Estetikli Burnunuza hzma takar msnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

estetikli burna hızmaa?

• ben taktırırım nolcak kii

OY: 24 44,4%
  • ayy hayattaa taktırmammm asla asla aslaa

OY: 15 27,8%
  • bilmem ki emin degilimm

OY: 15 27,8%

• Ankete Katılan
    54
E

EU3

Ziyaretçi
kızlar merak ediyorum daa estetik yaptırdıgınız burnunuza hızma takar mısınız? hani mıknatıslı olanlar takılır ondan bahsetmiyorum su deldirenler var yaaa :kedi: valla ben burnuma bırakın hızmayı el bile sürdürtmemm mafoldumben sizin fikirlerinizi de merak ediyorumm gamyoncuiremsu

valla ben inanılmaz seviyorum ve çok istiyorum ama bukadar erken değil tabi.Hele şöyle 1 sene geçsin bakalım.ıyice otursun ve sağlamlaşsın o zaman düşünücem yaptırmayısositososito

Valla estetik yaptıracak cesareti bulmuşsam hızma dediğin nedir altı üstü ufacık bir delik yaptırırdım ondan mı kurkacağım yani.:jeyyar:

bende çok seviyorum hep istemişimdir ama önceden burnumdan ilgiyi uzaklaştırmaya çalışırdım o yüzdende daha çok ilgi çekicek diye yaptırmadım ama şimdi burnum tam olarak otursun hemen taktırıcam zemuszemus

Evet taktırmayı bende düşünüyorum ama şuan değil en az 1yıl sonra :) belki kıyamam burnuma bellide olmaz hani =) bu arada ebrucum ben senin resimlerini hiç görmedim canım

bnm estetikten önce burnumda hızma vardı ama şimdi hayatta yapamam sanki tüm burnum parçalanır gibime gelio burnumu eskisi gibi hissetmem şişlerinin geçmesi fln gerekli yaptırmam için. yani 1.5-2 yıl o da..

Evet taktırmayı bende düşünüyorum ama şuan değil en az 1yıl sonra :) belki kıyamam burnuma bellide olmaz hani =) bu arada ebrucum ben senin resimlerini hiç görmedim canım

canım burnuna kıyamama konusunda bişey söyliyim burun öyle bir yapıya sahipki hızma için açılan delik bir hafta boyunca birşey takmadan durursa hemen eski haline dönüyor a.s
kardeşim yaptırdı ondan biliyorum kapandıktan sonra yeniden deldirmek zorunda kaldı ama çok ağrı yapan bir olay bilginiz olsun :1rolleyes: ben cesaretimi toplıyım burnumda kendisini toplasın yaptırcam :roflol:

burnum 10 yıldır delik.hiç sorun yaşamadım.hiçte kapanmadı..ama ben estetik yaptırmam burnuma..diyelim yaptırdım,hızmamı da takarım

ebrucum bende resimlerini görmedim :utangac: niye bize göstermiyon sennn mafoldumben

aa nolcak kız taktırın bişi olmaz,ben sevseydim taktırırdım mesela ama sevmıyorum sümük gibi ne o öle:bbo:

:olmaz: asla burnuma dokundurmam .. hele bir de estetikten sonra aman amann aslaa.. ona kavusana kadar neler cektim ben bir de delik deldirirmiyim hiç :olmaz::olmaz:

ben taktircam zatenhihoyyyt, öncedende vardi simdi delik kapandi ama tekrar deldiricem.... taktirmak isteyenler korkmasin, benim doktoruma ilk sordugum seydi, deldirebilirmiyim diye.. oda 1 ay gecsin demisti, benim 1 ay degil 5 ay oldu nerdeyse deldiricem artik en kisa zamanda cok özledim hizmami opuyorumnanaktan

canım burnuna kıyamama konusunda bişey söyliyim burun öyle bir yapıya sahipki hızma için açılan delik bir hafta boyunca birşey takmadan durursa hemen eski haline dönüyor a.s
kardeşim yaptırdı ondan biliyorum kapandıktan sonra yeniden deldirmek zorunda kaldı ama çok ağrı yapan bir olay bilginiz olsun :1rolleyes: ben cesaretimi toplıyım burnumda kendisini toplasın yaptırcam :roflol:

valla ben ilk deldirdigimde hiiic acimamisti cok sükür:)) tabancayla deldirmistim simdi yasak burda o yüzden igne acitiyor diyorlar biraz tirsiyorum ama yapticam genede :lepi:

canım sen bide bana sor nasıl tırsıyorum ama yaptırcam :)

yaa kızlar ben hic biriniz taktırmazsınız diye düsünmüstüm sasırdım dogrusu... hızma güzel olmaya güzel de ne bileyim burnuma kıyamam ben yani bu burun icin kac sene bekledikten sonra ona dokundurtmak ne bileyimm yaa :((( ben kıyamamm...
resimleri de kaldırdım kızlar daha yeni yaa uzun süre durdu nerelerdeydinizz aaa :))) bu aksam yeniden eklerim siz görün tekrar kaldırayım o haldeee

yaa kızlar ben hic biriniz taktırmazsınız diye düsünmüstüm sasırdım dogrusu... hızma güzel olmaya güzel de ne bileyim burnuma kıyamam ben yani bu burun icin kac sene bekledikten sonra ona dokundurtmak ne bileyimm yaa :((( ben kıyamamm...
resimleri de kaldırdım kızlar daha yeni yaa uzun süre durdu nerelerdeydinizz aaa :))) bu aksam yeniden eklerim siz görün tekrar kaldırayım o haldeee

canım sağol çok iyi olur a.s.

bi tane ekledim kızlar bakın kaldırıcammm :D

Tarzım olmadığı için, düşünmeme de gerek kalmazdı canımcımsositososito

Back
X