıyorum,annemle babam dahil olmak üzere...
Olumsuz fikirlerin kafamı karistirmasini.istemiyorum...
Ameliyat sonrası herkese büyük bir şok olur mu sizce,saklamam hata mı olur?
Haklısınız,kendisi kararlarına her daim saygı duyar zaten...Eşinizin burnunuzu beğenmemesi çıkarımınız çok yanlış.. Adam size bırakmış, sonuçta burun sizin burnunuz.. Benim eşim de meme estetiği için sen nasıl istiyorsan öyle yap, benimle ilgili bir karar değil demişti, ki o zaman memelerimin durumunu bile bilmiyordu, henüz sevgiliydik.
İşte ben yapay bir burun istemiyorum, doğal dursun İstiyorum,mesela yaptıran arkadaşım bana kimsenin farkına bile varmadigini söyledi,o derece doğal olmuşestetiksiz olmyan hatun yok artık
herkesin heryeri yapay
Çok göz tirmaliyor diyemem,ama profilden kötü gerçekten,aynaya bakınca beni çok rahatsız ediyorIhtiyaciniz yoksa yaptirmayin bence yani göz tirmalayan bi haliniz yoksa...
Estetikli burunlar ayni tornadan cikmis gibi duruyor maalesef
Çok güzel bir yere parmak bastın, kaş aldırıp doğal görünmekten dem vuranlar, birbirinin aynı kaşlarla ortalıkta dolanınca sorun olmuyor. Millet burnunu yaptırınca birbirinin kopyası oluyor deniyor. Kim nasıl mutluysa öyle yapsın, misal ben kaş aldırmadım ömrümde ama memelerim estetikBen gerek duyduğum herşeyi yapmaya açığım bu dolgu olur botoks olur estetik olur maske olur boya olur,ha şimdiye kadar ben aldırmak hariç operasyon geçirmedim ama doğallık diyeceksek onun içine kaş dahi aldırmamak girer heralde, kalıplara hapsolmaya gerek yok mutlu olacağım herşeyi yaparım
Sonrasında pişman olmak beni korkutuyor...Ben gerek duyduğum herşeyi yapmaya açığım bu dolgu olur botoks olur estetik olur maske olur boya olur,ha şimdiye kadar ben aldırmak hariç operasyon geçirmedim ama doğallık diyeceksek onun içine kaş dahi aldırmamak girer heralde, kalıplara hapsolmaya gerek yok mutlu olacağım herşeyi yaparım
Çok güzel bir yere parmak bastın, kaş aldırıp doğal görünmekten dem vuranlar, birbirinin aynı kaşlarla ortalıkta dolanınca sorun olmuyor. Millet burnunu yaptırınca birbirinin kopyası oluyor deniyor. Kim nasıl mutluysa öyle yapsın, misal ben kaş aldırmadım ömrümde ama memelerim estetik
Sonrasında pişman olmak beni korkutuyor...
Hani sonucun beni mutlu edeceğinden emin olsam bu kadar düşünmem...
Teşekkür ederim,bakacağım..Tercih edilen belli doktorlar var albümler de var burda bakıp seç birini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?