Estetik takıntısı olan bir erkekle ömür gecermı?

bulusunca ne konusuyorsunuz bu iki boyutlu varlikla yaa? ayy ben depresyona sokardim valla adami.
pisicik istiyo o. o tipleri isteyenlerin psikolojisi malum goruyoruz haberlerde bence topuk topuk topuk

Olmaz. Benzer davranan biri vardı hayatımda. Uzaklaştırdım. Çok da iyi yapmışım arkasından eşimle tanıştım :)

olmaz.. yol yakınken u dönüşü yapın arkanıza bakmadan kaçın.

Evettttttttt nerden bildinki?
Ben de oğlak olduğum için çıktı böyle tipler karşıma bazı boğalar çok iyi ama birini çok güzelsin ama zayıfla seni anneme göstereceğim dediği için bıraktım makyaj yap diyordu sürekli.
İyiyken güzel ilken herkes Yanımda kötü günümde adam lazım zuppe bize gelmiyor bacım.

Doğum yaptın kilo aldın mesala napcaksın sana çok çirkin derse yada meme kanseri oldun memen alındı nolucak vicdanlı olması lazım hayatın ne getireceği belli olmaz sevgide güzellikle olmuyor seni sevseydi zaten aşağılamazdı

Kızlar annemede anlattım oda sinir oldu bana ıyı dusun dedı ..
250 milyara araba aldı bende ona 100 mılyar daha üzerıne katıp ev alabılırdın dedım
Bana dedıkı alırsam en ıyı semtlerden bırınde alırım o evde 1-1.5 trilyondan baslar ben senın oturdugun semtte oturamam sen oturursun ama ben yapamam herseyın en ıyısı olmalı benım felsefem bu dedi
Bende sogudum acıkcası bıraz kılo alsam hemen benden ayrılır
Bunları söyledıgımde senı sevıyorum sen benım kadınımsın dıyo
Bir kez ayrılalım dedım bana senı vururum dedı manyak sevıyormuş
Hem sevıyor hem aşalıyor nasıl bşr sevgı anlayısı ben anlamadım

Bu adamin kariyeri nedir?
Bizim ia yerinde var boyle biri hic bir seyi begenmez her seyi elestiri kendi icinfeki ezikligi oyle kapatmaya calisir.kurumdaki tek unv.okuyamamis kisi herkeisn okudugu bolumu elestiri.yaptigi isi projeyi elestiri.onune gelenden borc ister is cikisi bedava araba ara otobuse binmemek icin ama kendini eve birakanlarin arabasinida elestirir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…