estetik sonrasi burun kemerinde cukurluk

psikolojikdanisman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
59
13
Arkadaşlar daha önce eğrilik için başlık açmıştım. Aslında bu durumu çok önce fark etmiştim. Sol burun kemerim sağa gore çok yumuşak. Öyle ki biraz bastrsam içeri gömülecek. Nerdeyse kemik yok gibi. Sağ kemerim ise oldukça normal kemik yukardan başlayıp normal iniyor. Ancak solda nerdeyse kemik yok. Sisler indikçe tam asimetri olacak diye korkuyorum.LLütfen aynı durumu deneyimleyenler yardımcı olabilir mi :KK43:

Ne kadar oldu ameliyat olalu..söylediğiniz gibi ddokununca bile hissedilir bi ffarkvarsa dra sorun mutlaka..daha önce sordunuz mu onemli olan dr ne diyor

Fotoğraflarda ne adar belli blmiyrm ama özellikle sol açıyla fotoğraf aldigimda çökük kötü bir görüntü oluyor

Eklentiler

• IMG_20150815_171713-1.jpg
    IMG_20150815_171713-1.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 579
  • IMG_20150815_171258-1.jpg
    IMG_20150815_171258-1.jpg
    13,4 KB · Görüntüleme: 382
Psikoljikdanisman resimde cokuk belli degil yallniz cizgi gibi bir iz var o ameliyattan sonra mi oldu orasi mi cokuk cunki bendede ole bisey var o yuzden soruyrum

Fotolarda cok kotu bir gorunum yok caninizi sikmayin. Bazi burunlarda biraz daha fazla torpulenme olabiliyor maalesef. Ameliyat videolarini izlerseniz cok da az rastlanan bisi degil sanirim. Insallah toparlar kizlar birkac aya burunlariniz :) ben bu yuzden ultrasonik yaptirayim diyorum doktorla da gorustum daha duzgun kesiyormus.

X