estetik sonrası burun derisi

Bende herhangi bir sarkma olmadı açıkcası hatta bir bucuk ay oldu ameliyat olalı hala sisliklerden botoxlu gibiyim :)

Son düzenleme:
merhabalar bende burun estetiği oldum sakın burnun üstündeki siyah noktaları sıkmayın kemikte çökme olabiliyor bende güzellik uzmanından öğrendim zaten ilk sorduğu estetik varmı? bence 2 sene dokunmayın.zaten havalar ısınıyor güneş ve deniz suyu temizleyecektir geçmiş olsunn...

ya kızlar burnunuza dokunmayın diğer yerlerdeki sivilceleri sıkın bu arada evet ya şu burnun üst kısmının yağlanması çok kötü, çok dokunup soymak da istemiyorum ama geçsin artık ya ...

ya 3.haftamdayım burnum hamur gibi ve pütür pütür korkudan dokunamıyorum yani tam yıkamakta bıle zorlnıyorum sanki başkasının derisi ve burnu bişey dicem bu yapışkanları nasıl rahat cıkarabılırım derimde soyuluyo gıbı ayrıca bepanten suruyorum ıyı gelır mı

canım benimki 40 günü geçiyo ve deiğin gibi ben de tam olarak yıkıyamıyorum, canım o derideki tabaka ne sürersen sür mutlaka soyuluyor,ölü deri zaten soyulup dökülsün yenisi gelsin
bide evet bana da söylemişlerdi bepanthen iyi geliyomuş ama ben kullanmadım, bide yapışkanları ben hafif ıslatmıştım o zaman daha rahat çıkmıştı, kolay gelsin canımmm

ya arkadaşlar ben burnumun içini okyanus suyuyla temizliyorum fakat dikişlerin olduğu yer varya(dikişlerim alında 1 hafta önce bu arada) işte o burnumun giriş kısmında bi doluluk var sanki sertlik gibi ordakiler kabuk baglamış yara mıdır yoksa iç kısımda bulunan dikiş midir? off çok kafaya taktım ya yani burnun uç kısmı varya orası işte girişte sizde nasıl temızlerken falan size de böyle oldu mu bi de dikişlerim alında ama içerde mavi bi ip gözüküyo

canım hiç canını sıkma benim burnumun tam ucunda vardı dısarı sarkmış mavi bir ip makasla azıcık keserek idare ettim sakın çekme ipin old yere yumusatıcı krem sür inan zamanla kendiliğinden düşüyor eğer seni çok tedirgin ediyorsa doktoruna danış ben gece aramıştım korkumdan hepsi geçicek ve inş güzel bir burna sahip olacaksınız ...yanlız sunuda belirtiyim ben bunu estetik olmadan önce duymustum ben olalı 3 sene oldu ama bir kere yaptıran sürekli baska estetik yaptırmayı düşünmeye başlıyor bende de öyle oldu şimdide yanaklarımı dolgunlaştırmak istiyorum çünkü kilo verince direk yüzüm küçülüyor bakalım sizde böle bir his olacakmı ama bende 1 sene sonra olmaya başladı...

bende aynı dertten müzdariptim arkadaşlar ama şuan sebamed in akneli ciltler için beyaz bi sabunu var onu kullanıyorum o kurutuyo böyle biraz üzerinede bepanthen yağsız olanı ama ondan azcık sürüyorum bütün yüzüme çok iyi geliyor sivilcelerim azaldı izleri yok oluyo hemde sivilce çıkmıyor siyah noktalarımda azaldı ufaldı ama tamamen yok olmadı tabi :2:

Ameliyat olalı 4 hafta oldu. İlk haftalar siyah noktalar çok fazlaydı. Yıkadıkça geçti. Şimdide sivilceler var. Napıcam biliyorum. :)

bende temizleyici süt ve tonikle hafif hafif pamukla temizliyorum üstünede bepantene plus krem sürüyorum gayet iyi geliyor tabi kenarlardaki hafif soyulmaları saymazsak :)

sabah aksam gul suyu kullandım sıze yazdıktan sonra ....ben baya faydasını gordum...acıkcası burnuma su anda ben hıc nemlendırıcı kullanmıyorum cok yaglı zaten....bepanten merhem kullandım soyulurken cıldı yenılenmesıne yardımcı olsun dıye kullandım ve soyulma dısardan kotu durmasın dıye ...faydasını gordum ama onu da cok kullanmak yaglı cıltlerde sıvılce olusturabılecegı ıcın kestım....10 gun sonra 2. ayım olucak her gun bır farklılık oluyor ...burnumun ucu cok sıs hala top gıbı ınıcek ınsallah...

Ameliyat olalı 4 hafta oldu. İlk haftalar siyah noktalar çok fazlaydı. Yıkadıkça geçti. Şimdide sivilceler var. Napıcam biliyorum. :)

aynen benimde öyle zaten amelıyatta cıldımız zarar gormesın dıye bır suru ılaçlar usruluyor ve ilk hafta yıkanamıyorsunuz anca bant cıktıktan sonra yuz yıkanabılıyor 2 hafta o yıkanmamış suratla durduk normaldir
hele benim saçlarımm aman aman ne sürdülerse yapışşş yapışş 3.yıkamada falan geçti o yağlılık hissi
şu yaşıma kadar bir gun bile kepegim olmamıştı benim kepek nedir gördüm hayatımda bi şapka bone gıbı bişey taksalar nolur sanki ve inanır mısınız o kadar cok döküldü ki saçım

Son düzenleme:
benimde saçlarım turuncuydu :) yıkayınca geçti allahtan

herkese takıyorlar da yinede ön kısıma tentürdiyot sürüyorlar

ben uyandıgımda tertemızdım valla hıc bısey gormedım...oncesındede zaten amelıyathane kapısında bılmedıgım bı yerde bılınc gıttı hıc bısey hatırlamıyorum..

benimde saçlarım turuncuydu :) yıkayınca geçti allahtan

bende fön falan çektirip gitmiştim hastaneye ameliyattan sonra saçımın bir tarafı bozulmuş ve çok sertti kardeşim turuncu olmuş saçların dedi:)Ozmn anladım neden öle oldugunu yıkayınca geçti ben,mde,yüzümde kalanlar olmuş annem temizlemiş ben hatırlamıyorum:))

Benimde uyandığımda hiç bişi yoktu suratımda annem ben uyurken temizlemiş sağolsun :) saçlarımdada bişi yoktu ama 1 hafta boyunca inanılmaz derecede çabuk yağlandı cildimi sölemiyorum bile yarım saatte bi ıslak mendille siliodum ama çıkmıyodu resmen neyseki azaldı artık sadece uyandığımda oluyo ama şöyle güzelce yıkamak istiyorum artık :84: Bandajlar çıktığında da siyah noktalarla uğraşcam bide umarım çok fazla olmaz ayy ne zahmetli şeymiş ya :93: ayrıca ben 2. günden sonra saçlarımı anneme yıkatmaya başladım normalde saç takıntım var ama bu kadar olcağını düşünmemiştim o halde bile yıkattım ya korktum kendimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…