Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim burnumda fazla kuculmedi. Kavis bile beni mutlu etmeye yetti diyebilirim. Benimde buyuk bir beklentim yoktu ameliyattan.Öncelikle kararsizsan veya icine sinmeyen bir doktor bulduysan olma derim. Burnun cok kötüyse, hayatini olumsuz etkiliyorsa veya piskolojini bozuyorsa kesinlikle ol derim. Genelde burun da kücük kusurlar görenler ve bu yüzden ameliyat olanlar yeni burunlarina alisamiyorlar, pisman oluyorlar. Bu bence kisisellik ile alakali birsey, burnum illa söyle böyle olsun diyorsan ameliyattan sonra mutsuz olursun ve bu taktini haline gelir. Benim burnum mesela minicik olmadi, bazilarina hâla büyük gelebilir ama ben hemen alistim ve burnum da hic bir kusur görmüyorum suan cünkü eski burnumdan o kadar cok sikayetciydim ki fazla beklentilere girmedim, yeter ki yüzüme uygun olsun ve insanlar beni ilk gördüklerinde burnuma bakmasinlar istedim. Fazla beklentilere girmeyeceksen yada burnum illa söyle böyle olsun demeyeceksen ve isini iyi, titiz yapan ve güvenebilir bir doktor bulduysan ameliyat ol derim
Tabi ki siz gordugunuzu soyluyosunuz gozumu korkutmak degil tabi ki ama . Heves ile ileriyi dusunme arasinda surekli gelgitler yasiyorum. Ailemi bu sene ikna edebildim maddi ve manevi acidan .o yuzden biz sana dedik sozlerini duymak korkum . Peki siz oldunuz sanirim ve memnun degilsinz oyleyse eger hastalari ile gorstnzmu yada cok arastrdnzmi .ama birini gotrmek cok mantikliBenim tavsiyem de eğer ameliyat olmaya karar verdiysen gerçekten doktorundan iyice emin olmadan ameliyat olmaman. Ve hatta eğer bir komplikasyon gelişirse veya benim beklentimi karşılamazsa tekrar ameliyat eder misiniz diye sorabilirsin baştan. Seni korkutmak istemem 2. ameliyat ihtimali ile ama gerçekten bu çok sık karşılaşılan bir durum. Ve bir diğer tavsiyem de asla doktorunla tek görüşme. Muhakkak senden başka doktorunla ilgili gözlem yapacak biriyle gitmelisin.
Hakan Bulam burun seciyor. Bu yuzden bana tecrubesiz geldi :))Burnum asiri bariz bi buyuklugu yok ama soyle anlatyim sagdan uzun soldan duz onden genis. Yuzume gore genis oldgu icin. Cokk asiri asiri bi beklentim yok. Amaa bazilari cok memnun bazilarida psikoljim alt ust oldu filan diyince korkuyirm ackcasi. Hakan bulami arastrdim cok methettiler suan zaten kpss surecim old icin olamm ama yaza ins ..
Asiri beklentin yoksa hayal kirikligina ugramazsinBurnum asiri bariz bi buyuklugu yok ama soyle anlatyim sagdan uzun soldan duz onden genis. Yuzume gore genis oldgu icin. Cokk asiri asiri bi beklentim yok. Amaa bazilari cok memnun bazilarida psikoljim alt ust oldu filan diyince korkuyirm ackcasi. Hakan bulami arastrdim cok methettiler suan zaten kpss surecim old icin olamm ama yaza ins ..
Evet bende duydum oyle bisey ama risk almak istemedginden de olabilir. Internette pek adi yok ama hastalaryla gorustm memnun olmayan yok. Olmayi dusundgm asamada bi kez esabil ekere gttim soguk geldi zaten korkuyodum vazgectim. Ama hakan hoca hakkinda hastalaryla ilgili filam diyince bilemiyorum. Etrafnzda olan var mi peki. Siz kime oldnz memnunmusunzHakan Bulam burun seciyor. Bu yuzden bana tecrubesiz geldi :))
Esabil bey soguk olabilir ama Hakan beyden daha tecrubeli oldugu bir gercek. Devlet hastanesi sonucta doktor bey aksam 6 7 ye kadar orada binbir cesit insanla ugrasiyor. Bunlara bizzat tanik oldum hak verdim sonradan. Ben esabil beyi ovmek icin soylemiyorum bunlari. Esabil beyden ameliyat gununu aldim. Bazi kafama takilan seyler oldugu icin Hakan beylede gorusmek istedim ayni seyleri soyleyecekmi diye. Benim burnum kalin derili ve ucu cok etli bir burun. Bunu oda soyledi. Riskli olabilecegini yasimida bahane ederek kibarca reddetti beni :)) Ben zaten kendisine ameliyat olmayacaktim. Kafama takilanlari sordum rahatladim. Gonul rahatligiyla Eaabil beye ameliyatimi oldum. 40 gun oldu.Evet bende duydum oyle bisey ama risk almak istemedginden de olabilir. Internette pek adi yok ama hastalaryla gorustm memnun olmayan yok. Olmayi dusundgm asamada bi kez esabil ekere gttim soguk geldi zaten korkuyodum vazgectim. Ama hakan hoca hakkinda hastalaryla ilgili filam diyince bilemiyorum. Etrafnzda olan var mi peki. Siz kime oldnz memnunmusunz
Amacim esabil beyi atmak degil kesinlikle yanlis anlasilmasin . Cok kararsiz ve korkuyodum esabil bey o an soguk gelince vazgectm o da insan o da yorulabilir haliyle tabiki . Ama hakan bey risk almaktan cekiniyo olabilir diye dusunuyrm ama en onemlisi sizin memnun olmaniz adiniza sevindimEsabil bey soguk olabilir ama Hakan beyden daha tecrubeli oldugu bir gercek. Devlet hastanesi sonucta doktor bey aksam 6 7 ye kadar orada binbir cesit insanla ugrasiyor. Bunlara bizzat tanik oldum hak verdim sonradan. Ben esabil beyi ovmek icin soylemiyorum bunlari. Esabil beyden ameliyat gununu aldim. Bazi kafama takilan seyler oldugu icin Hakan beylede gorusmek istedim ayni seyleri soyleyecekmi diye. Benim burnum kalin derili ve ucu cok etli bir burun. Bunu oda soyledi. Riskli olabilecegini yasimida bahane ederek kibarca reddetti beni :)) Ben zaten kendisine ameliyat olmayacaktim. Kafama takilanlari sordum rahatladim. Gonul rahatligiyla Eaabil beye ameliyatimi oldum. 40 gun oldu.
Anliyorum sizi. Bir keresinde bende cok bozuldum tavrina o an oradan cikip gitmek istedim. Ama sonrasinda 2 olaya sahit olunca orada doktor beye gercekten hak verdim. Benim sahsi gorusum kendine guvenen tecrubeli doktor burun secmez.Amacim esabil beyi atmak degil kesinlikle yanlis anlasilmasin . Cok kararsiz ve korkuyodum esabil bey o an soguk gelince vazgectm o da insan o da yorulabilir haliyle tabiki . Ama hakan bey risk almaktan cekiniyo olabilir diye dusunuyrm ama en onemlisi sizin memnun olmaniz adiniza sevindim
O zman burdan cikarcagimiz sonucAnliyorum sizi. Bir keresinde bende cok bozuldum tavrina o an oradan cikip gitmek istedim. Ama sonrasinda 2 olaya sahit olunca orada doktor beye gercekten hak verdim. Benim sahsi gorusum kendine guvenen tecrubeli doktor burun secmez.
Sonuc eksik yazmamak :)) saka bi yana her iste hayir aranmasi taraftariyim belki o yapsa mutlu olmayablrdiniz . Hakan beyinde dusundgu bisy herlade vardr bilemiyorum . Bu konuda dedgniz gbi iyi arastrmak lazim ben daha gorsmeye gtmedm bakalim benm burnuma ne dyck :) benide redderse o zmn birlik olalim :)))O zman burdan cikarcagimiz sonuc
Aynen bende bunu dusundum. Her iste bir hayir vardir. :))Sonuc eksik yazmamak :)) saka bi yana her iste hayir aranmasi taraftariyim belki o yapsa mutlu olmayablrdiniz . Hakan beyinde dusundgu bisy herlade vardr bilemiyorum . Bu konuda dedgniz gbi iyi arastrmak lazim ben daha gorsmeye gtmedm bakalim benm burnuma ne dyck :) benide redderse o zmn birlik olalim :)))
Ben hiçbir hastasıyla görüşmemiştim. Sadece instagram fotoğraflarına bakarak ve bu sitede kendisi hakkındaki yorumları okuyarak karar vermiştim. Aslında çok hızlı karar verdim diyebilirim( hatta görüşmede bu sitede yazılanın aksine ilgili davranmamıştı pek ) Bence alınan ilk izlenim çok önemli, her hekimin iyi ve kötü sonuçları var ama, kötü bir enerji alıp çok iyi sonuçlar beklemek benim hatam oldu. En azından bunu söyleyebilirm. Umarım doğru kararı verirsiniz, maddi durumunuz el veriyorsa birkaç doktorla görüşün bi de bence. Burdaki yorumlarla kendi tecrübelerimiz farklı olabiliyor. Muayene parasına acırsanız, sonra benim gibi ameliyat parasına acırsınızTabi ki siz gordugunuzu soyluyosunuz gozumu korkutmak degil tabi ki ama . Heves ile ileriyi dusunme arasinda surekli gelgitler yasiyorum. Ailemi bu sene ikna edebildim maddi ve manevi acidan .o yuzden biz sana dedik sozlerini duymak korkum . Peki siz oldunuz sanirim ve memnun degilsinz oyleyse eger hastalari ile gorstnzmu yada cok arastrdnzmi .ama birini gotrmek cok mantikli
Merhaba siz kime ameliyat oldunuz?Ben hiçbir hastasıyla görüşmemiştim. Sadece instagram fotoğraflarına bakarak ve bu sitede kendisi hakkındaki yorumları okuyarak karar vermiştim. Aslında çok hızlı karar verdim diyebilirim( hatta görüşmede bu sitede yazılanın aksine ilgili davranmamıştı pek ) Bence alınan ilk izlenim çok önemli, her hekimin iyi ve kötü sonuçları var ama, kötü bir enerji alıp çok iyi sonuçlar beklemek benim hatam oldu. En azından bunu söyleyebilirm. Umarım doğru kararı verirsiniz, maddi durumunuz el veriyorsa birkaç doktorla görüşün bi de bence. Burdaki yorumlarla kendi tecrübelerimiz farklı olabiliyor. Muayene parasına acırsanız, sonra benim gibi ameliyat parasına acırsınız
Insan bazen o kadar heycanlaniyo ve hevesleniyo ki ileriyi birden dusunemiyo. Maddi durumum malesef ozele el vermiyi. Devlettede pek guvendigim olmadi hakan bey haric . Hastalarylada gorusup yorum aldim kotu yorum yapan olmadi. Ama insaniz hep bi korku illaki var. Senin durumunada gelince insallah cozumunu bulursun o kadar parayi gectim umitle hevsle gidip bi sonclari almak butun hayatini etkiliyo.Ben hiçbir hastasıyla görüşmemiştim. Sadece instagram fotoğraflarına bakarak ve bu sitede kendisi hakkındaki yorumları okuyarak karar vermiştim. Aslında çok hızlı karar verdim diyebilirim( hatta görüşmede bu sitede yazılanın aksine ilgili davranmamıştı pek ) Bence alınan ilk izlenim çok önemli, her hekimin iyi ve kötü sonuçları var ama, kötü bir enerji alıp çok iyi sonuçlar beklemek benim hatam oldu. En azından bunu söyleyebilirm. Umarım doğru kararı verirsiniz, maddi durumunuz el veriyorsa birkaç doktorla görüşün bi de bence. Burdaki yorumlarla kendi tecrübelerimiz farklı olabiliyor. Muayene parasına acırsanız, sonra benim gibi ameliyat parasına acırsınız