Kim gelecek sizin üstünuze ya, milletin en önemli meselesi siz misiniz sanıyorsunuz, bu takıntiniz benmerkezci ergenleri getirdi aklıma. Hani herkesin kendisine baktigini herkesin kendi hakkında konuştuğunu sananlar gibi.. Altı üstü burnunuzu yaptırdınız. O an fark edilirsiniz, a falanca burnunu yaptırmış denir çok çok arkanizdan e o da yalan değil.Garip garip bakarlar.. hiç bir şey sormazlar ..çünkü çoğunu hiç sevmiyorum çok da insancıl biriyim ama her tenefüs aldığı halı yıkama aletini ve kocasını anlatan tiplerle muhabbet kuramıyorum ne yapayım ..sonra içinden biri imalı imalı sorar bu soruyu.. bende söz verdim kendime rahat olucam ve göğsümü gere gere burnumu yaptırdım diyceğim hem öğrencilere hem öğretmenlere ..ne kadar kaçarsam o kadar üzerime gelecekler çünkü
Neden bukadar ozguveni sifir birisiniz?
Yengeniz bitti, simdi baskalarindan utaniyorsunuz. Hayir yani yaptirmayin madem boyle insan incine cikamayacaksaniz!!!
Ogretmenlik cok yonlu bir meslektir,
sadece ders anlatilip cikilan bir meslek degildir.
Keske bu meslege baslamadan bazi huylarinizi yenmeyi, ozguven kazanmayi becerebilseydiniz,daha saglikli nesiller yetisebilmesi adina
sevgiler...
Kim gelecek sizin üstünuze ya, milletin en önemli meselesi siz misiniz sanıyorsunuz, bu takıntiniz benmerkezci ergenleri getirdi aklıma. Hani herkesin kendisine baktigini herkesin kendi hakkında konuştuğunu sananlar gibi.. Altı üstü burnunuzu yaptırdınız. O an fark edilirsiniz, a falanca burnunu yaptırmış denir çok çok arkanizdan e o da yalan değil.
Hem o elektrikli supurgesini anlatan hocahanim gibisini pek kücumsemeyin bir gün aynı muhabbeti eder bulursunuz kendinizi. Bir öğretmenler odasında birbirini çekemeyen öğretmenler kadar yazık bir durum yok ya. Egitimcisiniz. Örnek olacakshniz topluma.
Çok ayıp ya, rahatsız olduğunuz bir yorum görür görmez nasıl bir cirkeflesme bu. O arkadaş yanlış bir yorum yapmış olsa dahi sizin vereceğiniz cevap üslup bu mu olmalı.Sizin öğretmenler odasında neden yalnız kaldiginiz çok belli oluyor. üslup bozuk.Ya siz nerden biliyorsunuz benim özgüvenimin sıfır olduğunu bir arkadaşın dediği gibi öğretmenliği de özgüvenide sizin gibilerden öğrenecek değilim önce şu üslubunuzu düzeltin tamam mı merak ettim acaba öğretmen misiniz öğretmenliğin kaç yönlü bir iş olduğunu akşam yorgun argın okuldan eve dönen biri olarak sizden iyi bilirim
Şuna bakıın yaa ona buna saldırmak özgüven göstergesi değil kompleksli olduğunuzun bir göstergesidir haa ayrıcaaaaa
BANA ÖZGÜVEN DERSİ VERECEĞİNİZE BAŞKALARININ ÇIKIK POPOLARINA ÖZENİP AYNA KARŞINDA VAKİT GEÇİRMEYE DEVAM EDİN SİZ EN İYİSİ BELKİ SİZİNDE ÖYLE ÇIKIK BİR POPONUNZ OLUR DA ÖZGÜVENİNİZ ARTAR
Ukala şey..
Çok ayıp ya, rahatsız olduğunuz bir yorum görür görmez nasıl bir cirkeflesme bu. O arkadaş yanlış bir yorum yapmış olsa dahi sizin vereceğiniz cevap üslup bu mu olmalı.Sizin öğretmenler odasında neden yalnız kaldiginiz çok belli oluyor. üslup bozuk.
İnsanlar arasındaki sohbet sizi ilgilendirmez kim ne istiyorsa konusur. Teneffuslerde bir ogretmenin sohbet etmesi onun yetersizligini göstermediği gibi sizin öğrenciler ile muhabbet içinde olmanız da sizin yeterliliginize delil değildir. Soruyorum sizin elinizde hangi yayin hangi dergi var, düzenli takip ettiğiniz ne var?Al bir kendini bilmez bir yorum daha ..
Evet eğitimciyim ve bundan gururrrrrrr duyuyorum evet gayet başarılı bir eğitimciyim ve iyi bir eğitimci tenefüslerde halı yıkama makinesini kocasını başkalarına öveceğine çocuklarıyla ilgilenir ben öyle yapıyorum ziraa bu şekilde de gayet iyi örnek oluyorum çocuklarıma oturup car car dedikodu yaparak değil.. ben bu insanların eğitimci olmasından büyük üzüntü duyuyorum bu yüzden öğretmenlik mesleğinin kalitesi hızla düşüyor elbette muhabbet de edeceğiz ama ben her tenefüs kimsenin aile hayatını özelini ne yiyip ne içtiğini dinlemek zorunda değilim kimse kusura bakmasın çoğunun elinde bir kez bile bir kitap bir dergi bir eğitici yayın görmüyorum ..bu mu eğitimci olmak ..böyle düşünüyorsanız çok yazıkk....bu muhabbetler beni açmıyor üzgünüm
ben ergen psikolojisini çok iyi bilirim eğitimini aldım çünkü isterseniz dönem dönem açıklayayım size özelden
kendimde yaptığım önemli bir değişikliğin nasıl karşılanacağını düşünmenin ergen psikolojisiyle hiç bir alakası yoktur aydınlatayım insanoğlu her dönem de bu gibi endişelere kapılabilir ergen dönemindeki kişiler gereksiz yere saldırgan davranışlarda bulunur ve her şeyi en iyi kendisinin bildiğini düşünüp millete akıl ve ahlak dersi vermeye kalkar tıpkı sizin gibi ..
İnsanlar arasındaki sohbet sizi ilgilendirmez kim ne istiyorsa konusur. Teneffuslerde bir ogretmenin sohbet etmesi onun yetersizligini göstermediği gibi sizin öğrenciler ile muhabbet içinde olmanız da sizin yeterliliginize delil değildir. Soruyorum sizin elinizde hangi yayin hangi dergi var, düzenli takip ettiğiniz ne var?
Ben sizin uslubunuzu hiç begenmedim. Öğretmenlik sabır, anlayış işidir. Farkı düşünceleri yumuşak karsilayip iyi absorbe etme işidir. Dogru işi yaptığıniza hiç inanmiyorum. Hele diğer arkadasa yorumunuzdan sonra, hiç.
ben de sizi komplekslerinizle, ezilmislikleriniz ve ciddiye alinmayislarinizla bas basa bırakıyorum hoca "hanım(!)"Çirkef kelimesini size aynen iade ediyorum kendi yorumlarınızı okursanız çirkefliğin ne demek olduğunu anlarsınız
Benim yorumlarım karşımdaki kişinin yorumuna göre şekil alır yalnızlık mı bu cevabınıza gülüyorum sadece öğretmenler odasında yalnız olanlar halı yıkama aletini anlatan bayanlar kendi kendilerine konuşuyorlar işte kimse dinlemiyor :) neyse siz cevabınızı zaten aldınız bu yüzden başka üyenin yorumuna laf atarak çirkefliğin alasını yapıyorsunuz sizin gibilerle muhatap olmamak en iyisi sizi sönmeye bırakıyorum
Ya siz nerden biliyorsunuz benim özgüvenimin sıfır olduğunu bir arkadaşın dediği gibi öğretmenliği de özgüvenide sizin gibilerden öğrenecek değilim önce şu üslubunuzu düzeltin tamam mı merak ettim acaba öğretmen misiniz öğretmenliğin kaç yönlü bir iş olduğunu akşam yorgun argın okuldan eve dönen biri olarak sizden iyi bilirim
Şuna bakıın yaa ona buna saldırmak özgüven göstergesi değil kompleksli olduğunuzun bir göstergesidir haa ayrıcaaaaa
BANA ÖZGÜVEN DERSİ VERECEĞİNİZE BAŞKALARININ ÇIKIK POPOLARINA ÖZENİP AYNA KARŞINDA VAKİT GEÇİRMEYE DEVAM EDİN SİZ EN İYİSİ BELKİ SİZİNDE ÖYLE ÇIKIK BİR POPONUNZ OLUR DA ÖZGÜVENİNİZ ARTAR
Ukala şey..
Bence arkadaş hiçte ukalalık yapmamış.Ama siz şu lafınızla ayıp ettiniz herkes istediği konuyu açar siz burun dudak diye konu açıp dururken iyi oda popo diye açmış olamaz mı yani? Ciddi kompleksiniz var bence
Sizze sonsuz katiliyorum arkadasim
Univdeyden son sinif stajinda
Sasirmistik ogrt odasindaki ogretmenlerin dedikodularina
Yanlarindayken yuzune guldukleri ogretmen cikinca
Arkasindan neler konusup gulustuler ustelik bayani uzen bir konu hakkinda
Demek bu ogrt. Odasi bazi yerlerde ayni
Sizi tebrik ederim eger bu duzene uymuyorsaniz
Bir de merak ettim mutlumusunuz mesleginizde
Neyse gelelim sizi uzen noktaya
Hic uzmeyin kendinizin dedigi gibi eger utanmak gibi bir acik verirseniz ustunuze gelecekler
Bu bircok isyerinde olabilir
Kaldiki siz bunu istediniz kabullendiniz ve guzelsiniz
Daha ne olsun onlarada hissettirin mutlulugunuzu
Estetik cok dogal bir olay oldu ayrica
Kendinize guvenin gulumseyin
Saygilar hocam...
Burun estetiği oldum ben yaklaşık iki ay önce ..ben öğretmenim yaz tatilinde oldum ameliyatımı daha öğrencilerim ve diğer öğretmenler görmedi yeni halimi ..bir eylülde seminerler başlıyor sadece öğretmenler var öğrenciler on beşinde gelicek ben şimdiden yeni halimle karşılarına nasıl çıkıcam diye düşünüyorum..ne diyecekler nasıl tepki verecekler diye kendimi yedim resmen.. niye önemserim ki bu kadar insanların düşüncelerini ne yapayım şu huyumu değiştiremedim bir türlü..hele öğrencilerim onlar çocuk aklıyla daha bir soru soracak merak edecek saç rengimide değiştim tanıyamayacaklar diye korkuyorum ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?