Estetik olmadan önce bir kez daha düşünün ! (Fotoğraflı)

Ben doktoruma hakkımı helal etmiyorum . Bugün tam 6 ay oldu. Hüngür hüngür ağlıyorum şu an mahvetti güzelim burnumu.ustelik 3 ay sonra düğünüm var revizyon olsam düzelmez 3 ayda böyle gelin olmayı düşünmek bile istemiyorum . Allah'ım nerden inandım da oldum bu doktora ameliyatı . Nişanlıma bakmaya utanıyorum artık .

6 ay boyunca hep düzelecek diye bekledim artık umudum kalmadı. O kadar çok göz yaşı döktüm ki benim bu göz yaşlarım inşallah çıkar . Burnumu küçült demedim kaldır demedim küçücük yamuklugu düzelt başka bir şey istemem dedim . Hiç büyük bir istekle girmedim zaten güzeldi ne beklerim olacak. Allah'ım benim bu göz yaşlarımi sebep olanlardan çıkart

Cok iyi anliyorum seni bende ayni seyleri yasiyorum kalkik burun delikler asiri gorunmedigi zaman guzel gorundugu zaman estetik bi gorunumde olmuyo zaten insn bende ayni durumdayim

Bir daha hiç girmeyeceğim bu siteye . Lanet olsun bu adamın adını gördüğüm güne. Ama mazlumun ahi kalmaz bilirim. Rabbim her zaman doğrunun yanında. Son kez uyarıyorum bir daha girmeyeceğim zaten güzel burundular estetik olmayı sakın düşünmeyin ya da çok iyi araştırın öyle olun . Sadece kemer sorunum var her doktor yapar demeyin ben mahvettim güzelliğimi . Sevdigim adamdan ayrılmayı düşündüm kaç kere ona haksızlık yaptığımi düşünüyorum çünkü. Hepinizin hakkında hayırlısı olsun. Hoşçakalın

geçmiş olsun canım bence 2 ameliyat geçtiği için burnum biraz daha geç iyileşebilir bana kalırsa kötübir görüntü yok sen onu bildiğin için gözüne batıyor az daha sabret bence daha da oturcak burnun ki zaten burun ucu çok hassas bir yer. Bu arada burada ki herkes Saban Çelebinin hastası mı

Tesekkur ederim hayir onlar saban beyin hastasi deil baska bi doktora ameliyat olmuslar

Arkadaşlar, öncesi sonrası fotoğraflarınızla birlikte doktorunuzun adını da yazarsanız benim gibi ameliyat olmayı düşünen diğer insanlar yanlış tercih yapıp hayatlarını mahfetmiş olmazlar. Yardımınıza ihtiyacımız var. Ayrıca öncesi sonrası fotoğraf koyup doktor ismi yazmak sizi yasal açıdan hiçbir zorluk veya külfet altında bırakmaz. Ancak doktora hakaret içeren ağır sözler etmeniz veya haksız yere itibarını bozabilecek yorumlar yapmanız durumunda dava açılabilir. Bunlarınestetik ameliyat olmayı düşünen bir avukat olarak belirtmekte fayda gördüm. Bu doktorlardan bu kadar korkup endişe etmenizi gerektirecek hiçbir durum yok. Tam tersi tıpkı ABD’de olduğu gibi yanlış uygulama (malpractice) yapan doktorların hastalarından çok ama çok korkması lazım. Çünkü hayatı mahvolan sizsiniz. Bize lütfen doktor isimlerini de verin. Burdan yazmamak konusunda kararlıysanız özel mesaj atmanızı rica ederim.

Merhabben bir buçuk ay önce ameliyat oldum size epey olmuş şişlikler tamamen indimi kesi yerim çok şiş moralim çok bozuk

Ameliyat öncesindeki burnunu estetikli hali sandım keske hiç yapmasaydın

Yeni halini ben ameliyatsız olan resim sandım cnm sen neden estetik yapmışsın anlamadım .estetiksiz halin zaten estetikli gibiymisss

Ay bırak o kiskancligina konuşmuş tam bir zırtapoz... hiç sevmedigim insan tipi. Estetik olmasan başka bir şeye mânâ bulurdu ruhu kötü. Estetikten öncede güzeldim,hayırdır bana mi laf çakıyorsun,senin benden fazla ihtiyacın var sende ol der lafı gomerdim :)

Eski halinde yeni halinde güzel burun bariz dış inecekti, büyük ihtimal inmistirde. Dediğin doğru burun aşırı büyükse ya da aşırı yamuksa yatırılmalı. Senin önceki halin anormal bir burun değil ama üzülme yeni halinde güzel. Bir kas aldırırken bile yüzümüz simanız değişiyor hele ki burun bu ameliyat. Alışman zaman alır. Örümcek kafalı göründeki kafana takma içinede atma yapıştır lafı şaşa kalsın,taviz verirsen daha çok üstüne gelir. Sevgiler

Bi cümle dikkatimi çekti eski halinizi sevin demişsiniz bunu şöyle değiştirmek istiyorum her halinizi sevin kusurlu ya da kusursuz bence burnunuz şimdi güzel eskidende güzelmiş o insanımsının dediklerini takmayın eskiden yamuk diye bel altı vurmaya çalışırdı şimdi ameliyatlı diye vuruyo demem o ki öyle insanlar sürekli saçma sapan konuşur ameliyatla düzelemeyecek insanlar da var diyin susturun takmayın da hiç

Bu nasıl doktor ya kasap mi bu . Burun deliklerinin altında cukur var resmen. ALLAH işini güze yapan doktorlarla karsilastirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…