- 24 Mart 2018
- 633
- 488
- 33
- 32
- Konu Sahibi Anlatacakseylervar
-
Kizlar yine size danismak istedigim bir konu var. biz evlenip sark hizmetine gittik esyalarimizi alirken esim bana tekrar donerken degistircez diye soz verdi ve hep ucuzuna kacarak sectik ,guya esyalari getirmeyecektik ve benim Icime sinecek sekilde alacaktik ama donus zamani gelince esim esyalari goturelim olmadi bunlari annemlerin alt kata birakiriz falan dedi cok ucuza gidecek yazik falan dedi bir sekilde esyalari Yeni atandigimiz yere getirdik ben surekli bu esyalari getirmicektik sevmiyorum falan diye soyleniyorum , esimde elimizde az bi birikmis para var ona mi gitsin ev pesinati biriktirelim diyo sizce en azindan salonu kendi istegime gore degistirmeli miyim? Cunku hic hosuma gitmiyor ozeniyorum arkadaslarimda falan herkes zevkine gore dosedi, ama bir yandan evimiz yok oncelik ev olmali diye de dusunuyorum kararsizim
otururdum ben olsamKizlar yine size danismak istedigim bir konu var. biz evlenip sark hizmetine gittik esyalarimizi alirken esim bana tekrar donerken degistircez diye soz verdi ve hep ucuzuna kacarak sectik ,guya esyalari getirmeyecektik ve benim Icime sinecek sekilde alacaktik ama donus zamani gelince esim esyalari goturelim olmadi bunlari annemlerin alt kata birakiriz falan dedi cok ucuza gidecek yazik falan dedi bir sekilde esyalari Yeni atandigimiz yere getirdik ben surekli bu esyalari getirmicektik sevmiyorum falan diye soyleniyorum , esimde elimizde az bi birikmis para var ona mi gitsin ev pesinati biriktirelim diyo sizce en azindan salonu kendi istegime gore degistirmeli miyim? Cunku hic hosuma gitmiyor ozeniyorum arkadaslarimda falan herkes zevkine gore dosedi, ama bir yandan evimiz yok oncelik ev olmali diye de dusunuyorum kararsizim
eşyaları illa ucuz seç diye bir isteği olmadı aslında taşınırken bozulur falan diyerek birlikte karar verdik ve kaç yıl kalacağımız belli değildi doğuda ,aslında gelirken getirmesem olurdu belki ama 2 yılda döndük hepsi çok sevmesemde yeni şeyler olunca diğer eve koyarım en kötü diye düşünüp getirdimBen değiştirirdim.
Eşyalar alınırken ucuzu seçilmiş geldiğinizde güzeli alınacak diye. Alelade seçilmiş. Resmen eşyayı ucuz alın diye oyun çevirmiş gibi olmuş eşiniz.
Altın olarak yapıyoruz birikimi bozmak benimde içimden gelmiyo bu hevesi nasıl kırsam bilmiyorumŞu sıralar nakitte kalmak en mantıklı şey. Çok kötü durumda değillerse hiç karışmayın. Birikmişinizi altın veya dövize çevirin bence. Erimesin durduğu yerde paranız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?