- 20 Şubat 2016
- 305
- 80
- 48
- 32
- Konu Sahibi smile smile
-
Öncesinde iyi olan burunlarda bu durum oluyor maalesef kusurlu burunları daha iyi yapıyorlar ama kusur olmayınca kötü duruma getiriyorlar.önceki halinde burun ucu o kadar iyiki ben şaşırdım doğrusu.yeni fotoğraflar çok net değil gördüğüm kadarıyla kötü değil ama sizin önceki halide iyi olunca alışmak biraz zor olur haliyleİnanın değil eskisine çok beziyor ama bir tuhaflık var . Burun ucum eskisiden düşük burun ondan çirkin duruyor. Ben bunu ilk başlarda anlayamamıştım hep şişlikten kötü göründüğünü düşünmüştüm. Doktor burun ucuna muhtemelen yeteri kadar destek kıkırdak koymamış. Burun eskiden daha yüksekken şimdi o yükseklik gidince de burun ucu eskisinden düşük bir hal almış.
Kbb cimi yaptı ameliyatiEskiden burnum yüksekken burun ucum ince uzun görünüyordu gülümserken genişlerdi ama o çok yakısırdı şimdi gülemyorum bile burnum tuhaf bir hal alıyor
Bence gorumceniz sizi kıskanıyor.hiç ciddiye almayın mesafeli davranın.sizde onun moralini bozacak sözler söyleyinGörümcem olacak şahsiyet ondan dalga geçemeye çalışıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?