Özgüven-öğretmenlik-sağlıklı nesil ilişkisini anlayamadım? Ne alakası var ki?
Gayet normal acaba insanlar nasıl
tepki verecek diye merak etmek..
Kim gelecek sizin üstünuze ya, milletin en önemli meselesi siz misiniz sanıyorsunuz, bu takıntiniz benmerkezci ergenleri getirdi aklıma. Hani herkesin kendisine baktigini herkesin kendi hakkında konuştuğunu sananlar gibi.. Altı üstü burnunuzu yaptırdınız. O an fark edilirsiniz, a falanca burnunu yaptırmış denir çok çok arkanizdan e o da yalan değil.
Hem o elektrikli supurgesini anlatan hocahanim gibisini pek kücumsemeyin bir gün aynı muhabbeti eder bulursunuz kendinizi. Bir öğretmenler odasında birbirini çekemeyen öğretmenler kadar yazık bir durum yok ya. Egitimcisiniz. Örnek olacakshniz topluma.
Çok ayıp ya, rahatsız olduğunuz bir yorum görür görmez nasıl bir cirkeflesme bu. O arkadaş yanlış bir yorum yapmış olsa dahi sizin vereceğiniz cevap üslup bu mu olmalı.Sizin öğretmenler odasında neden yalnız kaldiginiz çok belli oluyor. üslup bozuk.
İnsanlar arasındaki sohbet sizi ilgilendirmez kim ne istiyorsa konusur. Teneffuslerde bir ogretmenin sohbet etmesi onun yetersizligini göstermediği gibi sizin öğrenciler ile muhabbet içinde olmanız da sizin yeterliliginize delil değildir. Soruyorum sizin elinizde hangi yayin hangi dergi var, düzenli takip ettiğiniz ne var?
Ben sizin uslubunuzu hiç begenmedim. Öğretmenlik sabır, anlayış işidir. Farkı düşünceleri yumuşak karsilayip iyi absorbe etme işidir. Dogru işi yaptığıniza hiç inanmiyorum. Hele diğer arkadasa yorumunuzdan sonra, hiç.
[sıze=3]
ya ben çıldıracağım burda şimdi bu ne ya? Yazmayayım diyorum tutamıyorum kendimi. şimdi bu konu sahibinin üyeliği niye pasif olmuş da onun kişiliğine hakaret edenler hala ötüyor? Bilseydik eğitimimizi sizin yanınızda tamamlardık ya hanımlar öğretmenlik hakkında pek de yaman bilgiliymişsiniz ha.
Bir konu açılmış fikir isteniyor bizden değil mi? Bir arkadaşınız sizden yardım istediğinde sizin tavrınız bu mu oluyor? ''senin özgüvenin niye bu kadar sıfır'', ''çirkef, ezik'' bunlar ne demek oluyor şimdi? Bu nefretiniz kime??? Durun tahmin edeyim bence kendinize. Keskin sirke küpüne zarar.
Sen tut yardım isteyen birinin konusuna dal, sırf kendi egonu tatmin etmek için ileri geri konuş, karşındaki insanı çileden çıkar. Sonra o kişi kızınca ağzının payını verince yok efendim sen nasıl öğretmensin, yok efendim hiç yakıştıramadım çok ayıp...
Yahu insaf be insaf !!! Ben bile çileden çıktım burda. Yazmayın kardeşim yazmayın, yardımın dokunmayacaksa bari zararın da dokunmasın. Ayrıca öğretmenlik lafını ağzınıza dahi almayın bence. Bu üslupla bir de akıl vermeye kalkmıyorlar mı, la havleee..!!! [/sıze]
Kusura bakmayın ama bir tek konusuyla kişinin özgüvensiz olduğunu, öğretmenliğe yakışmadığını, sağlıklı nesiller yetiştiremediğini insanlar hangi hakla iddia edebilir söyler misiniz?
Üslup konusuna gelince, kendisine çirkefleşme diyen de sizdiniz..
Eğer kişinin üslubu yanlışsa konusuna yazmayıverirsiniz olur biter..
Niye yani bu insanları yerden yere vurma isteğimiz?
Tamam da tatlım, ben onun açtığı konudan oturu tepki göstermedim, işin aslı, hiç sevmiyorum dediği öğretmen camiasinin üstünde bir yerlerde kendini tutması, üstelik "o tipler" dediği öğretmenlerin ne düşüneceklerine de ekstra kafa yormasi tuhafıma gitti.
Zaten toplumda öğretmene bit itibarsizlastirma durumu var,bari öğretmen öğretmeni hor görmesın. Ben boyle cevresini kucumseyen inssnlari sevmiyorum o sebepten dedim ki,dikkat et kendini o sohbetin icinde bulma bir gun. ayrica ne derseniz deyin o arkadasa yaptigi yorum gercekten cirkefce idi. o arkadas yanlis yorum yapabilir sen neden ondan daha asagi seviyede bir is yapip o arkadasin acigini zayif noktasini bulup oyle acimasizca yuzune vuruyosun ki... yani bu olan normal mi her seyden once.
bir de konu sahipligi ev sahipligi gibidir misafirine iyi olmak hos davranmak zorundadin. ben boyle dusunuyorum. ve kendi cevresindeki ogretmenleri egitimsz kultursuz diye yorumlayan bir hoca hanimin,hadi biz yanlis yorum yaptik diyelim,daha hosgorulu daha absorbe edici daha mutedil karsilamasini beklerdim
Evet ben de bunu soruyorum işte..hayır benim anlamadığım yukuik arkadaşımızın üyeliğini pasifleştiren moderatorler neden onun sorduğu bir soruya saçma sapan sözlerle karşılık veren iki üyeyi pasifleştirmediler? neden bu adaletsizlik yaa??
yukiik arkadaşım üyeliğin aktifleşince o iki üyeyi şikyet et bakalım o zaman da pasifleştirmeyecekler mi? ve sonuç hakkında buraya konu açmanı istiyorum senden. eğer adaletsizlik devam edecekse biz de girmeyelim foruma o zaman.
Evet ben de bunu soruyorum işte..
Onu bu polemiğe sokan kişiler neden hala burada?
hayır benim anlamadığım yukuik arkadaşımızın üyeliğini pasifleştiren moderatorler neden onun sorduğu bir soruya saçma sapan sözlerle karşılık veren iki üyeyi pasifleştirmediler? neden bu adaletsizlik yaa??
yukiik arkadaşım üyeliğin aktifleşince o iki üyeyi şikyet et bakalım o zaman da pasifleştirmeyecekler mi? ve sonuç hakkında buraya konu açmanı istiyorum senden. eğer adaletsizlik devam edecekse biz de girmeyelim foruma o zaman. zira yarın birgün aynı adaletsizlik bizim de başımıza gelebilir ve bu çok sinir bozucu bir durum olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?