- 20 Şubat 2016
- 305
- 80
- 48
- 32
- Konu Sahibi smile smile
-
Eğer burnun problemli değilse pek olma derim. Güzel olan vardır illaki ama çok riskli bu ameliyat eskisinden kötü olma içine sinmeme durumu var. Ben her gün pişmanlık yaşıyorum bir gün bile iyi ki olmuşum demedim. Burun ucum incelirse ve eskisinden güzel olursa yine demem çünkü çektiğin strese inan değmiyor ve doktorlar fark ettiysen iyi burunları yapmayı beceremiyorlar. Kötüyse ol ama iyiyse ben olsam olmazdım. Diyorum ya keşke beni de birileri uyarsaydı . Bu forumda herkes çok kolay bir ameliyatmış gibi konuşuyor ama öyle değil inan ki . Herkeste şu algı var eskisinden kötü olacak değil ya ! Benim şu an eskisinin anca yarısı kadar güzeldir buraya attığım fotoya bakma tam karşıdan değil hafif yukarıdan çekim farkındaysan. Alttan ve karşıdan hiç iç açıcı değil görüntüm emin olabiirsin. Gülemiyorum bundan daha kötü ne olabilir ki ! Benim şu anki aklım olsa olmazdım . He burnun çok büyüktür çok kemerlidir veya çok sarkıktır yani kötü bir burundur ol derim illaki eskisinden güzel olur. Ama iyi bir burnu riske atmaya değmezmiş ne yazık ki bunu çok geç anladımgeçmiş olsun canım bence ilk attığın fotoyla şimdikinin arasınd çok büyük fark var gittikçe yüzüne yakışmış bence morini bozma bu süreç zor çünkü.. Bende ameliyat olmak istiyorum fakat senin yazdıklarından sonra bir acaba dedim benimde burnumda aşırı bir çirkinlik yok ama nefes problemimin yanında burun ucu düşüklüğü va hafif bir kemer var bayadır araştırıyorum bende doktorları faşan ama şuan bir acaba demedim değil korktum biraz
geçmiş olsun canım bence ilk attığın fotoyla şimdikinin arasınd çok büyük fark var gittikçe yüzüne yakışmış bence morini bozma bu süreç zor çünkü.. Bende ameliyat olmak istiyorum fakat senin yazdıklarından sonra bir acaba dedim benimde burnumda aşırı bir çirkinlik yok ama nefes problemimin yanında burun ucu düşüklüğü va hafif bir kemer var bayadır araştırıyorum bende doktorları faşan ama şuan bir acaba demedim değil korktum biraz
Eğer burnun problemli değilse pek olma derim. Güzel olan vardır illaki ama çok riskli bu ameliyat eskisinden kötü olma içine sinmeme durumu var. Ben her gün pişmanlık yaşıyorum bir gün bile iyi ki olmuşum demedim. Burun ucum incelirse ve eskisinden güzel olursa yine demem çünkü çektiğin strese inan değmiyor ve doktorlar fark ettiysen iyi burunları yapmayı beceremiyorlar. Kötüyse ol ama iyiyse ben olsam olmazdım. Diyorum ya keşke beni de birileri uyarsaydı . Bu forumda herkes çok kolay bir ameliyatmış gibi konuşuyor ama öyle değil inan ki . Herkeste şu algı var eskisinden kötü olacak değil ya ! Benim şu an eskisinin anca yarısı kadar güzeldir buraya attığım fotoya bakma tam karşıdan değil hafif yukarıdan çekim farkındaysan. Alttan ve karşıdan hiç iç açıcı değil görüntüm emin olabiirsin. Gülemiyorum bundan daha kötü ne olabilir ki ! Benim şu anki aklım olsa olmazdım . He burnun çok büyüktür çok kemerlidir veya çok sarkıktır yani kötü bir burundur ol derim illaki eskisinden güzel olur. Ama iyi bir burnu riske atmaya değmezmiş ne yazık ki bunu çok geç anladım
Ben de hafif kemer ve burun ucu düşüklüğünden ötürü ameliyat olmak istedim ve sonuç hüsran, gülünce karadeniz burunu gibi düşen burnumu özledim, hafif kemer alınsın dediğim doktor resmen burun sırtımı oydu incecik düz burnumu defalarca kez uyarmama rağmen kalın ve basık yaptı. Çok iyi düşünün ve doktor seçimini iyi yapın devlet özel farketmiyor, doktor çok önemli sizi anlaması için, emin değilseniz asla olmayın gülünce doğal eski sevimli haliniz olmuyor kesinlikle. Bakışlar bile çok değişiyor.
Biz seni uyardık artık gerisi sana kalmış iyice ört tart ona gore karar ver. Illa olucam dersen Doktoru iyi araştır ve sakın bu siteye güvenme. Ben bu siteden buldum doktorumu ne yazık kiKızlar valla bir acaba diyorum şimdi. Çok çirkin bir burnum yok yandan burun ucumla dudağımın orası biraz birleşik oda burun ucu düşüklüğümden dolayı gülünce burun ucum düşüyo birazsa s lik var o yüzdende nefes alamıyorum aslında sırf nefes için olaacağım olmuşkende deim şu problemlerimde bir gitse fena olmazama sizinde deneyimlerinizden bir koktum gerçektende zaten çok çabuk karar değiştiriyorum. İzmirdeyim ben Sezgin Öztürke olmak istiyo gibiyim ama onunda instada bazı yaptığı işlemleri beğenmedim ama iyi olanlarda fazla kararsizdım şimdi hepten kararsız kaldım..
neden gülemiyorsunuz şişliklerden dolayı mı?Gülemiyorum bundan daha kötü ne olabilir ki ! Benim şu anki aklım olsa olmazdım .
teşekkür ederim samimi yorumlarınız için ben bu siteye güveniyordum cidden artık temkinli yaklaşacağım herşey gönlünüzce olur umarımBiz seni uyardık artık gerisi sana kalmış iyice ört tart ona gore karar ver. Illa olucam dersen Doktoru iyi araştır ve sakın bu siteye güvenme. Ben bu siteden buldum doktorumu ne yazık ki
Gülüyorum da yüzüme yakışmıyor. Burnum eskisinden daha yamuk daha geniş . Insan bunun için estetik olur mu ? Eskisinin yarışı kadar güzel gülmek yüzüme çok yakışırdı ilk resme bakarsanız anlarsınız .neden gülemiyorsunuz şişliklerden dolayı mı?
sanki düzgün dikemediği için öyle durmuş gibi.bu deliklerin alt kısmını kasdediyorum ama orasımı böyle kalabilirmiş..gerçekten çok zor bi süreç..olup mutlu mesut gezende çokk.sıkıntı yaşayanda çokk.Bencede estetik olmadan bir daha dusunun bende cok pisman oldum saban celebiye oldum 6 ayim bitti karsidan deliklerim kocaman duruyo ve cok kalkik foto cekincek Olsam deliklerden ibaret gibi hic kalkik istemedigim halde bi miktar indi ama gene istedigim sekilde deil 2. Ayimda bi islem daha yapti ben cok istedim deliklerim buyuk duruyo diye oda bana alt kismini alalim diye onerdi disari tasik duruyodu delikler cnku haalada ole daha kotu oldu hem oyuntu kaldi deliklerin alt kisminda cok kotu oldu smdi baska doktorlarda yapmak istemiyor riskli diye 1 yili bekle diyo çoğu 6 ay gecmek bilmedi zaten hic kolay deil keske hic olmasaydim eskiden daha mutluydm bide sonra gosterdigimde bole oldu oyuntu diye sen istedin dedi mukkemel deyip durdu bole kalabilirmis ona gore sorun yokmus eskiden bole bi problemim yokken daha buyuk sorunlarim cikti hem madden hem maneviyen bitirdi beni bu durum
Evet belli bile olmuyor bana gore sorun yok dedi ondan oncede disari tasik duruyodu keske oyle kalsaydi gene ameliyattan once boyle bi sorunum yoktu kalkik oldugu icin bu sorun cikti hafif kaldirsaydi bukadar olmazdisanki düzgün dikemediği için öyle durmuş gibi.bu deliklerin alt kısmını kasdediyorum ama orasımı böyle kalabilirmiş..gerçekten çok zor bi süreç..olup mutlu mesut gezende çokk.sıkıntı yaşayanda çokk.
sanki düzgün dikemediği için öyle durmuş gibi.bu deliklerin alt kısmını kasdediyorum ama orasımı böyle kalabilirmiş..gerçekten çok zor bi süreç..olup mutlu mesut gezende çokk.sıkıntı yaşayanda çokk.
bu fotoda okadar belli değil ama öncekinde çok belli.çok geçmiş olsun sizede.ne umutlarla giriyoruz sonuç hüsran oluncada üzüliyoruz haliyle.Evet belli bile olmuyor bana gore sorun yok dedi ondan oncede disari tasik duruyodu keske oyle kalsaydi gene ameliyattan once boyle bi sorunum yoktu kalkik oldugu icin bu sorun cikti hafif kaldirsaydi bukadar olmazdi
Tesekkur ederim 6 ayi zar zor gun saya saya gecirdim smdide revizyon olacagi icin hem ucuk fiyatlar isteniyor hemde cogu doktor yapmak istemiyor riskli diye o bolge kolay kolay duzelmezmis duzelsede gene iz kalirmis cnkubu fotoda okadar belli değil ama öncekinde çok belli.çok geçmiş olsun sizede.ne umutlarla giriyoruz sonuç hüsran oluncada üzüliyoruz haliyle.
anlayabiliyorum sizi,bende doktorum düzelteyim der diye bi umut 6.ayın dolmasını bekliyorum ama bi arkadaşla görüşmüştüm bu burunda bişi yok demiş yapmamış.muhtemelen banada öyle deyip geçiştirecek hiç umudum kalmadı.korkuyorumda yapsa bile daha mı kötü olur memnun kalır mıyım diye.ya herkesinki olup bitiyo evrim geçiren var,10 yaş gençleşen var..bide bizim gibi sotunlu olanlar..Tesekkur ederim 6 ayi zar zor gun saya saya gecirdim smdide revizyon olacagi icin hem ucuk fiyatlar isteniyor hemde cogu doktor yapmak istemiyor riskli diye o bolge kolay kolay duzelmezmis duzelsede gene iz kalirmis cnku
Aynen millet evrim geciriyor sans isi birazda bence ayni doktora bidaha umut etme zaten yapicak olsa ilk basta yapardi beyenmedigini soyleyince anlayisla karsilamiyolarda zaten senin ne sorunun vardianlayabiliyorum sizi,bende doktorum düzelteyim der diye bi umut 6.ayın dolmasını bekliyorum ama bi arkadaşla görüşmüştüm bu burunda bişi yok demiş yapmamış.muhtemelen banada öyle deyip geçiştirecek hiç umudum kalmadı.korkuyorumda yapsa bile daha mı kötü olur memnun kalır mıyım diye.ya herkesinki olup bitiyo evrim geçiren var,10 yaş gençleşen var..bide bizim gibi sotunlu olanlar..
haklısın bende anlayışla karşılayaağını sanmıyoum tahminim geçiştirip yollayacak.benim kemer kısmında çıkıntı ve burrun ucu ve sırtının ayrı durması.yani ucu uzun gibi bi değişik duruyor.yani bunu anlamaması görmemesi imkansız ama uğraşmak istemeyecektir.Aynen millet evrim geciriyor sans isi birazda bence ayni doktora bidaha umut etme zaten yapicak olsa ilk basta yapardi beyenmedigini soyleyince anlayisla karsilamiyolarda zaten senin ne sorunun vardi
Bencede benmde ameliyat sonrasi hafif bi kemer kaldi onada milimetrik yapamiyoruz dedi doktorun kimdihaklısın bende anlayışla karşılayaağını sanmıyoum tahminim geçiştirip yollayacak.benim kemer kısmında çıkıntı ve burrun ucu ve sırtının ayrı durması.yani ucu uzun gibi bi değişik duruyor.yani bunu anlamaması görmemesi imkansız ama uğraşmak istemeyecektir.
Bence o kadar rahatsiz edici bir goruntu yok. Siz cok incelediginiz icin rahatsiz oluyorsunuz. Ayrica burun ucunu kaldirmasida iyi olmus zaten inecek burun ucunuz. Alci varken banada cok kalkik gelmistiEvet belli bile olmuyor bana gore sorun yok dedi ondan oncede disari tasik duruyodu keske oyle kalsaydi gene ameliyattan once boyle bi sorunum yoktu kalkik oldugu icin bu sorun cikti hafif kaldirsaydi bukadar olmazdi
Assagi tasik 6 ay oldu duzelse smdiye duzelirdi kac doktorla gorustm hepsi hatali bi islem oldugunu soylediBence o kadar rahatsiz edici bir goruntu yok. Siz cok incelediginiz icin rahatsiz oluyorsunuz. Ayrica burun ucunu kaldirmasida iyi olmus zaten inecek burun ucunuz. Alci varken banada cok kalkik gelmisti
Eve gelene kadar burun ucu indi. Delikler gozukmuyor karsidan ama daha da insin istemiyorum. Birde o izden sag burun deligimde bende de yara kabuktantan kaldi zamanla duzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?