Estetik takıntısı olan bir erkekle ömür gecermı?

Göğüslerine laf ettiğinde "göğüslerim küçük, tıpkı senin bazı kısımların gibi" de. Sonra da şaka yaptım de geç. Özgüvenini sars onun. Saçın ne öyle çim adam gibisin de. 250 binlik araba aldın ama araba senden daha yakışıklı arabaya yakışmıyorsun de. Sonra da ıı düşündüm de 250 bine ev almayıp araba alan bi zihniyetle devam edemem daha fazla çünkü evi olmayıp 250 binlik arabaya binen bi adam zeki değildir ve zeki olmayan erkek midemi bulandırır de.

Bunun hastaligi var hamileligi var, yas almasi var.
Insan illa ki gencligindeki guzelligine sahip olmuyor.
Genclikteki isilti cok baska.
O yuzden bu adam seni aldatir.
Hata yapip bu adamla evlenme.

Ömür gecer mi bilmem ama o paraya ev almayip araba alan kişi zaten sizinle ayni hayalleri kurmuyordur bana kalirsa. O tarz insanlar zor evlenir başak burcu degildir insallah:)

Genellikle zengin adamlarda var bu dis gorunus takintisi...senin sevgilin de oyle anlattigin kadariyla...hep suslu puslu bi bayansan sorun yasamazsin...ama bana daral gelirdi...

İşte böyle tiplerin yanında durup her dediklerine he dedikçe böyle it kopuk takımının kıçı havalanıyor.
ben senin gibi tiple olamam deyip bassan tekmeyi bak nasıl akıllanacak ama işte öyle özgüvenli kız pek yok.
buralarda konu açarsın sonra yok göğüs yok bakım.. yataktan kalkmış halini bile güzel görecek adamla evleneceksin bu tiplerle değil. böylelerini şutlayın gitsin...

Tam bir ergen kafası,

Canını sıkma canım bu tipler evliliği düşünmez zaten, sende kafanı bunlarla meşgul etme anın tadını çıkar :)

Düğün sabahı makyajsız görünce soğur bu.
Kesinlikle ömür geçmez.
Evlilikte insan ne fena tiplere giriyor. Hastalığı var, yorgunluğu var.
Sürekli fıt fıt eder falan.
Uzak durulası

Valla zor. Süslensen de püslensen de sürekli eleştirecek bir şey bulur . İnsanı bunalıma sokar böylesi siz de onu sürekli eleştirin bakalım ne yapacak .

Erkek arkadasinizin tipini merak ettim
Boyle bir erkekle hayat gecmez. Bakimsiz halinizi gorse dalqa gecer, uzer sizi. Hastalandiginizda yuzunuze bile bakmaz. Boyle erkeklerin gozu hep disarda olur.

Hayatta gelemem surekli suse puse. Hayir evlensende biyere kadar giderde hamileyken cok zor bilemiyorum.

Kendisini merak ettim ben cidden

Bir Kenan İmirzalıoğlu karizması var mı? Ne bileyim Bi Burak Özçivit bakışına sahip mi? Kıvanç Tatlıtuğ gibi asil mi?

Yoksa sırf parası var diye mi bu havası?

Kültürü nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…