- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.352
- 398
- Konu Sahibi Anlatacakseylervar
-
Kizlar yine size danismak istedigim bir konu var. biz evlenip sark hizmetine gittik esyalarimizi alirken esim bana tekrar donerken degistircez diye soz verdi ve hep ucuzuna kacarak sectik ,guya esyalari getirmeyecektik ve benim Icime sinecek sekilde alacaktik ama donus zamani gelince esim esyalari goturelim olmadi bunlari annemlerin alt kata birakiriz falan dedi cok ucuza gidecek yazik falan dedi bir sekilde esyalari Yeni atandigimiz yere getirdik ben surekli bu esyalari getirmicektik sevmiyorum falan diye soyleniyorum , esimde elimizde az bi birikmis para var ona mi gitsin ev pesinati biriktirelim diyo sizce en azindan salonu kendi istegime gore degistirmeli miyim? Cunku hic hosuma gitmiyor ozeniyorum arkadaslarimda falan herkes zevkine gore dosedi, ama bir yandan evimiz yok oncelik ev olmali diye de dusunuyorum kararsizim
Cok doğru valla yaaayni durumdayiz, calisiyosaniz bireysel bi bi hesap açıp otomatik odeme talimati verin evin pesinati ayri biriksin esyalarin ayrı, ev alinirken hemen eve gore esya almaya baslarsiniz
bana kalsa ev yoksa bile alirdim yarina cikacagimizin ne garantisi var hevesim varken alırım mis gibi otururum
biz de sarka gidip donunce degistircez insallah, benim beyaz esyalarim da esimin esimin bekarlik esyalari
Canim tayincisin sanirim bizde tayinciyiz.esim saolsun herseyi gönlüme gore ne begendiysem aldi bu 3.tayin yerimiz daha ama ben diyorum ki keske bu kadar iyi seyler almasaydim diyorum aciyorum çünkü tasindikca basina biseyler geliyor.ama tabiki heveste önemli hevesini alman icin icinde kalmamasi icin alabilirsin ama senin yerinde olsam almamKizlar yine size danismak istedigim bir konu var. biz evlenip sark hizmetine gittik esyalarimizi alirken esim bana tekrar donerken degistircez diye soz verdi ve hep ucuzuna kacarak sectik ,guya esyalari getirmeyecektik ve benim Icime sinecek sekilde alacaktik ama donus zamani gelince esim esyalari goturelim olmadi bunlari annemlerin alt kata birakiriz falan dedi cok ucuza gidecek yazik falan dedi bir sekilde esyalari Yeni atandigimiz yere getirdik ben surekli bu esyalari getirmicektik sevmiyorum falan diye soyleniyorum , esimde elimizde az bi birikmis para var ona mi gitsin ev pesinati biriktirelim diyo sizce en azindan salonu kendi istegime gore degistirmeli miyim? Cunku hic hosuma gitmiyor ozeniyorum arkadaslarimda falan herkes zevkine gore dosedi, ama bir yandan evimiz yok oncelik ev olmali diye de dusunuyorum kararsizim
öyle bir problem yok canım o da iki yıl dolmadan döndük ben şark görevini 3 4 yıl tahmin ediyodum diyo ..o kadar az kalacağımızı bilsem hiç almazdım bende aslında bir çok arkadaşımız ikinci ev devrelalıp döndüklerinde evini dizdi bizim hatamız ya almışken tam alacaktık ya da almayacaktık bilemedik malesefEv oncelik olmali ama esiniz de size soz vermis ve tutmamis. Su halde kim olsa kendini kandirilmis hissederdi
Kızlar yorumlarınızı okudum şimdilik erteleme kararı aldım , zaten taşınırken yatağımı yablış monte ettikleri için onu değiştirdim beğendiğim bir yatağı aldım geldiğimizde dolabını falan değiştirmeden 5 bini buldu salon içinde istediğim modeller yine pahalı o yüzden ertelemeye karar verdim dediğiniz gibi ev daha önemli teşekkürler yorumlar için :)
En doğru karar, enn güzelinden evin olsun inşallah, eşya dediğin nedirki?Kızlar yorumlarınızı okudum şimdilik erteleme kararı aldım , zaten taşınırken yatağımı yablış monte ettikleri için onu değiştirdim alfemodan beğendiğim bir yatağı aldım geldiğimizde dolabını falan değiştirmeden 5 bini buldu salon içinde istediğim modeller yine pahalı o yüzden ertelemeye karar verdim dediğiniz gibi ev daha önemli teşekkürler yorumlar için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?