Maalesef hayatimin hatasini yapip estetik oldum. Istedigimin yanindan bile gecmeyen bir burunla bas basa kaldim. Terapi aliyorum, kendimi toparlamaya calisiyorum. Iyi olur muyum olmaz miyim elbet olurum bir gun.. estetik, dolgu, botoks hepsinin komplikasyonlari var. Hepsi aslinda bir noktada zararli. Bu bize neden hep iyi olarak lanse edildi? Bircok doktor yapan yapamayan hepsi nasil olurda bu sektore yonelebilir? Bunlarin egitimi, kontrolu vs yok mu? Ameliyat oncesi konusuyorsun soyle boyle olacak, cikiyosun bambaska bir sey yapmis. Mesela bize ne doktorun tarzindan... instagramdaki gorsellerden zaten bir sey anlasilmiyor ki.. yalnizsan, cevrende hic estetik yaptiran biri yoksa doktora gidip anlatiyosun ben dogal istiyorum yapabilir misin yaparim diyor. Ama barbie yapiyor. Kavis istemiyorum diyorsun kavis yapiyor. Kalkik istemiyorum diyosun kalkik yapiyor. Bunlar nasil agir travmalar mesela ben anlayamiyorum. Her sey bu kadar para olmus olabilir mi? Biraz bakilsa, her sey kuralina gore olsa, doktorlar yapamayacagini soylese, tarzini anlatsa.... bunlar cok mu zor? Gittikleri yere kadar gidiyorlar, en son birisinin basina bir sey geliyor Allah korusun, oluyor, buyuk bir zarar oluyor sonra birazcik bir seyler yapiliyor. Ya goz var nizam var, yapamayan, dikis dahi atamayan doktorlar nasil olurda estetik sektorunde calisabilir? Yahuu estetik dikis atamiyorsun sen, yuzun tam ortasinda iz birakiyorsun... nasil olur da utanmadan devam edebiliyorlar anlamiyorum. Yapay burun demek mukemmel burun demek degil mi mesela? Bir doktor yapay burun yapiyorsa yamuk yapmamali, dikisleri estetik atmali, barbie burnu yapiyorsan duzgun yapacaksin. Dogal burunda siritmaz yamukluk, egrilik o da duzeltilmeli ama hem yapay hem yamuk hem egri hem kusurlu... bu insanlar nasil aliyor estetik belgelerini ben anlayamiyorum.