Estetik oldum diye utanmak zorunda mıyımm

Kim gelecek sizin üstünuze ya, milletin en önemli meselesi siz misiniz sanıyorsunuz, bu takıntiniz benmerkezci ergenleri getirdi aklıma. Hani herkesin kendisine baktigini herkesin kendi hakkında konuştuğunu sananlar gibi.. Altı üstü burnunuzu yaptırdınız. O an fark edilirsiniz, a falanca burnunu yaptırmış denir çok çok arkanizdan e o da yalan değil.

Hem o elektrikli supurgesini anlatan hocahanim gibisini pek kücumsemeyin bir gün aynı muhabbeti eder bulursunuz kendinizi. Bir öğretmenler odasında birbirini çekemeyen öğretmenler kadar yazık bir durum yok ya. Egitimcisiniz. Örnek olacakshniz topluma.

canım benim ben de her dönem bi farklılıkla başlarım eğitim dönemine,eminim çok güzel olmuştur bence çocuklara açıklama yapma tatil yaradı filan diye geçiştir,arkadaşlarında zaten anlayınca ister beğensin ister beğenmesinler nezaketen de olsa güzel dileklerini belirtirler,ama inan o kadar çok ki burun yaptıran,botoks yaptıran tatlım rahat ol....

Ya siz nerden biliyorsunuz benim özgüvenimin sıfır olduğunu bir arkadaşın dediği gibi öğretmenliği de özgüvenide sizin gibilerden öğrenecek değilim önce şu üslubunuzu düzeltin tamam mı merak ettim acaba öğretmen misiniz öğretmenliğin kaç yönlü bir iş olduğunu akşam yorgun argın okuldan eve dönen biri olarak sizden iyi bilirim

Şuna bakıın yaa ona buna saldırmak özgüven göstergesi değil kompleksli olduğunuzun bir göstergesidir haa ayrıcaaaaa

BANA ÖZGÜVEN DERSİ VERECEĞİNİZE BAŞKALARININ ÇIKIK POPOLARINA ÖZENİP AYNA KARŞINDA VAKİT GEÇİRMEYE DEVAM EDİN SİZ EN İYİSİ BELKİ SİZİNDE ÖYLE ÇIKIK BİR POPONUNZ OLUR DA ÖZGÜVENİNİZ ARTAR

Ukala şey..

Lisede genç bir öğretmenimiz vardı diş teli takıyordu 1 sene dersimize girdi ve sene sonunda çıkarmıştı tellerini.İlk baş çok zsru sormuştu sınıftakiler.Hatta eleştirenler bile vardı.Ama teller çıktıktan sonra herkes çok beğendi hiç yadırgamadı çok da çok sevinmişti olumlu tepkilerden sonra ve siz de öyle düşünün.İlk baş yadırgarlar ama alışırlar.Bir de öğrencileriniz yani ne diyebilirler ki.Eleştiri yapılır en fazla.Sonra unutulur gider.

Al bir kendini bilmez bir yorum daha ..
Evet eğitimciyim ve bundan gururrrrrrr duyuyorum evet gayet başarılı bir eğitimciyim ve iyi bir eğitimci tenefüslerde halı yıkama makinesini kocasını başkalarına öveceğine çocuklarıyla ilgilenir ben öyle yapıyorum ziraa bu şekilde de gayet iyi örnek oluyorum çocuklarıma oturup car car dedikodu yaparak değil.. ben bu insanların eğitimci olmasından büyük üzüntü duyuyorum bu yüzden öğretmenlik mesleğinin kalitesi hızla düşüyor elbette muhabbet de edeceğiz ama ben her tenefüs kimsenin aile hayatını özelini ne yiyip ne içtiğini dinlemek zorunda değilim kimse kusura bakmasın çoğunun elinde bir kez bile bir kitap bir dergi bir eğitici yayın görmüyorum ..bu mu eğitimci olmak ..böyle düşünüyorsanız çok yazıkk....bu muhabbetler beni açmıyor üzgünüm

ben ergen psikolojisini çok iyi bilirim eğitimini aldım çünkü isterseniz dönem dönem açıklayayım size özelden
kendimde yaptığım önemli bir değişikliğin nasıl karşılanacağını düşünmenin ergen psikolojisiyle hiç bir alakası yoktur aydınlatayım insanoğlu her dönem de bu gibi endişelere kapılabilir ergen dönemindeki kişiler gereksiz yere saldırgan davranışlarda bulunur ve her şeyi en iyi kendisinin bildiğini düşünüp millete akıl ve ahlak dersi vermeye kalkar tıpkı sizin gibi ..

Çok ayıp ya, rahatsız olduğunuz bir yorum görür görmez nasıl bir cirkeflesme bu. O arkadaş yanlış bir yorum yapmış olsa dahi sizin vereceğiniz cevap üslup bu mu olmalı.Sizin öğretmenler odasında neden yalnız kaldiginiz çok belli oluyor. üslup bozuk.

Çirkef kelimesini size aynen iade ediyorum kendi yorumlarınızı okursanız çirkefliğin ne demek olduğunu anlarsınız
Benim yorumlarım karşımdaki kişinin yorumuna göre şekil alır yalnızlık mı bu cevabınıza gülüyorum sadece öğretmenler odasında yalnız olanlar halı yıkama aletini anlatan bayanlar kendi kendilerine konuşuyorlar işte kimse dinlemiyor :) neyse siz cevabınızı zaten aldınız bu yüzden başka üyenin yorumuna laf atarak çirkefliğin alasını yapıyorsunuz sizin gibilerle muhatap olmamak en iyisi sizi sönmeye bırakıyorum

İnsanlar arasındaki sohbet sizi ilgilendirmez kim ne istiyorsa konusur. Teneffuslerde bir ogretmenin sohbet etmesi onun yetersizligini göstermediği gibi sizin öğrenciler ile muhabbet içinde olmanız da sizin yeterliliginize delil değildir. Soruyorum sizin elinizde hangi yayin hangi dergi var, düzenli takip ettiğiniz ne var?
Ben sizin uslubunuzu hiç begenmedim. Öğretmenlik sabır, anlayış işidir. Farkı düşünceleri yumuşak karsilayip iyi absorbe etme işidir. Dogru işi yaptığıniza hiç inanmiyorum. Hele diğer arkadasa yorumunuzdan sonra, hiç.

ya siz kimsiniz benim özgüvenimden girip öğretmenliğimden çıkmışsınız kimsiniz kim had bilin ya had edep yahu yeter be siz kaliteli olun sonra kaliteli üslub beklentisi içine girin siz benim muhatabım değilsiniz kendi kendinize konuşun istediğiniz kadar

ben de sizi komplekslerinizle, ezilmislikleriniz ve ciddiye alinmayislarinizla bas basa bırakıyorum hoca "hanım(!)"

Bence arkadaş hiçte ukalalık yapmamış.Ama siz şu lafınızla ayıp ettiniz herkes istediği konuyu açar siz burun dudak diye konu açıp dururken iyi oda popo diye açmış olamaz mı yani? Ciddi kompleksiniz var bence

Insanların kişiliğine hakaret edip sonra da karşılık alınca yaptığı mesleğe yakışmadığı kanısına varmak...
Niye insanlara yorum yaparken bir kelimesini, bir cümlesini seçip ordan saldirayım konuyla alakasız şeyler yazayım peşindeyiz.acaba..

Sizze sonsuz katiliyorum arkadasim

Univdeyden son sinif stajinda

Sasirmistik ogrt odasindaki ogretmenlerin dedikodularina

Yanlarindayken yuzune guldukleri ogretmen cikinca

Arkasindan neler konusup gulustuler ustelik bayani uzen bir konu hakkinda

Demek bu ogrt. Odasi bazi yerlerde ayni

Sizi tebrik ederim eger bu duzene uymuyorsaniz

Bir de merak ettim mutlumusunuz mesleginizde

Neyse gelelim sizi uzen noktaya

Hic uzmeyin kendinizin dedigi gibi eger utanmak gibi bir acik verirseniz ustunuze gelecekler

Bu bircok isyerinde olabilir

Kaldiki siz bunu istediniz kabullendiniz ve guzelsiniz

Daha ne olsun onlarada hissettirin mutlulugunuzu

Estetik cok dogal bir olay oldu ayrica

Kendinize guvenin gulumseyin

Saygilar hocam...

Kendisi popo derdine düşmüşken milletin özgüvenine laf etmesin o zaman herkes kendine baksın

Bazen diyorum ki keşke devlet öğretmen seçerken farklı kriterlere önem verse kpss öğretmen olabilmek için yeterli bir kriter değil
bende sizin gibiydim staj döneminde garipsemiştim bu muhabbetleri neyse ki bunun aksi öğretmenlerimizde var içimiz biraz olsun rahat ben kendi açımdan söyleyeyim tenefüste bir bardak çayı bile çocukların sorularını çözmekten dertlerini dinleyip yardımcı olmaktan rahat içemiyorum üstelik yatılı bir okulda çalışıyorum sorumluluğumuz iki kat artıyor anneleri babaları her şeyleri oluyoruz giyecek para ne ihtiyaçları olursa cebimizden temin ediyoruz çoğu zaman ama tekrar diyorum orda harıl harıl dedikodu yapan öğretmenler odasının önünde öğretmenim öğretmenim diye bekleşen derdi sorunu olan çoçukları azarlayıp sonra gel diyen ve dedikodusunu yapmaya kafa şişirmeye devam eden öğretmenlerden utanıyorum ..bu öğretmenler yüzünden türkiyenin eğitim seviyesi böyle yerlerde sürünüyor malesef

Boşuna endişeleniyorsun bence.Çoğu kişi farketmeyecektir.
Öğretmenlerden soran olursa,"evet yaptırdım" deyip kısa kesersin.
Ben olsam tek diyeceğim bu olurdu.Hiç açıklamaya veya fikir sormaya girişip konuyu uzatmazdım.
Çocuklar değişmişsiniz derlerse,sen de "evet senin de boyun uzamış,büyümüşsün" dersin :)
Konu kendilerine kayıp övgü alınca üstelemezler.

İnsan icine cikip ameliyatiniz uzerine basit bir aciklama yapmaktan aciz iken klavyeden bik bik yazmak cok ilginc.

Buradaki muhtesem savunmanizi
burnunuzu soranlarada yaparsaniz
bir sorun olacagini sanmiyorum.

Ayrica bu sitede oturupta atom parcalamiyoruz.
Oh severek o nefret ettiginiz dedikoduyu yapip herseyden konusuyoruz.Sizin burada olmanizda ikinci ilginc sey.

NotDip uzun uzadiya ugrasip cevap yazmayin. Zira POPO egzersizlerimi yapmakla mesgul olacagim.
Tekrardan sevgiler.
Bayan Ukela

Son düzenleme:
ünlülerin burun estetiği olduktan sonra çok sık söylediği bir yalan vardır: küçükken burnuma bir darbe yemiştim burnum o yüzden yamulmuştu.. rahat nefes de alamıyordum artık, doktor olmalısın sonra olursan sana daha da sıkıntı verecek dedi bende oldum.. sağlık açısından yani biliyorum bu şekilde yalan söylemek çok doğru olmayabilir, kompleksli insanlar söyler diyebilir bir çok kişi ama insanız işte yaa. utanıyoruz. hakkımızda konuşulsun istemiyoruz.. ben olsam bende kullanırdım bu yalanı D:

ya ben çıldıracağım burda şimdi bu ne ya? yazmayayım diyorum tutamıyorum kendimi. şimdi bu konu sahibinin üyeliği niye pasif olmuş da onun kişiliğine hakaret edenler hala ötüyor? bilseydik eğitimimizi sizin yanınızda tamamlardık ya hanımlar öğretmenlik hakkında pek de yaman bilgiliymişsiniz ha.
bir konu açılmış fikir isteniyor bizden değil mi? bir arkadaşınız sizden yardım istediğinde sizin tavrınız bu mu oluyor? ''senin özgüvenin niye bu kadar sıfır'', ''çirkef, ezik'' bunlar ne demek oluyor şimdi? bu nefretiniz kime??? durun tahmin edeyim bence kendinize. keskin sirke küpüne zarar.
sen tut yardım isteyen birinin konusuna dal, sırf kendi egonu tatmin etmek için ileri geri konuş, karşındaki insanı çileden çıkar. sonra o kişi kızınca ağzının payını verince yok efendim sen nasıl öğretmensin, yok efendim hiç yakıştıramadım çok ayıp...
yahu insaf be insaf !!! ben bile çileden çıktım burda. yazmayın kardeşim yazmayın, yardımın dokunmayacaksa bari zararın da dokunmasın. ayrıca öğretmenlik lafını ağzınıza dahi almayın bence. bu üslupla bir de akıl vermeye kalkmıyorlar mı, la havleee..!!!

Konu nasıl özgüvenden girmiş de öğretmenlerin muhabbetine dönmüş acaba. Ne zaman saygılı, sevgili yorum yapmayı öğreneceğiz. Dahası konu sahipleri hoşuna gitmediği yorumu es geçmeyi "kib" yapmayı ne zaman öğrenecek?

Konuya yorum da yapayım; ameliyata karar verirken tüm gelecek tepkileri irdeleyip ona göre tamam demeliydiniz.
İnsanlar bir konuşur, iki sorar geçer gider. Siz burnunuzu kendiniz için yaptırdınız kimin ne düşündüğünün ne önemi var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…