evlendiğimde 45 kg.. 1.5 sene sonra hamile kaldım .. hamileliğim boyunca 45 kgdan fazla kio aldım .. yeter ki çocuğum iyi olsun kafası her annede olduğu gibi :) 2.750 kızım doğdu

baya iyi yemişim yaniii

neyse .. kızım 1 yaş 2 yaş 3 yaş derken ben her geçen zaman sürede ekstra kilo almaya devm ediyordum .. kıyafet bylamıyorum beğendiğm hiçbirşey almıyoru inanır mısın kızım şuan 6 yaşında ve ben 6 senedir ilk defa alışveriş yapıyorum .. ev hanımmyım sürekli geze tozma yapmıyorum .. sadece bayramlara kıyafet alışverişşi yapıyordum onda da sağım solum fışkıra fışkıra kapattmak için üstüne bdaha biişeyler derken derken .. dedim kiii kendine gel .. senin bi evladın var okula başlayacak belki bende utanacak .. derken derkenn spor hayatıma başladım belediyenin aile merkezinde ücetsiz .. hem eğlence hem spor .. böyle böyle 2 seneyi devirdim 17bkgya yakın kilo verdim .. şuan ki halimden ve kızımın tepkilerinden çok çok mutluyum .. anne sana pantolon çok yakışıyor seni çok güzel gösteriyor vs vs .. bunun gibi daha güzel niceleri
evlendiğimde 45 kg.. 1.5 sene sonra hamile kaldım .. hamileliğim boyunca 45 kgdan fazla kio aldım .. yeter ki çocuğum iyi olsun kafası her annede olduğu gibi :) 2.750 kızım doğdu

baya iyi yemişim yaniii

neyse .. kızım 1 yaş 2 yaş 3 yaş derken ben her geçen zaman sürede ekstra kilo almaya devm ediyordum .. kıyafet bylamıyorum beğendiğm hiçbirşey almıyoru inanır mısın kızım şuan 6 yaşında ve ben 6 senedir ilk defa alışveriş yapıyorum .. ev hanımmyım sürekli geze tozma yapmıyorum .. sadece bayramlara kıyafet alışverişşi yapıyordum onda da sağım solum fışkıra fışkıra kapattmak için üstüne bdaha biişeyler derken derken .. dedim kiii kendine gel .. senin bi evladın var okula başlayacak belki bende utanacak .. derken derkenn spor hayatıma başladım belediyenin aile merkezinde ücetsiz .. hem eğlence hem spor .. böyle böyle 2 seneyi devirdim 17bkgya yakın kilo verdim .. şuan ki halimden ve kızımın tepkilerinden çok çok mutluyum .. anne sana pantolon çok yakışıyor seni çok güzel gösteriyor vs vs .. bunun gibi daha güzel niceleri .. :)
hikayem böyle :)
çok sevindim sizin adınıza , kızınızla sağliklı bir ömür geçirirsiniz inşallah :)