estetik olduğumu gizledim şimdi de söyleyemiyorum

Bak bu adamcağız çocuklar çirkin doğunca şüphelenmiş de araştırmış. Sonra da öğrenmiş acı gerçekleri tabi. Hayır hani hiçbiri de babaya benzememiş, ilik gibi adam hiç mi benzemez bir tanesi bile. Kader işte.

Şimdi yarın öbürgün evlenirsiniz çocuğun burnu kemerli olur, bu Çin çan çon gibi dava açar adam size valla. Evlenmeyecek iseniz sorun yok. Hokka burnunuz ile mutlu ilişkilere devam :)

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    26 KB · Görüntüleme: 101
Ya soylemek şstemessen soylene neden fert ettın kı.senın burnun senın yuzun.ıstedıgını yaptırırsın her yaptırdıgını yakın cevrene duyurmak zorunda mısın. Kendı ıcınde buyuttugun ıcın onenlı bır mevzu sanıyorsun ama salatanın ıcıne sıkılan lımondan kacan cekırdekler kadar onemsiz. Sıkarken cekirdek kacti dersın ama yerken fark etmezsın bıle.

Bak bu adamcağız çocuklar çirkin doğunca şüphelenmiş de araştırmış. Sonra da öğrenmiş acı gerçekleri tabi. Hayır hani hiçbiri de babaya benzememiş, ilik gibi adam hiç mi benzemez bir tanesi bile. Kader işte.

Şimdi yarın öbürgün evlenirsiniz çocuğun burnu kemerli olur, bu Çin çan çon gibi dava açar adam size valla. Evlenmeyecek iseniz sorun yok. Hokka burnunuz ile mutlu ilişkilere devam :)

Ay çok yaşa aynı çift geldi aklıma tam atmaya gelmiştim. :)

Bence bilsin, saklama bir şey şimdiden ilişkinizde gizli saklı olmasın. Bunda bir şey yok ki, ne olacak. Çok sıkıntı yapıyorsan konusu geçince lisede burnuma voleybol topu gelmişti kırıldı ondan yaptırdım dersin. Klasik bir burun estetiği yalanı. :)

Ay çok yaşa aynı çift geldi aklıma tam atmaya gelmiştim. :)

Bence bilsin, saklama bir şey şimdiden ilişkinizde gizli saklı olmasın. Bunda bir şey yok ki, ne olacak. Çok sıkıntı yapıyorsan konusu geçince lisede burnuma voleybol topu gelmişti kırıldı ondan yaptırdım dersin. Klasik bir burun estetiği yalanı. :)

Ahahjsjs ama bak bu yalanı küçükken bisikletten düşmüştüm yalanı döver. O daha fena ajsjsj.

Aman yahu daha neler yaşatacak hayat sana, inan sorun edilecek bir mevzu bile değil bu konu sahibi. Siz bir mevzuyu ne kadar büyütür iseniz, hayatınızdaki insanlar da aynı oranda büyütür. Önce siz içinizde bunu normalleştirin.

burun estetiği yaptırmak suç değil. Herkese söylemek zorunda değilsiniz, gizlemek zorunda da değilsiniz. Konu gündeme gelirse söylersiniz erkek arkadaşınıza, abartacak bir durum yok.

Soylemek zorunda degilsiniz ki , ben yirmi yil once oldum estetik ustune iki kere evlendim kimseye de söylemedim
Ha sonradan konusu acilirsa soyledim benim de burnum estetikli diye hic kimse de bana neden bastan soylemedin demedi , ne alaka yani
Neyi dert ettiginizi anlayamadim

Ay ben hemen söylüyorum ya estetik konusu acilinca falan insanlara,sormasalar da soyluyorum.saklamak aklımın ucuna gelmedi bu güne kadar. Hatta espiriye vurup burnum yedek parça falan diyorum. Yanlış mı yapıyorum şüpheye düştüm şimdi iyi mii😬

Son düzenleme:
Ünlülerin ilk ve şimdiki hallerine bakın resmen evrim geçirmişler gayet de rahatlar.Size de tavsiye ederim.

Benim arkadasim evlenecegi güne kadar gözlerinde hep Lens vardi mavi renk asil göz rengi kahve rengiydi... bide böyleleri var yani😂😂😂😂😂😂😂

sormadıysa söylemek zorunda değilsin.
merhaba ben ayşe, burnum estetikli diyen birisine rastlamadım yani.
mevzusu geçerse söylersin.

Neyi dert ettiniz bu kadar anlamadım ki? Sanki gece 12den sonra burnunuz eski haline dönecekmiş gibi kaygılarınız.
Bu aldatmak,kandırmak ve değil. O sizi böyle tanıdı sevdi,eski halinizi neden dert etsin ki?
Boşverin yahu.

Aman millet hymenoplasti oluyor (ki bu ülkenin erkekleri hakediyor) burun estetiği gayet normal saklayacak yada aman öğrenirse diyecek bir sorun yok.

Ben de evlenmeden meme ameliyatı olup söylemeyeceğim. :KK12:Çok beğenirse ve sorarsa "Sağol aşkım. Gözüm gibi baktım onlara, kendimden bile sakındım" der geçerim. :KK45:

bilmiyorum nedense şöyle birşey gözümün önüne geldi ..
sana kendimden bahsetmke istiyrum müsaaadenle :)
çok kısa :)
ben bi anneyim haliyle doğum kilolarm filan derkenn gel gelelim 90 kg yaklaştım boy var ama orantısıx bi kilo olmayan kıyafetler vs vs ..
2 sene sporla evrim geçirdim .. şimdi gayet iyi durumdayım .. before afterla herkesi büyülüyorum :)
tavsiye ederimmm :) :) :)

Adamlar makyajsiz halimizi görse kaçar zaten , sen estetik diyorsun :)
Boşver tatlım kimseye bir şey açıklamak zorunda değilsin .

bilmiyorum nedense şöyle birşey gözümün önüne geldi ..
sana kendimden bahsetmke istiyrum müsaaadenle :)
çok kısa :)
ben bi anneyim haliyle doğum kilolarm filan derkenn gel gelelim 90 kg yaklaştım boy var ama orantısıx bi kilo olmayan kıyafetler vs vs ..
2 sene sporla evrim geçirdim .. şimdi gayet iyi durumdayım .. before afterla herkesi büyülüyorum :)
tavsiye ederimmm :) :) :)
En sevdiğim konular :) anlatsana biraz nasıl yaptın

En sevdiğim konular :) anlatsana biraz nasıl yaptın
evlendiğimde 45 kg.. 1.5 sene sonra hamile kaldım .. hamileliğim boyunca 45 kgdan fazla kio aldım .. yeter ki çocuğum iyi olsun kafası her annede olduğu gibi :) 2.750 kızım doğdu :D baya iyi yemişim yaniii :D :D neyse .. kızım 1 yaş 2 yaş 3 yaş derken ben her geçen zaman sürede ekstra kilo almaya devm ediyordum .. kıyafet bylamıyorum beğendiğm hiçbirşey almıyoru inanır mısın kızım şuan 6 yaşında ve ben 6 senedir ilk defa alışveriş yapıyorum .. ev hanımmyım sürekli geze tozma yapmıyorum .. sadece bayramlara kıyafet alışverişşi yapıyordum onda da sağım solum fışkıra fışkıra kapattmak için üstüne bdaha biişeyler derken derken .. dedim kiii kendine gel .. senin bi evladın var okula başlayacak belki bende utanacak .. derken derkenn spor hayatıma başladım belediyenin aile merkezinde ücetsiz .. hem eğlence hem spor .. böyle böyle 2 seneyi devirdim 17bkgya yakın kilo verdim .. şuan ki halimden ve kızımın tepkilerinden çok çok mutluyum .. anne sana pantolon çok yakışıyor seni çok güzel gösteriyor vs vs .. bunun gibi daha güzel niceleri .. :)
hikayem böyle :)

evlendiğimde 45 kg.. 1.5 sene sonra hamile kaldım .. hamileliğim boyunca 45 kgdan fazla kio aldım .. yeter ki çocuğum iyi olsun kafası her annede olduğu gibi :) 2.750 kızım doğdu :KK70: baya iyi yemişim yaniii :KK70: :KK70: neyse .. kızım 1 yaş 2 yaş 3 yaş derken ben her geçen zaman sürede ekstra kilo almaya devm ediyordum .. kıyafet bylamıyorum beğendiğm hiçbirşey almıyoru inanır mısın kızım şuan 6 yaşında ve ben 6 senedir ilk defa alışveriş yapıyorum .. ev hanımmyım sürekli geze tozma yapmıyorum .. sadece bayramlara kıyafet alışverişşi yapıyordum onda da sağım solum fışkıra fışkıra kapattmak için üstüne bdaha biişeyler derken derken .. dedim kiii kendine gel .. senin bi evladın var okula başlayacak belki bende utanacak .. derken derkenn spor hayatıma başladım belediyenin aile merkezinde ücetsiz .. hem eğlence hem spor .. böyle böyle 2 seneyi devirdim 17bkgya yakın kilo verdim .. şuan ki halimden ve kızımın tepkilerinden çok çok mutluyum .. anne sana pantolon çok yakışıyor seni çok güzel gösteriyor vs vs .. bunun gibi daha güzel niceleri
evlendiğimde 45 kg.. 1.5 sene sonra hamile kaldım .. hamileliğim boyunca 45 kgdan fazla kio aldım .. yeter ki çocuğum iyi olsun kafası her annede olduğu gibi :) 2.750 kızım doğdu :KK70: baya iyi yemişim yaniii :KK70: :KK70: neyse .. kızım 1 yaş 2 yaş 3 yaş derken ben her geçen zaman sürede ekstra kilo almaya devm ediyordum .. kıyafet bylamıyorum beğendiğm hiçbirşey almıyoru inanır mısın kızım şuan 6 yaşında ve ben 6 senedir ilk defa alışveriş yapıyorum .. ev hanımmyım sürekli geze tozma yapmıyorum .. sadece bayramlara kıyafet alışverişşi yapıyordum onda da sağım solum fışkıra fışkıra kapattmak için üstüne bdaha biişeyler derken derken .. dedim kiii kendine gel .. senin bi evladın var okula başlayacak belki bende utanacak .. derken derkenn spor hayatıma başladım belediyenin aile merkezinde ücetsiz .. hem eğlence hem spor .. böyle böyle 2 seneyi devirdim 17bkgya yakın kilo verdim .. şuan ki halimden ve kızımın tepkilerinden çok çok mutluyum .. anne sana pantolon çok yakışıyor seni çok güzel gösteriyor vs vs .. bunun gibi daha güzel niceleri .. :)
hikayem böyle :)
çok sevindim sizin adınıza , kızınızla sağliklı bir ömür geçirirsiniz inşallah :)

Back
X