- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi smile smile
-
Burun kanadini kuculttu degilmi. Eski fotonuz varmi.Assagi tasik 6 ay oldu duzelse smdiye duzelirdi kac doktorla gorustm hepsi hatali bi islem oldugunu soyledi
Cok iyi anliyorum seni bende ayni seyleri yasiyorum kalkik burun delikler asiri gorunmedigi zaman guzel gorundugu zaman estetik bi gorunumde olmuyo zaten insn bende ayni durumdayim6 ay boyunca hep düzelecek diye bekledim artık umudum kalmadı. O kadar çok göz yaşı döktüm ki benim bu göz yaşlarım inşallah çıkar . Burnumu küçült demedim kaldır demedim küçücük yamuklugu düzelt başka bir şey istemem dedim . Hiç büyük bir istekle girmedim zaten güzeldi ne beklerim olacak. Allah'ım benim bu göz yaşlarımi sebep olanlardan çıkart
Burun kanadini kucultmek istemedi alt tasikligi aldi sadece ben kanadi kucultelim demistim keske yaptirmasaydimBurun kanadini kuculttu degilmi. Eski fotonuz varmi.
Eskiden boyle bi sorunum tabiyki yoktu kaldirildigi icin oldu .Burun kanadini kucultmek istemedi alt tasikligi aldi sadece ben kanadi kucultelim demistim keske yaptirmasaydim
geçmiş olsun canımBencede estetik olmadan bir daha dusunun bende cok pisman oldum saban celebiye oldum 6 ayim bitti karsidan deliklerim kocaman duruyo ve cok kalkik foto cekincek Olsam deliklerden ibaret gibi hic kalkik istemedigim halde bi miktar indi ama gene istedigim sekilde deil 2. Ayimda bi islem daha yapti ben cok istedim deliklerim buyuk duruyo diye oda bana alt kismini alalim diye onerdi disari tasik duruyodu delikler cnku haalada ole daha kotu oldu hem oyuntu kaldi deliklerin alt kisminda cok kotu oldu smdi baska doktorlarda yapmak istemiyor riskli diye 1 yili bekle diyo çoğu 6 ay gecmek bilmedi zaten hic kolay deil keske hic olmasaydim eskiden daha mutluydm bide sonra gosterdigimde bole oldu oyuntu diye sen istedin dedi mukkemel deyip durdu bole kalabilirmis ona gore sorun yokmus eskiden bole bi problemim yokken daha buyuk sorunlarim cikti hem madden hem maneviyen bitirdi beni bu durum
Tesekkur ederim hayir onlar saban beyin hastasi deil baska bi doktora ameliyat olmuslargeçmiş olsun canımbence 2 ameliyat geçtiği için burnum biraz daha geç iyileşebilir bana kalırsa kötübir görüntü yok sen onu bildiğin için gözüne batıyor az daha sabret bence daha da oturcak burnun ki zaten burun ucu çok hassas bir yer. Bu arada burada ki herkes Saban Çelebinin hastası mı
Merhabben bir buçuk ay önce ameliyat oldum size epey olmuş şişlikler tamamen indimi kesi yerim çok şiş moralim çok bozukEsabil Eker e oldum. Şu an eskisi kadar kötü değil burun ucunun şişliği ınerse güzel olabilir ama tabi şu an sis olduğu için bir tuhaf duruyor . Haftaya 6 ay dolacak benim. Kontrole gideceğim. Kalıp olarak güzel duruyor ama burun karşıdan bakınca sisliklerden dolayı güzel görünmüyor ucu incelirse güzel olabilir
Ay bırak o kiskancligina konuşmuş tam bir zırtapoz... hiç sevmedigim insan tipi. Estetik olmasan başka bir şeye mânâ bulurdu ruhu kötü. Estetikten öncede güzeldim,hayırdır bana mi laf çakıyorsun,senin benden fazla ihtiyacın var sende ol der lafı gomerdim :)Arkadaşlar gerçekten kötü bir burnunuz yoksa bu ameliyata girmeyin hayatınızı karartmayın. Bundan 3 ay önce ameliyat oldum. Ameliyat olurken ne kadar da mutluydum eskisinden güzel bir burnum olacak diye seviniyordum . Eski burnum güzeldi sadece kemerde hafif bir yamukluk vardı bu da sağdan ve soldan görüntümü etkiliyordu. Bunu kafama takıp ameliyata girdim ve 3 aydır her günüm kabus dolu. Bugün çok mutsuz oluşumun sebebi dün gece başımdan geçen olay. Dün gece nişanlımın yeğeninin doğum gününü kutlamaya gittik. Malesef küçük görümcem de vardı ve onunla hiç iyi anlaşamıyoruz. Hani okumuş da adam olamamış tabiri var ya onun canlı örneğidir kendisi. Bana laf soktu ben doğal güzelim , benim arkadaşlarım 8000 liraya ameliyat oldu onların burunları bile düştü. Bana sürekli estetikli olduğumu ve kötü bir ameliyat olduğumu sinsice iğneleyerek anlatmaya çalıştı .Kavga ettik ve günüm berbat oldu. Size tavsiyem bu tarz insanlar size bel altı vurmaya çalışacak onların eline koz vermeyin. Eski halinizi sevin ve mutlu olun. Gerçekten kötü bir burnunuz yoksa da bu saçma sapan ameliyatı olmayın.
Eski halinde yeni halinde güzel burun bariz dış inecekti, büyük ihtimal inmistirde. Dediğin doğru burun aşırı büyükse ya da aşırı yamuksa yatırılmalı. Senin önceki halin anormal bir burun değil ama üzülme yeni halinde güzel. Bir kas aldırırken bile yüzümüz simanız değişiyor hele ki burun bu ameliyat. Alışman zaman alır. Örümcek kafalı göründeki kafana takma içinede atma yapıştır lafı şaşa kalsın,taviz verirsen daha çok üstüne gelir. SevgilerArkadaşlar gerçekten kötü bir burnunuz yoksa bu ameliyata girmeyin hayatınızı karartmayın. Bundan 3 ay önce ameliyat oldum. Ameliyat olurken ne kadar da mutluydum eskisinden güzel bir burnum olacak diye seviniyordum . Eski burnum güzeldi sadece kemerde hafif bir yamukluk vardı bu da sağdan ve soldan görüntümü etkiliyordu. Bunu kafama takıp ameliyata girdim ve 3 aydır her günüm kabus dolu. Bugün çok mutsuz oluşumun sebebi dün gece başımdan geçen olay. Dün gece nişanlımın yeğeninin doğum gününü kutlamaya gittik. Malesef küçük görümcem de vardı ve onunla hiç iyi anlaşamıyoruz. Hani okumuş da adam olamamış tabiri var ya onun canlı örneğidir kendisi. Bana laf soktu ben doğal güzelim , benim arkadaşlarım 8000 liraya ameliyat oldu onların burunları bile düştü. Bana sürekli estetikli olduğumu ve kötü bir ameliyat olduğumu sinsice iğneleyerek anlatmaya çalıştı .Kavga ettik ve günüm berbat oldu. Size tavsiyem bu tarz insanlar size bel altı vurmaya çalışacak onların eline koz vermeyin. Eski halinizi sevin ve mutlu olun. Gerçekten kötü bir burnunuz yoksa da bu saçma sapan ameliyatı olmayın.
Bu nasıl doktor ya kasap mi bu . Burun deliklerinin altında cukur var resmen. ALLAH işini güze yapan doktorlarla karsilastirsinBencede estetik olmadan bir daha dusunun bende cok pisman oldum saban celebiye oldum 6 ayim bitti karsidan deliklerim kocaman duruyo ve cok kalkik foto cekincek Olsam deliklerden ibaret gibi hic kalkik istemedigim halde bi miktar indi ama gene istedigim sekilde deil 2. Ayimda bi islem daha yapti ben cok istedim deliklerim buyuk duruyo diye oda bana alt kismini alalim diye onerdi disari tasik duruyodu delikler cnku haalada ole daha kotu oldu hem oyuntu kaldi deliklerin alt kisminda cok kotu oldu smdi baska doktorlarda yapmak istemiyor riskli diye 1 yili bekle diyo çoğu 6 ay gecmek bilmedi zaten hic kolay deil keske hic olmasaydim eskiden daha mutluydm bide sonra gosterdigimde bole oldu oyuntu diye sen istedin dedi mukkemel deyip durdu bole kalabilirmis ona gore sorun yokmus eskiden bole bi problemim yokken daha buyuk sorunlarim cikti hem madden hem maneviyen bitirdi beni bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?