- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
- Konu Sahibi Anlatacakseylervar
-
Tarz olarak mı beğenmiyorsunuz?Altın olarak yapıyoruz birikimi bozmak benimde içimden gelmiyo bu hevesi nasıl kırsam bilmiyorum
Kesinlikle katılıyorumUfak değişikliklerle kendinizi mutlu etmeye çalışsanız. Mesela kırlentleri değiştirseniz, çiçekle yahut aksesuarlarla kombinler yapsanız. Şimdi beğenerek alacağınız mobilyalar belki kendi evinize sığmayacak ya da uymayacak. Biz de evlenirken tayin durumumuz olmamasına rağmen uygun fiyatlı kullanışlı şeyler almaya çalıştık. İlk başlarda arkadaşlarımın son moda koltukları çok hoşuma gidiyordu. Kendi koltuklarımı beğenmiyordum. Şuan kırlent ve avizeleri değiştirdim. Konut kredimiz bitmesine yeni eşya almak için imkanımız olmasına rağmen evimi, eşyalarımı çok seviyorum :) Koltuklarım iyi ki o çok moda olan koltuklardan değil diye şükür ediyorum. Çünkü o dönem çok moda olan koltukların modası geçti, şuan göze hoş gelmiyorBenimkiler çok basit, herşeyle kombinlenebilen koltuklardan ve iyi ki öyleler :) Pek çok yorum gibi bence de öncelik evinizi almanız. Bu konuda eşiniz haklı.
Altın olarak yapıyoruz birikimi bozmak benimde içimden gelmiyo bu hevesi nasıl kırsam bilmiyorum
Kiradaysanız kesinlikle değiştirmeyin bence, çünkü ilerde kendi eviniz olduğunda o eşyaların boyutu eve uygun olmayabilir ,ufak değişikliklerle evinizin havasını değiştirebilirsiniz, mesela renkli yastıklar ya da uygun fiyatlı bir perde ,ufak tefek dokunuşlar, ya da koltuk örtüsü mesela,ben sıkılınca öyle yaparım işe de yararKizlar yine size danismak istedigim bir konu var. biz evlenip sark hizmetine gittik esyalarimizi alirken esim bana tekrar donerken degistircez diye soz verdi ve hep ucuzuna kacarak sectik ,guya esyalari getirmeyecektik ve benim Icime sinecek sekilde alacaktik ama donus zamani gelince esim esyalari goturelim olmadi bunlari annemlerin alt kata birakiriz falan dedi cok ucuza gidecek yazik falan dedi bir sekilde esyalari Yeni atandigimiz yere getirdik ben surekli bu esyalari getirmicektik sevmiyorum falan diye soyleniyorum , esimde elimizde az bi birikmis para var ona mi gitsin ev pesinati biriktirelim diyo sizce en azindan salonu kendi istegime gore degistirmeli miyim? Cunku hic hosuma gitmiyor ozeniyorum arkadaslarimda falan herkes zevkine gore dosedi, ama bir yandan evimiz yok oncelik ev olmali diye de dusunuyorum kararsizim
Bence tüm eşyalarınızı kendi evinize gecincr degistirin, şimdilik idare edin....Kizlar yine size danismak istedigim bir konu var. biz evlenip sark hizmetine gittik esyalarimizi alirken esim bana tekrar donerken degistircez diye soz verdi ve hep ucuzuna kacarak sectik ,guya esyalari getirmeyecektik ve benim Icime sinecek sekilde alacaktik ama donus zamani gelince esim esyalari goturelim olmadi bunlari annemlerin alt kata birakiriz falan dedi cok ucuza gidecek yazik falan dedi bir sekilde esyalari Yeni atandigimiz yere getirdik ben surekli bu esyalari getirmicektik sevmiyorum falan diye soyleniyorum , esimde elimizde az bi birikmis para var ona mi gitsin ev pesinati biriktirelim diyo sizce en azindan salonu kendi istegime gore degistirmeli miyim? Cunku hic hosuma gitmiyor ozeniyorum arkadaslarimda falan herkes zevkine gore dosedi, ama bir yandan evimiz yok oncelik ev olmali diye de dusunuyorum kararsizim
ayy bıktık şu elalemden yıllardır bir tükenmedi çeneleri her şeye maydonoz olmaları ahahaa.Hep elde gorduklerimize elalem ne derlere takilip omur tuketiyoruz.esin oyle demis ama sartlar su an isteginize el vermiyor.yeni ev alinca esyalar da degisir.
Letgodan satis yapmak ücretli miLetgoya koyun esyalarinizi neveriyolar alici cikiyo mu gorun
Ondan sonra bakarsiniz karar verirsiniz
Letgodan satis yapmak ücretli mi
Fiyat belirtiliyor mu?Hayir canim degil resimlerini cekip yukluyosun hepsi bu
Fiyat belirtiliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?