Estetik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu iyi yapanlarda hic belli olmuyor. Benim arkadaşım yıllardır yaptırıyormus. Botoks yaptiricam dedim ben zaten yıllardır yaptırıyorum dedi

valla bir işe de yaramadı tek öğrendiğim hastalığını içine atma heryerde anlat.ben de sitede anlatıyorum işte aylardır.kadın söyledi ben de suç yohhhhh

terapiye ben de gitmiştim 2 ay kadar.valla o paraları yesek daha mutlu olurduk sankim.ordan çıkınca parasını öderken elleri titriyor insanın

İyi ben bir kenarda kendi kendime iç sancilarimi geçireyim o zaman. Her türlü sıkıntı

Bunu iyi yapanlarda hic belli olmuyor. Benim arkadaşım yıllardır yaptırıyormus. Botoks yaptiricam dedim ben zaten yıllardır yaptırıyorum dedi
Doğrudur vallahi benim sıkıntım belli olması değil yani ne bileyim yüzümdeki mimikleri rahat kullanabilir miyim acaba diye düşünüyorum bir de ne yalan söyleyim korkarım ben ya, tabi o zaman fikrim degisebilir sonuçta aynada bazi şeyler sonradan takıntı haline gelebiliyor

Kimsenin kocası istemiyor sorsanız, benimki de dahil. Ancak benim halam çok estetik müdahale yaptırır, artık bağımlısı oldu diyebilirim. Küçük müdahalelerle başladı ve o müdahalelerin önü kesilmedi. Şu an neresine dolgu yaptırsa gözüne az geliyor, Fransız askısı yaptırmaktan yüzü morardı gibi gibi.

Kendi açımdan bakacak olursam küçük estetik müdahalelere karşı değilim ama göz alışmasından dolayı halama dönüşmekten de korkuyorum.

kaşesini bir görsen iyi terapistlerin çok gerekli değilse adımını atmazdın

O zaman acımı içimde yaşamaktan başka çarem yok. Zamanla alişirim herhalde. Ne zor bir şey yahu, hiç boyle seyler dusunecegim, dert edinecegim aklima gelmezdi insana hep genç kalacakmiş gibi geliyordu 18-19 yasimdayken.

Terapiste dert anlatip asiri cok para verirsem benim de psikolojim ekstra bozulabilir simdi bilemedim.

Botox aslında bir zehirdir, enjekte edilen kasları felç eder. En iyi yapan bile mimik kaybına neden olur... Alnima yaptırdım 2 ay kaslarım öyle kaldı sürekli pür dikkat dinliyor gibiydim

Arkadasim 4 senedir yaptiriyormus. Ben hiç anlamadım. Yillardir tanıdığım biri. Onda anlamıyorsam diycek birsey bulamıyorum. Zaten onun yaptırdığı yere yaptiricam. Biraz diğerlerine göre daha tuzlu oldugunu biliyorum ama yüzüm sonucta. Dövmede yaptiricam. Hangisi once bilemiyorum artık. Pandemi sagolsun

Botox aslında bir zehirdir, enjekte edilen kasları felç eder. En iyi yapan bile mimik kaybına neden olur... Alnima yaptırdım 2 ay kaslarım öyle kaldı sürekli pür dikkat dinliyor gibiydim
benim sağ alnım öyle .tam tümörün alındığı ve plaka vida takılan taraf.asla kırışmıyor kımıldamıyor ki çünkü kaşım bile oynamaz.ömür boyu botoks yaptı doktorum da diğer taraf ne olacak?insan hayrına o tarafa da atardı bir şeyler yazıklarr olsunnn boşuna masraf yaptıracak bana

bazı cihazlar var ameliyatsız ürünsüz cildi açan bakım yapan ama tuzlu fiyatları.o tür bir merkeze gitmek istiyorum ben .aşırı estetik yakından kötü duruyor çünkü

Kız yaptırsam mi acaba bazen insanları dinliyormuş gibi yapmak çok yoruyor böyle boş boş bakarım kafamda başka şeyler düşünürüm ama dikkatle dinliyormuş gibi görünürum
Açıkçası ben de anlamam ama bu benim safligimla alakalı olabilir yaptır kız ne güzel ben kendime kıyamam yaptırmam ama yaptırıp güzel görünenler çok hoşuma gidiyor güzel kizlara bakmayı seviyorum birgün yanlış anlasilacagim diye korkuyorum kızlara bakınca

Hangi cihazlarmiş onlar? Neresi yapiyor? Tarlayi satip gideriz
pu ha haaa araştırayım sana da söylerim tv de gördüm efsane cihazlar var.aklımı çeldiniz tek bir göz maskem kalmış lo.....l in onu yapayım da öyle uyuyayım bariii.herkese iyi gecelerrrrr

Pisman olmamak için yıllardır ne yaptircagimi düşünüyorum. 1 senedir belli.

pu ha haaa araştırayım sana da söylerim tv de gördüm efsane cihazlar var.aklımı çeldiniz tek bir göz maskem kalmış lo.....l in onu yapayım da öyle uyuyayım bariii.herkese iyi gecelerrrrr

İyi geceler tamam beni unutma ogrenirsen haber et

Vala ben 28 yasindayim benim burnum afedersiniz de gargamel burnuydu bildiginestetik oldum o kadarrr mutlu ve memnunum kii bi guzellestim bi özguvenim geldi.hayatimi ikiye bölüyorum estetikten once ben estetikten sonra ben diye.estetikten once cirkindim yani aslinda guzeldim de o burnum butun guzelligimi kapatiyordu.simdiki burnumsa guzelligimi ortaya cikardi.Allahin yarattigi seye asla isyan etmem ama iste bu estetigi olmam sartti kendimi mutlu etmek icin.simdi de cok abartamamak sartiyla dudak dolgusu istiyorum.dudaklarim cok ince.yani bence eger estetige gercekten ihtiyaciniz oldugunu dusunuyorsaniz yaptirin

Belki yaptirdiginizi farketmiyordur 1 CC de filan kaliyorsaniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…