- Konu Sahibi deryadeniz-99
-
bazı yay erkeklerinde. Var dimi düzgün insan buluşta zillisini ariyor.çevremde var öyle müzmin bekarlarYay burcumudur nedir bu adam...o seni değil bakımlı olmanı seviyor
Gibi ye gerek yok. Adam sapık.Canım valla bılla fake degıl
Örnegın bulusmaya gelecek benı arıyor en guzel kıyafetlerını gıy makyaj yap cok guzel gorun bana lutfen dıye yalvarıyo
Sonra arabasının içini böyle böyle yapsam dahamı estetık olur dıyo adam sorunlu gubı
Böyle bir adama bir sn dayanamam.Eskı nısanlısı 90 -60-90 mıs ben kucuk boyutluymusum falan
Ee dedım burakmasaydın ozaman sende ama senı sevıyorum dıyo
bulusunca ne konusuyorsunuz bu iki boyutlu varlikla yaa? ayy ben depresyona sokardim valla adami.Erkek arkadasım guzellıge cok takıntılı cok bakımlı ve guzel gorunmemı ıstıyor hep
Ama bu benı rahatsız etmeye basladı sürekli bakımlı süslü olamamkı
Zaten cok havalı kımseyı begenmıyo
Araba aldı 250 mılyara bende ev alsaydın ya dedım yok alırsa lüks yerlerde alırmıs
Herseyın en ıyısı olurmus olmazsa hıc olmasın mıs gözü cok yukseklerde
En basiti bir kadın esmerse o kadın sansını kaybetmısmıs cok zor begenıyormus beyefendı
Acaba dıyorumkı bu adamla evlılık olurmu? sonucta herzaman guzel kalmayacagım?
Birde bana en son göğüslerin küçük dedı? Benı asalıyorsun dedım ne alaka ben sana bayılıyorum dedı
Arkadaslar bu adamla evlılık olurmu? Güzellıgım gıtse sankı bırakacak benı?
Hay ağzına sağlık. Ezikliklerini böyle kapatmaya çalışır bu tipler..Böyle bir erkekle evlenilmez,arkadaş olunmaz,iş ilişkisi kurulmaz.
Şahsen ben adam yerine bile koymam,şekilci etiket meraklısı bir ziyan tip...
Erkek arkadasım guzellıge cok takıntılı cok bakımlı ve guzel gorunmemı ıstıyor hep
Ama bu benı rahatsız etmeye basladı sürekli bakımlı süslü olamamkı
Zaten cok havalı kımseyı begenmıyo
Araba aldı 250 mılyara bende ev alsaydın ya dedım yok alırsa lüks yerlerde alırmıs
Herseyın en ıyısı olurmus olmazsa hıc olmasın mıs gözü cok yukseklerde
En basiti bir kadın esmerse o kadın sansını kaybetmısmıs cok zor begenıyormus beyefendı
Acaba dıyorumkı bu adamla evlılık olurmu? sonucta herzaman guzel kalmayacagım?
Birde bana en son göğüslerin küçük dedı? Benı asalıyorsun dedım ne alaka ben sana bayılıyorum dedı
Arkadaslar bu adamla evlılık olurmu? Güzellıgım gıtse sankı bırakacak benı?
Hay ağzına sağlık. Ezikliklerini böyle kapatmaya çalışır bu tipler..
Ben de oğlak olduğum için çıktı böyle tipler karşıma bazı boğalar çok iyi ama birini çok güzelsin ama zayıfla seni anneme göstereceğim dediği için bıraktım makyaj yap diyordu sürekli.Evettttttttt nerden bildinki?
sende pipin kucuk deCanım öylede bana göğüslerin küçük dedı bir kac kez
sende pipin kucuk de
Muhtemelen 18-20 yasında zaten :)Böyle bir erkekle evlenilmez,arkadaş olunmaz,iş ilişkisi kurulmaz.
Şahsen ben adam yerine bile koymam,şekilci etiket meraklısı bir ziyan tip...
Ay bu ne ya..sende pipin kucuk de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?