estetik sonrası burun derisi

bende siyah nokta doldu ve hiçbir şey fayda etmedi. gecici bile olsa, banttır şudur çıkmıyor ya bi türlğ

burnumun ustundekı sıyah noktalar azaldı fakat yuzumde buyuk sıwılceler cıkıyor hep 5.ayıma grdım ya hala bole olması normal mı ılk 2 ay sıwılce falan yoktu sımdı bı sıwılce cıkıo degerlerı zıyaretıne gelıor mubarek cıldım cok bozuldu normalde bılmem ben bı sıwılcem olsun napcam bole ya uyuz olmaya basladım cok taktım

bende siyah nokta doldu ve hiçbir şey fayda etmedi. gecici bile olsa, banttır şudur çıkmıyor ya bi türlğ

canım siyah noktalar belli değil ama burnun çok güzel olmuş canım benim maşallah hep öyle güzel gülümse, sana çok yakışıyor gülümsemek ...

kızlar herşeyi ameliyata bağlamayın ilk 3 ay etkileri görülür sonra hepsi geçer. belki adet dönemine girmek üzeresin belki bir şeye farkında olmadan stres yaptın kafana taktın üzüldün, belki sigara dumanı içinde kaldın buyuk şehirlerde hele egzoz dumanları vs, belki cildini iyi temizlmedin. herşeyi ameliyata bağlamayın mükemmel bi burnunuz oldu sonuçta ben 1. ayımdayım yuzumde patlamaya hazır mayın tarlası gibi gene de şikayet etmiyorum geçecek sonuçta yıkıyorum temızlıyorum geçecek hepsi

ya kızlar, birkaç gündür burnumun üzerinde küçük kırmızımsı sivilce gibi şeyler çıkıyo, bunu geçirecek bişey var mı,,,, off ya tam olarak burnumun üst derisini yıkıyamıyorum diye mi oluyo acaba, napabilirim.öffff bi bu eksik ti

ben yıkıyorum su gecırıyorum ustunden bence yıkarsak gecıcektır benımde kabuk soyuyor burnum

ıste sıkıntı ılk aylar bısey yoktu sonrasında basladı kı adet donemınde dglm bı sıwılce cıktı ıkı ay ızı gecmedı yuzum pusur pusur we amelıyattan snra aldıgım kıloda cabası malesef amelıyata baglıorum bunlada kalmadı amleıyttn snra yedgm antıbıyotıkler yuzunden mantar oldum doktra gttm o soledı uzun sure yedgn ıcın bole etkısı olmus dedı anlıcagn bu amlıyat mawettı benı umarım hersey duzelır benm 5.ayım bu

Normelde ben ergenlikte bile sivilve çıkarmamıştım ama şuan anlımda küçücük mini minnacık sivilceler var burnumdaki bant çıktığında eve geldim üstündeki kabukları güzelce soydum oda yetmedi kalktım yıkayıp hafif hafif kese bile yaptım ve şuanda gayet iyi görünüyo

Öncelikle çok geçmiş olsun Ameliyattan sonra T bölgesinde aşırı yağlanma oluyo bu kesin oda doğal olarak sivilce ve siyah nokta çıkmasına sebep oluyo. Yüzündeki yağlanmayı dengeliyebilecek sabunlar var kullandın mı bilmiyorum canım ama işe yarıyo bende. Bu arada ameliyattan sonra ne kadar süre antibiyotk kullandın ?

Bı sivilce bı siyah nokta hergun bı başka taraf sis burnumun ucu top gibi 2. Ayım bitti valla su 6. Ayı iple çekiyorum ben kızlar....aramızda belki 2. 3. Ameliyatı olanlar var valla helal olsun sürekli bekliyoruzz sabrediyoruz....

evet bende kabukları soydum ve sık sık burnumu silip yıkıyorum şuan sıyah nokta yok umarım çıkmaz

1 ay kullandım antıbıyotıgı canım peelıng etkılı sıyah nokta temızleyıcısı kullanıorum ustune tonık kullanıorum normalde ck yaglı t bolgem zaten benm ama sıwılcem olmazdı koca koca cıkıo bıde ızıı gecmıor dokunmuorum ama putur putur ya onerebılcegn bı sabun warmı

ben amvayın yuz temızleyıcısı ve çok amaçlı kremını kullanıyodum.bandajlarım açıldıgından berı yıne devam ettım..ılk açıldıgında burnum fena yaglı ve kabuk kabuktu 2 gundur epey duzelme var..sık sık yuzumu yıkıyorum burnumada su tutuyorum

kızlar acil yardımınızı bekliyorum burun ameliyatı olalı 1 ay oldu ve en arkadaki dişim çürüdü çok canım yanıyor. ama dişçiyede gitmeye korkuyorum çünkü burnum yeni yapıldı ve doktorda 1 saat ağzım kocaman açık kalacak ve oraya o aletle işlem uygulanacak mimik bile yapamıyorum zaten ağzımı da çok açamıyorum hele çürüğü temizleyen alet tüm kafayı sarsıyor sanki nette bununla ilgili bilgi bulamadım acil yardım

Canım benim daha 1 ay olmadı ama gayet iyi gülüyorummmm Bir sakıncası yokturr bencee ama sen doktorunu ara sor istersen.

antibiyotık icin bir ay fazla degılmı ya ben bı kutu bıtınce yanı bır hafta sonra bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…