Bunu iyi yapanlarda hic belli olmuyor. Benim arkadaşım yıllardır yaptırıyormus. Botoks yaptiricam dedim ben zaten yıllardır yaptırıyorum dediKız ben sırf canım acır diye yaptıramam. Şaka bir yana eşime sorsam o da iştemez ama boşanma gibi bir tepki vermez ama ben yaptırmak istesem sormam yaptırırim ,şuan ileride yaptırmak gibi bir düşüncem yok ama insanız sonuçta bir bakmışsın 40 yaştan sonra kırışıklığa taktım botoks yaptırdım belli olmaz benim işim . Genel görüşüme bakarsan doğalliktan yanayim herkesin aynı gorundugu yapma suratları sevmiyorum hatta karakteristik ozellik katan farklı yüzleri daha çok seviyorum misal hafif kemerli burun falan bazilarina yaş almak çok yakışıyor
valla bir işe de yaramadı tek öğrendiğim hastalığını içine atma heryerde anlat.ben de sitede anlatıyorum işte aylardır.kadın söyledi ben de suç yohhhhhYa sorma, vijdonsızlar 50 dk için çıkıyor ya cebinden o para... 50 dk havaya konuşur gibi... Bari giderken bir şey almamış gibi hissetmeyeyim diye iki paket makarna, bi poşet domates neyim tutuştursalar da elime alış-veriş hissi olsa.
terapiye ben de gitmiştim 2 ay kadar.valla o paraları yesek daha mutlu olurduk sankim.ordan çıkınca parasını öderken elleri titriyor insanın
Ya kusura bakma buna çok güldüm; düzenli terapi alıyorum ve terapiye başladığımdan beridir "Ya psikiyatra verdiğim parayı estetiğe dövmeye bassam sanki daha mutlu olurum" diye düşünmekten kendimi alamıyorum ve sanırım yapacağım ahsjdh
kaşesini bir görsen iyi terapistlerin çok gerekli değilse adımını atmazdınİyi ben bir kenarda kendi kendime iç sancilarimi geçireyim o zaman.Her türlü sıkıntı
Doğrudur vallahi benim sıkıntım belli olması değil yani ne bileyim yüzümdeki mimikleri rahat kullanabilir miyim acaba diye düşünüyorum bir de ne yalan söyleyim korkarım ben ya, tabi o zaman fikrim degisebilir sonuçta aynada bazi şeyler sonradan takıntı haline gelebiliyorBunu iyi yapanlarda hic belli olmuyor. Benim arkadaşım yıllardır yaptırıyormus. Botoks yaptiricam dedim ben zaten yıllardır yaptırıyorum dedi
kaşesini bir görsen iyi terapistlerin çok gerekli değilse adımını atmazdın
Botox aslında bir zehirdir, enjekte edilen kasları felç eder. En iyi yapan bile mimik kaybına neden olur... Alnima yaptırdım 2 ay kaslarım öyle kaldıDoğrudur vallahi benim sıkıntım belli olması değil yani ne bileyim yüzümdeki mimikleri rahat kullanabilir miyim acaba diye düşünüyorum bir de ne yalan söyleyim korkarım ben ya, tabi o zaman fikrim degisebilir sonuçta aynada bazi şeyler sonradan takıntı haline gelebiliyor
Arkadasim 4 senedir yaptiriyormus. Ben hiç anlamadım. Yillardir tanıdığım biri. Onda anlamıyorsam diycek birsey bulamıyorum. Zaten onun yaptırdığı yere yaptiricam. Biraz diğerlerine göre daha tuzlu oldugunu biliyorum ama yüzüm sonucta. Dövmede yaptiricam. Hangisi once bilemiyorum artık. Pandemi sagolsunDoğrudur vallahi benim sıkıntım belli olması değil yani ne bileyim yüzümdeki mimikleri rahat kullanabilir miyim acaba diye düşünüyorum bir de ne yalan söyleyim korkarım ben ya, tabi o zaman fikrim degisebilir sonuçta aynada bazi şeyler sonradan takıntı haline gelebiliyor
Ayyyy koptum.Botox aslında bir zehirdir, enjekte edilen kasları felç eder. En iyi yapan bile mimik kaybına neden olur... Alnima yaptırdım 2 ay kaslarım öyle kaldısürekli pür dikkat dinliyor gibiydim
benim sağ alnım öyle .tam tümörün alındığı ve plaka vida takılan taraf.asla kırışmıyor kımıldamıyor ki çünkü kaşım bile oynamaz.ömür boyu botoks yaptı doktorum da diğer taraf ne olacak?insan hayrına o tarafa da atardı bir şeyler yazıklarr olsunnnBotox aslında bir zehirdir, enjekte edilen kasları felç eder. En iyi yapan bile mimik kaybına neden olur... Alnima yaptırdım 2 ay kaslarım öyle kaldısürekli pür dikkat dinliyor gibiydim
bazı cihazlar var ameliyatsız ürünsüz cildi açan bakım yapan ama tuzlu fiyatları.o tür bir merkeze gitmek istiyorum ben .aşırı estetik yakından kötü duruyor çünküKimsenin kocası istemiyor sorsanız, benimki de dahil. Ancak benim halam çok estetik müdahale yaptırır, artık bağımlısı oldu diyebilirim. Küçük müdahalelerle başladı ve o müdahalelerin önü kesilmedi. Şu an neresine dolgu yaptırsa gözüne az geliyor, Fransız askısı yaptırmaktan yüzü morardı gibi gibi.
Kendi açımdan bakacak olursam küçük estetik müdahalelere karşı değilim ama göz alışmasından dolayı halama dönüşmekten de korkuyorum.
bazı cihazlar var ameliyatsız ürünsüz cildi açan bakım yapan ama tuzlu fiyatları.o tür bir merkeze gitmek istiyorum ben .aşırı estetik yakından kötü duruyor çünkü
Kız yaptırsam mi acabaBotox aslında bir zehirdir, enjekte edilen kasları felç eder. En iyi yapan bile mimik kaybına neden olur... Alnima yaptırdım 2 ay kaslarım öyle kaldısürekli pür dikkat dinliyor gibiydim
Açıkçası ben de anlamam ama bu benim safligimla alakalı olabilirArkadasim 4 senedir yaptiriyormus. Ben hiç anlamadım. Yillardir tanıdığım biri. Onda anlamıyorsam diycek birsey bulamıyorum. Zaten onun yaptırdığı yere yaptiricam. Biraz diğerlerine göre daha tuzlu oldugunu biliyorum ama yüzüm sonucta. Dövmede yaptiricam. Hangisi once bilemiyorum artık. Pandemi sagolsun
pu ha haaa araştırayım sana da söylerim tv de gördüm efsane cihazlar var.aklımı çeldiniz tek bir göz maskem kalmış lo.....l in onu yapayım da öyle uyuyayım bariii.herkese iyi gecelerrrrrHangi cihazlarmiş onlar? Neresi yapiyor? Tarlayi satip gideriz
Pisman olmamak için yıllardır ne yaptircagimi düşünüyorum. 1 senedir belli.Kız yaptırsam mi acababazen insanları dinliyormuş gibi yapmak çok yoruyor böyle boş boş bakarım kafamda başka şeyler düşünürüm ama dikkatle dinliyormuş gibi görünürum
Açıkçası ben de anlamam ama bu benim safligimla alakalı olabiliryaptır kız ne güzel ben kendime kıyamam yaptırmam ama yaptırıp güzel görünenler çok hoşuma gidiyor güzel kizlara bakmayı seviyorum birgün yanlış anlasilacagim diye korkuyorum kızlara bakınca
pu ha haaa araştırayım sana da söylerim tv de gördüm efsane cihazlar var.aklımı çeldiniz tek bir göz maskem kalmış lo.....l in onu yapayım da öyle uyuyayım bariii.herkese iyi gecelerrrrr
Belki yaptirdiginizi farketmiyordur 1 CC de filan kaliyorsanizilk dolgu ve botoksumu 36 yaşında yaptırdım. Düzenli olarak yaptırıyorum. Şu an 41 yaşındayım, hamileyim. Doğumdan sonra Fransız askısı yaptırmayı düşünüyorum. Bunlar için eşimden izin almıyorum. Ücretini de kendim ödüyorum. Ondan alsam belki mırın kırın edebilirdi, ne gerek var derdi.
Bir kadın estetik yaptırıyorsa kendini daha iyi görmek için yaptırır. Benim bedenimde yaptığım işlemlere kocam dahi olsa karışamaz. Bilmiyorum ben böyle düşünüyorum. Belki yanlıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?