Estetikli burnunun önden görüntüsünden memnun olan arkadaşlar ve doktorları ...

• Konu Sahibi Konu Sahibi maavvv
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

maavvv

Ziyaretçi
arkadaşlar burnumu yaptırmak istiyorum.ancak doktor seçimimde bi karara varmam şuana kadar pek mümkün olamadı.nedenide düşündüğüm doktorların yaptığı burunların önden görünüşlerini görmem.yandan burnumuzun görünüşü tabiki önemli ama benim için dahada önemlisi önden görünüşü.. genelde yandan görünüşü harikada olsa çoğu yapılan burnun önden görünüşünü hiç beğenmiyorum.hangi doktora gideceğimi şaşırdım....

burnunu yaptırıpta önden görünüşündende son derece memnun olan arkadaşlar,doktorunuzu yazarsanız çok sevinirim..

canım ben burnumun yan profilinden ziyade ön profilini daha çok beğeniyorum. Albümde resimlerim var bakabilirsin arkadaşlık teklifi göndererek.

maavvv sana katılıyorum bende burnun önden görüntüsünün çok daha önemli olduğunu düşünüyorum biçok arkadaş hep yandan çekilmiş fotolarını koyuyor önden çekilmiş fotolarını koysalar çok daha iyi fikir edinebiliriz

Gripinncim arkadaşlık teklifini kabul adersen bende merak ediyorum araştırma içindeyim fikir olacaktırrrr....

ben önden görüntümü beğeniyordum ama sol profilden ucu düşükve eğri görünüyordu birazda gereklilik :( revizyon oldum bide burun sırtımda tırtıklar vardı onlar törpülendi.. vs vs.. burnunuzun üstünde sert şeyler elinize geliyorsa şişlik değildir kemik kalıntısıdır arkadaşlar bunu da deneyimlemiş bulunuyorum mafoldumben-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
maav canim sana katiliyorum cogu yandan cekilmis fotoraflarini koyuyor ama asil önemli olan önden görünüsü ben cok burunlar gördüm yandan cok güzel duruyor ama önden baktigin zaman hic birseye benzemeyen burunlar gördüm hadi bakalim umarim deneyimli arkadaslar yardimci olacaktir...

ben önden görüntümü beğeniyordum ama sol profilden ucu düşükve eğri görünüyordu birazda gereklilik :( revizyon oldum bide burun sırtımda tırtıklar vardı onlar törpülendi.. vs vs.. burnunuzun üstünde sert şeyler elinize geliyorsa şişlik değildir kemik kalıntısıdır arkadaşlar bunu da deneyimlemiş bulunuyorum mafoldumben-tatlicadiarzu-

twettyim sen yenimi oldun revizyonu yoksa? hiç haberim yoktu:1no2: nasıl şimdi?

vallahi cok güzel bi konu acmiszin maav!!
ön profilden foto görmek nadir oluyor agirlikli yandan koyarlar...

aynen katılıyorum hepinize arkadaşlar.bir burun önden guzelse yandan zaten güzeldir diye düşünüyorum.bende revziyon olucam.çok güzel bir başlık açmışsınız tebrik ederim

bence önden görüntünün estetikliği konusunda naci çelik başarılı bi dr.ayrıca yakup avşarda öyle.ama zamanla tbiki.ilk bşlr delkleri fla çk belli oluo ykup beyn yptığı brnlarda ama snradan süüper oluoo.izlenimlerim böyle tbikii ben olmadm da

inanın günlerdir hala işte budur diyebileceğim bi doktor bulamadım,kafam allak bullak oldu çok yoruldum araştırmaktan mafoldumben .önden görünüşünü beğenen arkadaşlar nolur yazmaya devam ...

ewt benim de en çok önem verdiğim kısım burnun önden nasıl gözüküyor olduğu..ve sanırım doktorlar için de en zor olanı bu...

bende barış çakırın birde emre ilhanın yaptıgı burunların önden resimlerini gördüm bir kaç arkadaş koymuştu albüme begendim gerçekten güzel olmuş.önden görüntü çok önemli insanlarda bizi ilk karşıdan görüyo yandan görüntü sonradan geliyor.yandan hafıf kavislı bir burnu öyle yada böyle bütün doktorlar yapabılır ama önemli olan burun ucundaki kırdaklara iyi bir şekıl verebılmek ve burun sırtını düzgün tutabılmek bence.bende revızyon olucam arkadaşlar varsa ameliyat olupta önden görüntüsünden çok memnun olanlar paylaşabılır mı

twettyim sen yenimi oldun revizyonu yoksa? hiç haberim yoktu:1no2: nasıl şimdi?

evet tatlım cumartesi oldum cumartesi günü çıkacak bantlarım bende bilmiyorum nasıl oldu mafoldumben

ayy geçmiş olsun bitanem.ınşallah içine siner bu kez,aynı parayımı ödedin yoksa para almadımı doktorun?

Back
X