Daha önce başka bir safyada yorum bırakmıştım. Yanlış anlamazsanız tekrar adını anmak istemiyorum o adamın. İsterseniz (ilk defa ameliyat olacaksanız özellikle) özelden konuşuruz, ayrıca bilgilendiririm.Merhaba siz kime ameliyat oldunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce başka bir safyada yorum bırakmıştım. Yanlış anlamazsanız tekrar adını anmak istemiyorum o adamın. İsterseniz (ilk defa ameliyat olacaksanız özellikle) özelden konuşuruz, ayrıca bilgilendiririm.Merhaba siz kime ameliyat oldunuz?
Çok doğru haklısınız tüm hayatımı etkiledi bir dönem, zor aştım diyebilirim. Şimdilik revizyonu da askıya aldım. Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah doğru insanla karşılaşırsınız. İyi yorumlar duymanız çok güzel, görüşmede de içinize sindiyse iyi geçecektir. İyi düşünün iyi olsun:)))Insan bazen o kadar heycanlaniyo ve hevesleniyo ki ileriyi birden dusunemiyo. Maddi durumum malesef ozele el vermiyi. Devlettede pek guvendigim olmadi hakan bey haric . Hastalarylada gorusup yorum aldim kotu yorum yapan olmadi. Ama insaniz hep bi korku illaki var. Senin durumunada gelince insallah cozumunu bulursun o kadar parayi gectim umitle hevsle gidip bi sonclari almak butun hayatini etkiliyo.
Cok olmazsa bisey diyebilirim acaba zamanla eski burnumuz gibi oluyo dmi ben hep bunlari dusunuyorum yani hep ameliyatliyim kafasindami olcam tamm 1 sene dikkat etmm gerkio . Ya sonrasi. Bu arada ben yazinizi okudum cok un yapmis doktorlarin boyle sonuclari ve bozulan pskoljiler onlarin takmamlri... cok samimiyetimle soyluyorum Allah gonlunuzce versinÇok doğru haklısınız tüm hayatımı etkiledi bir dönem, zor aştım diyebilirim. Şimdilik revizyonu da askıya aldım. Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah doğru insanla karşılaşırsınız. İyi yorumlar duymanız çok güzel, görüşmede de içinize sindiyse iyi geçecektir. İyi düşünün iyi olsun:)))
Cok olmazsa bisey diyebilirim acaba zamanla eski burnumuz gibi oluyo dmi ben hep bunlari dusunuyorum yani hep ameliyatliyim kafasindami olcam tamm 1 sene dikkat etmm gerkio . Ya sonrasi. Bu arada ben yazinizi okudum cok un yapmis doktorlarin boyle sonuclari ve bozulan pskoljiler onlarin takmamlri... cok samimiyetimle soyluyorum Allah gonlunuzce versin
Yazdiklarinin her cumlesi aynen ben . Sinavim var temmuzda derse odaklanamiyorum. Ama sunu biliyorum karar verdikten sonra kesin eminsen cok dusunmycksin. Ben mutlu degilim cok aman aman buyuk burnum egriligi yokk ama kemik varBen de ameliyat için hazır mıyım kestiremiyorum. Yani ameliyat olursam pişman olur muyum,mutlu olur muyum,psikolojim alt üst olur mu,seçtiğim doktordan memnun kalmazsam gibi birsürü düşünceler yiyip bitiriyor beni. Ama ameliyat olmak istiyorum ama sonraki süreci düşündükçe ne yapacağımı bilemiyorum![]()
Cok iyi dusunmek gerekiyo. Doktorun yaptiklarina degil yani nette yaptran kisilerle irtibata gec . Sen kimi dusunuyosunYazdiklarinin her cumlesi aynen ben . Sinavim var temmuzda derse odaklanamiyorum. Ama sunu biliyorum karar verdikten sonra kesin eminsen cok dusunmycksin. Ben mutlu degilim cok aman aman buyuk burnum egriligi yokk ama kemik var
Cok iyi dusunmek gerekiyo. Doktorun yaptiklarina degil yani nette yaptran kisilerle irtibata gec . Sen kimi dusunuyosun
Hangisi icine siniyosaa bence ona ol. Doktor da hos karsilar .benim aklimda hakan bulam var ozele malaesef maddi gucum yok devlette de icime sinen hastalryla gorusup herkesin memnn oldgu bi bu doktr var . Doktrdan eminim ama kendimden degilm. Pisman olup olmama asamasi sadeceMirza Fırat'a ameliyat olacaktım vazgeçtim. Vazgeçme olayım tamamiyle kendimle ilgili,doktorla alakası yok. Daha da yüzüm yok bu doktora gitmeye.
Nihat Kaya ve Şaban Çelebi var şimdilik aklımda.Başka doktorlarla da pek görüşmek istemiyorum, ne kadar çok görüşürsem o kadar beynim uçuşa geçecek biliyorum.Senin aklında kimler var?
Hangisi icine siniyosaa bence ona ol. Doktor da hos karsilar .benim aklimda hakan bulam var ozele malaesef maddi gucum yok devlette de icime sinen hastalryla gorusup herkesin memnn oldgu bi bu doktr var . Doktrdan eminim ama kendimden degilm. Pisman olup olmama asamasi sadece
Amin:))İnşallah en hayırlı olana karar veririz.![]()
Çok tatlısınız, çok teşekkür ederim. Bu arada kesinlikle bir süre sonra eski burnunuz gibi oluyor, benim şu an 9. ayım burun ucum hareketli, sertlik yok, dokununca hiç hassasiyet kalmadı, burun içi hassasiyeti de kalmadı. Kendinize ve burnunuza iyi bakın:))Cok olmazsa bisey diyebilirim acaba zamanla eski burnumuz gibi oluyo dmi ben hep bunlari dusunuyorum yani hep ameliyatliyim kafasindami olcam tamm 1 sene dikkat etmm gerkio . Ya sonrasi. Bu arada ben yazinizi okudum cok un yapmis doktorlarin boyle sonuclari ve bozulan pskoljiler onlarin takmamlri... cok samimiyetimle soyluyorum Allah gonlunuzce versin