- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi merrysaid1900
-
Kötü burnu olanlar gizlemek için gözlük kullanır bazen, kullanmayı bıraktım GÖRÜNÜŞ AÇISINDAN pozitif değişim geçirdim diyor görüş değilnasıl bır burnunuz vardı kı amelıyat sonra gorus acınız bıle ıyılestı allahım ya
bırsey soylemek zorunda degılsınız
O tam dangozmuşBenim bi arkadaş flört ettiği kızla bir gün kafedeyken laf lafı açmış kız demiş bak benim eski burnum şöyleydi
Çok fark varmış burun çok farkettiriyor
Neyse oğlan bakmış kızın burnu fındık
Eski burnu onun 3 katı
Bi daha görüşmemiş kızla
Çocuklarını düşünmüş dangoz
Ama onlar flört aşamasındaydı
Sen 1 yıldır sevgilisisin bence gerçekten seven dert etmez bunu
Ben olsam söylemem eski fotoğraflarımı ben göstermesem nereden görecek kaldı kı devamı olacak bir ilişki mi değil mi belli değil 1 yıl hiçbir şeyin garantisi değilmerhabalar , 23 yaşında üniversite öğrencisiyim üniversiteye gelmeden önce burun estetiği yaptırdım gözlük kullanmayı bıraktım görünüş anlamında oldukça pozitif bi değişim yaşadım bunlar olup yeni bir ortama girince sanki eskiyi unuttum herkes beni böyle tanıyınca 2 yakın arkadaşım hariç hiç kimseye burun estetiği olduğumu söylemedim.diğer insanlara karşı bir sorumluluk hissetmiyorum ama şuan 1 yıllık bir ilişkim var ve malesef erkek arkadaşıma da söyleyemedim.onun beni böyle çok beğeniyor oluşu eski fotoğrafımı görürse hayal kırıklığına uğrayabileceği düşüncesi beni çok üzüyor ama içim de hiç rahat değil sanki kandırıyormuş gibi hissediyorum.bi şekilde bir gün öğrenecek ama ben nasıl bir yol izlemeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum
ayyy koptumKötü burnu olanlar gizlemek için gözlük kullanır bazen, kullanmayı bıraktım GÖRÜNÜŞ AÇISINDAN pozitif değişim geçirdim diyor görüş değil
Şu erkekleri fazla önemsemeseniz mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?