estetik sonrası burun derisi

darks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
160
60
98
arkadaşlar estetikten sonra burun derisinde yağlıklı gözenekli siyah nokta oluşuyor ne zaman düzelir ve geçer normal bi burun gibi gözükürkafamçokkarıştı

arkadaşlar estetikten sonra burun derisinde yağlıklı gözenekli siyah nokta oluşuyor ne zaman düzelir ve geçer normal bi burun gibi gözükürkafamçokkarıştı

Benim burnumdada oldu ama siyah noktadan ziyade yağlanma oldu bir de her duş aldığımda burun derim soyuluyor ve ben korktuğum için fazla elleyemiyorum elimle masaj yaparken o derilerin bir kısmı dökülüyor. Ne zaman burnumuza dokunabiliriz, rahat rahat temizliğini yapabiliriz o zaman gider bu yağlılık ve gözenek tıkanması:sinifsinif:

Bende sinir oluyorum bu derilere ve bu soyulmadan dolayı çok sert tenim ne zaman gecicek? Ne zmn peeling vs yapabiliriz?

Bende sinir oluyorum bu derilere ve bu soyulmadan dolayı çok sert tenim ne zaman gecicek? Ne zmn peeling vs yapabiliriz?

1.ayı doldurduktan sonra duzelmeye başlıyo ama neyazıkki hiçbizaman eskisi gibi olmuyo yani herzamankinden daha cok bakmamız gerekiyo cildimize yoksa hemen doluyo gozenekler yada bende oyle oldu

Atel alındığında benim burnumda da kocaman sivilce gibi şeyler vardı ve yağlanmıştı. Ama birkaç hafta içinde düzelmişti..

benmde sıyah noktam coktu hepsını sıktım dayanamadm:) dmdı burunumn kenarında yıne war sıkıorum onlarıda yuzumde buyuk sıwılceler ckmaya we ızlerı gtmemeye basladı sıyah nokta cogaldı 3 ay oldu olalı amelıyat bu normal bısy mıdır ya?

1.ayı doldurduktan sonra duzelmeye başlıyo ama neyazıkki hiçbizaman eskisi gibi olmuyo yani herzamankinden daha cok bakmamız gerekiyo cildimize yoksa hemen doluyo gozenekler yada bende oyle oldu

yandım o zaman ben cok istikrarlı degılımdır acıkcası bakım konusunda ....tesekkur ederım cnm..

Son düzenleme:

sıktıgına ınanamıyorum benımde aklımdan gecmıyor degıl ama sanırım korkuyorum sonucda cok da yenı amelıyat 1 ay oldu...yoksa degıl mı valla bu sabırsızlıgımız ne zaman bıter arkadaslar en ıyısı sız bana onu soyleyın

bende sıktığına inanamıyorum:) ben bişey olcak diye ellemeye korkuyorum:18:

Benim cildimde çok kuru siyah nokta nedir bilmezdim ama ameliyattan sonra neymiş çok iyi öğrendim.siyah nokta temizlemek için peeling jeller var onunla hafifçe masaj yapıp ılık suyla yıkayınca çok iyi etkisi oluyo tavsiye ederim.

walla sıkmamak elde degıldı sıyah sıyah cıddı anlamda gorunuyrdu bende sınırlndım sktm smdı daha az war bende sıyah nokta gıderıcı vede tonık kullanıorum smdı ıyı gelıo bıraz da yuzumdekı buyuk sıwılcelere anlam weremıorum sabahları kalkıyorum burnuma zeytnyag dokmuslr gbı :d

Burun bandı kullansak? Ne olur ki? Bı de peeling için ne kadar süre gecti ameliyattan sizin?

benım estetık sonrası burun derım bıraz sarktı yanı gevsedı sıkı durmuyor eskıden daha sıkıydı sızdede boyle olan varmı acaba?

askask ben de sarkma dıe bırsey olmadı sıyah noktaya gelınce bnde de olmustu kızlar sanırım burun kapalı havasız kaldıgında sonra azaldı yok denecek kadar azaldı hatta ayrıca burun derısının soyulmasına gelınce benım 2 ayı gectı ama hala hafıften soyuluyor evet cok ınce ama rahatsızlık verecek kadar deıl ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…