Estetik oldum diye utanmak zorunda mıyımm

Özgüven-öğretmenlik-sağlıklı nesil ilişkisini anlayamadım? Ne alakası var ki?
Gayet normal acaba insanlar nasıl
tepki verecek diye merak etmek..

ayrıca toplum içinde birisi yüzüne çok çirkin olmuşsun / oluyorsun derse özgüvenin taban yapması normal ki yeni nesil bunu gayet cüretkar ve utanmazca yapıyor bir insana rahat rahat çirkin sakat tuhaf yaşlı şişko vs diyor

ne kadar kırıcı kaba ve saygısız bir yorum
Allah herkese lise öğretmeni olmayı nasib etsin

başka bir kaba ve saygısız bir yorum
arkadaş nasıl karşılanacağı konusunda doğal bir tedirginlik yaşıyor herkes atladı hemen yok özgüven yok öğretmenlikle ilgili tespitler yargılamalar falan
TUHAFSINIZ !!!

Ben de arkadaşın doğal bir endişesini belirttikten sonra alakasız ve ölçüsüzce eleştirilmesini beğenmedim!!!

Burun estetiği olman ve bunu çevrenin farkedecek olmasını bu kadar kafaya takman bence de olayı fazla abarttığın anlamına geliyor..

Daha önce de ..yengm yeni burnumu farkederse..şeklinde bir konun vardı..

Yani artık çoğu kişinin manikür yaptırır gibi burun yaptırdığı günümüzde, bence öğretmen arkadaşların arasında bu konu fazla uzamaz canım..

Belki bana da bozulacaksın ama önceki konunu da dikkate alarak bu burun mevzunun sen de hayati bir mesele olduğu kanısına varacak gibiyim..

Ayrıca burda yazım uslubuna bakılırsa pek de çekingen, lafın altında kalan bir kişilik değilsin..yani tabiri caizse birçok yoruma çatır çatır cevap veriyorsun...
Demek istediğim burda gösterdiğin cesareti , gerçek hayatta burnunu soranlara da gösterebilirsin..

Burnunu mu yaptırdın ? diyene..evet istedim yaptırdım..gibi kısa ve net cevap vereceksin bu kadar.. Neyin çekincesi bu bu kadar ?

Çocukların pek de anlayacağını sanmam..Saç rengini anlarlar evet ama burnu anlama ihtimalleri düşük gibi geliyor bana..

Onlardan da soran olursa ..sağlık için burnumdan kemik aldırdım neys konumuz bu değil vs..gibi kestirebilirsin..
Sen daha iyi bilirsin eğitimci olarak çocuklara nasıl cevap verileceğini..

tamamen katılıyorum arkadaşım
arkadaş doğal olarak bir tedirginliğini belirtmiş
bunlar ne kadar ölçüsüz saygısız kaba kırıcı ve alakasız saldırılar
ayrıca bir insanın özgüveni yoksa öğretmen olamaz diye şart mı var
size mi sorucaz öğretmen olmanın kriterlerini
bence de arkadaşa saldıranların hesabı pasif olacağına arkadaşın hesabı pasif olmuş
alakasızca eleştirenler hatta hakaret boyutunda eleştirenler kendinize gelin !!!
Moral verici bir kaç cümle bekleyen bir insandan çıkarmayın kuyruk acınızı !!

Çok basit, sorarlarsa "canım öyle istedi" diyeceksiniz. Buna verecek hiçbir cevapları olmayacaktır.

Ayrıca bazı yorumlar ne kadar da acımasızca...Yanlış gördüğünüz bir durumu kibarca hoşlukla dile getirmenin saysız yolu var. İnsan kırmak bu kadar kolay olmamalı. Malesef bu bölümde konu sahibini rencide etmek normal bir durum oldu...Hem bir insan öğretmen oldu diye dört dörtlük olmak zorunda mıdır? Olabilir mi ya da? İnsanız sonuçta...Bir içimiz bir dışımız var. İnsanlara gösterebildiğimiz ya da gösteremediğimiz zayıflıklarımız olamaz mı? Konunun öğretmenlik mesleğiyle kıyaslanması doğru değil bence. Çıkık popo muhabbetini de hoş bulmadım ama serçe bile köşeye sıkıştırıldığında saldırır ya da pençe atar...Keşke kadın olarak birbirimize karşı daha anlayışlı olabilsek...

Son düzenleme:
yalan söyle.

ben de arkadaşlarımla öğretmenlerin dedikodusunu yapardım. estetik olduğunu anlasam hele hiç affetmezdim. ergenlik işte. kötü bişey demezdim ama çok büyütürdüm estetik olmuş çirkin de değildi ki allah allah neden yapmş kızlar sizce güzel olmuşmu, estetik yapanlar allaha şirk koşuyomuş allahın yaptığı burnu beğenmiyomuş din hocası böyle demişti falan...

yazın havuzda burnumu kırdım amelyat oldum diyeceksin. bu kadar.

bu arada işin komiği ben de estetik olacağım haha.

Konu sahibine hakaret edenler kalmış, onlara cevap yazan konu sahibi atılmış ilginç:26:

Konu sahibi çok düzgün çok usturuplu da millet mi hakaret ediyor ona. Allah askina yazılanları verilen karsiliklari nasıl okuyorsunuz ya.

Kusura bakmayın ama bir tek konusuyla kişinin özgüvensiz olduğunu, öğretmenliğe yakışmadığını, sağlıklı nesiller yetiştiremediğini insanlar hangi hakla iddia edebilir söyler misiniz?
Üslup konusuna gelince, kendisine çirkefleşme diyen de sizdiniz..
Eğer kişinin üslubu yanlışsa konusuna yazmayıverirsiniz olur biter..
Niye yani bu insanları yerden yere vurma isteğimiz?

Şu basit soru bile kavgaya sebebiyet vermiş ya pess

Ne dudak ne burun ne popo kalmış

Kadın kadının kurdu arkadaş bu ne ya kendini tatmin eden edene forumda.

Yarıdmcı olmak şöyle dursun hakaret diz boyu.

Tamam da tatlım, ben onun açtığı konudan oturu tepki göstermedim, işin aslı, hiç sevmiyorum dediği öğretmen camiasinin üstünde bir yerlerde kendini tutması, üstelik "o tipler" dediği öğretmenlerin ne düşüneceklerine de ekstra kafa yormasi tuhafıma gitti.

Zaten toplumda öğretmene bit itibarsizlastirma durumu var,bari öğretmen öğretmeni hor görmesın. Ben boyle cevresini kucumseyen inssnlari sevmiyorum o sebepten dedim ki,dikkat et kendini o sohbetin icinde bulma bir gun. ayrica ne derseniz deyin o arkadasa yaptigi yorum gercekten cirkefce idi. o arkadas yanlis yorum yapabilir sen neden ondan daha asagi seviyede bir is yapip o arkadasin acigini zayif noktasini bulup oyle acimasizca yuzune vuruyosun ki... yani bu olan normal mi her seyden once.
bir de konu sahipligi ev sahipligi gibidir misafirine iyi olmak hos davranmak zorundadin. ben boyle dusunuyorum. ve kendi cevresindeki ogretmenleri egitimsz kultursuz diye yorumlayan bir hoca hanimin,hadi biz yanlis yorum yaptik diyelim,daha hosgorulu daha absorbe edici daha mutedil karsilamasini beklerdim

hayır benim anlamadığım yukuik arkadaşımızın üyeliğini pasifleştiren moderatorler neden onun sorduğu bir soruya saçma sapan sözlerle karşılık veren iki üyeyi pasifleştirmediler? neden bu adaletsizlik yaa??

yukiik arkadaşım üyeliğin aktifleşince o iki üyeyi şikyet et bakalım o zaman da pasifleştirmeyecekler mi? ve sonuç hakkında buraya konu açmanı istiyorum senden. eğer adaletsizlik devam edecekse biz de girmeyelim foruma o zaman. zira yarın birgün aynı adaletsizlik bizim de başımıza gelebilir ve bu çok sinir bozucu bir durum olur.

Son düzenleme:
ayrica ben onun kisiligi hakkinda cirkef demedim, yanlis okuyup yorumlayanlar yuzunden bu oluyor. yorumunu cirkef buldugumu iddia ettim. her seyden once ortada benden kaynakli bir yanlislik varsa o insandan ozur dilerim, ama farkinda iseniz banlanan o. demek ki sizin gozden kacirdiginiz seyler olabilir

Dediğin konuda haklısın katılıyorum sana.. Ben de öğretmenim ve ilk atandığımda bekardım..
Öğretmenler odasında tek muhabbet çocuklarının dersleri, temizlikçiler, ev işleri..
Artık daralıyordum sonra ben de arada kaynadım gitti zamanla..

Ama konu sahibi atılmayı hak ediyorsa, onunla aynı seviyede yorum yapanlar da hak ediyor diye düşünüyorum..
Konu sahibi elbette ev sahibi ama, yine "Bir derdim var" kısmında bir konu var..
Kızcağız sadece "sen gülsün sen cansın" diyenlere cevap yazıyor ve çok komik oluyor..
İnsanoğluyuz illa ki kendimize olumsuz bir şey yazıldığında tepki gösteririz..Bunun öğretmenle, doktorla bilmem neyle ilişkisi yok..
Ben de bazen burada mahalle kavgası eder gibi davranıyorum ama illa ki dışarıda öğrencilerimin, velilerimin yanında daha başkayım..
Yani demem o ki insanların kişiliğini buradaki bir iki kelimeyle yargılamamak gerekir..

Evet ben de bunu soruyorum işte..
Onu bu polemiğe sokan kişiler neden hala burada?

evet ben de tam olarak bunu merak ediyorum dünden beri.
konu sahibinin yorumlarını bir kenara bırakalım şimdi, o önce sorusunu sordu daha sonra çirkin yorumlar alınca üslubunu sertleştirdi ki bence haklıydı çünkü resmen kişiliğine saldırdılar ya susmak elde mi.
hadi o bundan ötürü pasifleştirildi. ya diğerleri.
onlar durduk yere kızın üstüne gittiler hakaret ettiler keyifleri gibi. oh ne ala.
yani bu benim bile zoruma gitti.
yani konu sahibi ev sahibiyse siz de misafirsiniz. misafirliğe gittiğiniz evde durduk yere ev sahibine hakaret edip sataşıyor musunuz.
ccık cık çok ayıp kızlaaarr sizin gibi çok bilmişlere yakışıyor mu hiçç aaaa ne ayıp

yakında beni de banlayacaklar arkadaşlar hakkınızı helal edin napiyim haklı haksız çıksın ortaya yani di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…