- 16 Eylül 2017
- 7.748
- 14.000
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Ya çok mecbur kaldım dediğim gibi ifşa olmamak için sebebini yazamıyorum başka çarem yoktuSiz nasıl cesaret ettiniz :)
Kilidinizi değiştirin ve evinize girip çıkana dikkat edin bundan sonra, kamera vs yoksa kanıtlayamazsınız zaten.Ya çok mecbur kaldım dediğim gibi ifşa olmamak için sebebini yazamıyorum başka çarem yoktu
Bunca şey olmuş eşyalarınızı almış neden hala eve alıyorsunuz anahtarı degiştirin iletişimi kesin konuşmayın.Bir kız arkadaşım var. Bir sebepten ötürü mecbur kalıp ona evimin anahtarını verdim 3 haftalığına, ifşa olmamak için açık açık sebebi yazamıyorum ama tek çarem oydu, bu konu dışı. Kızı da 2 yıldır falan tanıyorum ben yokken birkaç defa evimde kalmışlığı falan da oldu, gene mecbur sebeplerden. Ben varken de geldi defalarca. Hiçbir zaman bir eksiklik vs. Olmadı evimde hatta altınım vardı o da hep yerşndeydi. Neyse bu defa eve geldiğimde eşyalarımda eksiklikler vardı mesela takı kutumdan birkaç parçam eksik. Kız ben asla ellemedim dese de takı kutumdaki bileklik odanın öbür ucundaydı. Birkaç ayakkabım eksikti pantolonlarım geceliklerimin biri de eksik öyle diyeyim hatta dolabımdaki tshirt başka odadan çıktk. Kızı da önce açıkca suçlamadan sordum görmüş olabilir misin diye başta dedi ki Böyle düşünmene çok üzüldüm bulamazsan ben masraflarını karşılarım , sonra öyle deyince bende link attım ,tüm eşyaların değil 3 bin tl falan tutuyordu linkler bir anda çirkefleşti benden nasıl böyle bir şey beklersin işte işini gördüm para almadım senden muhabbeti yaptı. Benim anlamadığım nokta ise kız yıllardır ben varken de yokken de evime girer çıkar hiçbir eksiğim gediğim olmadı.şimdi açık açık suçlu olacağını bildiği halde nasıl buna cesaret etti.
Değerli eşya değil normal kıyafet,ayakkabı,ufak tefek takılar. Vebalini almıyorum eve ondan başkası girmediEvde biri kalacağı zaman değerli eşya bırakıp da kimsenin vebalini almaya hakkınız yok. Size ders olmuş olur bu da.
Bende ondan şüphelendim ama bana böyle bir şey söylemediYıllardır bir şey yapmadıysa bu defa da bir başkası yapmış olabilir mi?
Onun güvenip eve aldığı biri mesela?
Degersiz eşyaysa neyin lafını ediyorsunuz ki? Bir daha görüşmezsiniz olur biter. Bi de işinizi gördürmüşsünüz.Değerli eşya değil normal kıyafet,ayakkabı,ufak tefek takılar. Vebalini almıyorum eve ondan başkası girmedi
Bende aynısını diyorum ama kayıp olan şeylee çok bariz yüzde yüz emin olduğum şeyler ki kıyafetleri falan sormadım sadece manevş değeri olan takıları sordum2 yıldır tanıdığım ve güvendiğim insana anahtar veririm bende olabilir yani elzem acil durumsa
ama bişeylerim kayıpsa ne bileyim yaa çekinir utanırım herhalde nerede diye bile soramam
hele linklerini atmanız da tamamen uç olmuş
ben olsam muhattap olmaz bir daha görüşmezdim eğer onun yaptığına eminsem
Arkadaşlık böyle bir şey onunda bazı konularda yardıma ihtiyacı olmuştu bende ona yardım etmiştim. Tek başlarına çok değerli olmayabilir ama sonuçta bir iki değil eksiklerDegersiz eşyaysa neyin lafını ediyorsunuz ki? Bir daha görüşmezsiniz olur biter. Bi de işinizi gördürmüşsünüz.
bundan sonra birine anahtar vereceğinizde maddi manevi değeri olan şeyleri kilitli bişeye koyup saklayınBende aynısını diyorum ama kayıp olan şeylee çok bariz yüzde yüz emin olduğum şeyler ki kıyafetleri falan sormadım sadece manevş değeri olan takıları sordum
Hayır sadece bir iki tanesi emanet eşyaydı , emanetin sahibine durumu söyleyince benden böyle bir şey istedi diğer kız da ne eksikse ben öderim dediği için link attım. Yani takıları bulmak için ekstra kurcalaması lazımdı ortalıkta değillerdi çok alakasız bir yerdeydibundan sonra birine anahtar vereceğinizde maddi manevi değeri olan şeyleri kilitli bişeye koyup saklayın
link atmışssınız ama :) manevi değer ile alakasını çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?