Burun estetiği oldum ben yaklaşık iki ay önce ..ben öğretmenim yaz tatilinde oldum ameliyatımı daha öğrencilerim ve diğer öğretmenler görmedi yeni halimi ..bir eylülde seminerler başlıyor sadece öğretmenler var öğrenciler on beşinde gelicek ben şimdiden yeni halimle karşılarına nasıl çıkıcam diye düşünüyorum..ne diyecekler nasıl tepki verecekler diye kendimi yedim resmen.. niye önemserim ki bu kadar insanların düşüncelerini ne yapayım şu huyumu değiştiremedim bir türlü..hele öğrencilerim onlar çocuk aklıyla daha bir soru soracak merak edecek saç rengimide değiştim tanıyamayacaklar diye korkuyorum ://
Garip garip bakarlar.. hiç bir şey sormazlar ..çünkü çoğunu hiç sevmiyorum çok da insancıl biriyim ama her tenefüs aldığı halı yıkama aletini ve kocasını anlatan tiplerle muhabbet kuramıyorum ne yapayım ..sonra içinden biri imalı imalı sorar bu soruyu.. bende söz verdim kendime rahat olucam ve göğsümü gere gere burnumu yaptırdım diyceğim hem öğrencilere hem öğretmenlere ..ne kadar kaçarsam o kadar üzerime gelecekler çünkü
Burun estetiği oldum ben yaklaşık iki ay önce ..ben öğretmenim yaz tatilinde oldum ameliyatımı daha öğrencilerim ve diğer öğretmenler görmedi yeni halimi ..bir eylülde seminerler başlıyor sadece öğretmenler var öğrenciler on beşinde gelicek ben şimdiden yeni halimle karşılarına nasıl çıkıcam diye düşünüyorum..ne diyecekler nasıl tepki verecekler diye kendimi yedim resmen.. niye önemserim ki bu kadar insanların düşüncelerini ne yapayım şu huyumu değiştiremedim bir türlü..hele öğrencilerim onlar çocuk aklıyla daha bir soru soracak merak edecek saç rengimide değiştim tanıyamayacaklar diye korkuyorum ://
Neden bukadar ozguveni sifir birisiniz?
Yengeniz bitti, simdi baskalarindan utaniyorsunuz. Hayir yani yaptirmayin madem boyle insan incine cikamayacaksaniz!!!
Ogretmenlik cok yonlu bir meslektir,
sadece ders anlatilip cikilan bir meslek degildir.
Keske bu meslege baslamadan bazi huylarinizi yenmeyi, ozguven kazanmayi becerebilseydiniz,daha saglikli nesiller yetisebilmesi adina
sevgiler...
Neden bukadar ozguveni sifir birisiniz?
Yengeniz bitti, simdi baskalarindan utaniyorsunuz. Hayir yani yaptirmayin madem boyle insan incine cikamayacaksaniz!!!
Ogretmenlik cok yonlu bir meslektir,
sadece ders anlatilip cikilan bir meslek degildir.
Keske bu meslege baslamadan bazi huylarinizi yenmeyi, ozguven kazanmayi becerebilseydiniz,daha saglikli nesiller yetisebilmesi adina
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?